BBS - Bioactive Bone Substitutes

Tässä rahoituskuviossa iso mahdollisuus on se että tulee yhdistelmä ratkaisu . Eli mukaan tulee joku valtion taho , Tesi tai Business Finland , ja tuohon lisäksi osakeanti.

Kyllähän ce lupa kovasti jelppaisi näissä rahoitusjutuissa ja myös yhteistyö jutuissa alan yritysten kanssa .

Kyllä se CE-leima helpottaisi niiden rahahanojen aukeamista. Jos sen saanti taas kestää tuonne joulukuulle tai jopa sen yli, niin juuri sen ajan pysyy yhtä vaikeana saada sitä lisärahoitusta.

Tuli sitten kokouskutsu. Hallitukseen tulee uusi jäsen, saksalainen alan kokenut tekijä.

Lisäksi anti kooltaan 2,5 miljoonaa osaketta.

Pienestä sydämestäni toivon että kaikesta huolimatta se ce lupa tulisi jo kesäkuussa. Toivotaan ce laitokselta kunnon ryhtiliikettä tässä hetkessä.

https://www.bbs-artebone.fi/release-single/?slug=kutsu-bbs-bioactive-bone-substitutes-oyj-n-varsinaiseen-yhtiokokoukseen

1 tykkäys

Muistaakseni BBS haki CE-lupaa noin 3kk myöhemmin kuin Bioretec (korjatkaa jos olen väärässä) ja Bion lupa piti alunperin tulla Q1 ja vieläkin odotellaan joten ihme on jos BBS lupa tulisi kesäkuussa.

Tässä hetkessä täysi kysymysmerkki se milloin lupa tulee . Riippuu täysin siitä minkä verran tunteja per viikko ce laitos pystyy käyttämään BBS:n luvan käsittelyyn. On vähän turhan paljon asiakkaita kertynyt noille laitoksille ja resurssit eivät niillä riitä .

Mutta yhtäkaikki aina voi toivoa … vaikkapa sitä kesäkuun ihmettä. Onhan kyllä BBS joutunut tämän regulaatio muutoksen vuoksi täysin kohtuuttomaan tilanteeseen .

Patentti-tilannetta paranneltu USA:ssa:

https://www.bbs-artebone.fi/release-single/?slug=bbs-bioactive-bone-substitutes-oyj-artebone-r-tuotteelle-tehty-taydentava-patenttihakemus-on-hyvaksytty-usa-ssa

”A METHOD FOR PREPARING A BONE PROTEIN PREPARATION AND A BONE PROTEIN PREPARATION” -patentin ARTEBONE®-tuotteeseen ja sen käyttöön hoitomenetelmässä liittyvä täydentävä patenttihakemus on hyväksytty USA:ssa.

6 tykkäystä

Tässä on Antin kommentit tästä patenttihakemuksen hyväksymisestä. :slight_smile:

6 tykkäystä

Hyvää päivää !

Olisi se kokouspäivä kohta. Tässä hetkessä olisi erittäinkin asiallista saada kasvollista tiedottamista ja esiintymistä BBS johdolta.

Onko @Antti_Siltanen suunnitelmissa haastattelu tähän yhteyteen?

Muutama kysymys siihen tilaisuuteen .

  • onko ce-lupaan saatavissa lisäinfoa ?

  • mkä tilanne Reisjärven tehtaalla , onko kaikki valmista niin että vain painaa starttinappia kun lupa tulee ja tuotetta pukkaa myyntiin?

  • onko neuvotteluja käynnissä alan yritysten kanssa , jotka esim. haluavat käyttää Artebone Pastea omissa tuotteissaan ? Näitä neuvotteluja käytiin aiemmin ennen koronaa
    ja ne keskeytyivät koronasta johtuvista syistä.

Muita neuvotteluja?

  • miten myynti käynnistyy ja missä ?

  • talvella BBS osallisrui USAssa konferenssiin, olisiko sieltä jotain kerrottavaa?

Tuossa jotain näin aluksi .

4 tykkäystä

Ei tällä erää. Oma kalenteri on nyt kovin tukkoinen eikä yhtiölläkään välttämättä ole nyt uutta kerrottavaa kun ce-merkinnän aikatauluarvio vedettiin pois. Kyselen toki sitten elokuun lopulla haastattelua h1-raportin yhteydessä.

2 tykkäystä

Onhan tässä kuitenkin tuo osakeanti juttu käsillä. Ihan jos oikein muistan niin BBS rahavarat riittävät heinäkuun loppuun (?) asti ja nyt ollaan jo kuitenkin kohta kesäkuun puolessa välissä.

Annille haetaan valtuutusta kokouksessa . Määrältään se on 2,5 milj. osaketta . Nykyiseen pörssikurssiin peilaten niin mitä tuolla saisi merkkariannilla ? Onko jotain muuta kuviota suunnitteilla?

Ce lupaa odotellessa…

Tähän arpalippuun ajattelin laittaa roposia tuon annin jälkeen. Ei taida CE merkintä vielä hetkeen tulla, joten ei kiirettä.

Hyvä pointti. Nykykurssilla saataisiin unelmateoriassa maksimissaan 1M raavittua kasaan. Ei tietenkään saataisi pakollisen antialennuksen takia. Siitä sitten vielä pois anninjärjestelykulut ja jäätäisiin varmaan jo tappiolle=).

En tiedä onko seuraava edes mahdollista / laillista / hyvä maun mukaista, mutta voisiko yritys antivaltuutuksen jälkeen tehdä reverse-splitin esim 10:1. Sitte osakkeen hinta olisi pyöreät 4€ ja vaikka antihinta / uusosake olisi “vain” 2€ (näennäinen 50% alennus, joka kyllä tulisi syödyksi pois annin aikana), saataisiin kasaan jo 5M.

Tietysti tekemällä reverse 100:1 ja saman kuvion rinse&repeat massia olisi jo 50M. hah.

Itseä ei kyllä kiinnosta enää laittaa puista penniäkään tähän enempää. Ainoa toivo itsellä on, että saavat vielä jostain puristettua loistokkaalta kuulostavan uutisen, mielellään useita uutisia ja jotenkin vaan kaikki muuttuisi Disneyn prinsessasaduksi.

Ja minä keventäisin raskaasti hyviin uutisiin=).

Toivottavasti jostain löytyy joku taho, joka on valmis tähän miljoonan tai pari tunkemaan ihan vain sen CE -luvan saaminen kiikareissaan.

Esim. foliohattuilemani reverse-veivaus saattaa hyvinkin olla laillista (itsellä ei siis mitään käsitystä). Mutta hyvää makua nämä keppikerjäläis-pikku-nakkikopit eivät ole oikein koskaan jaksaneet noudattaa.

Mielenkiintoisia aikoja. o tempora, o mores.

2 tykkäystä

Hups. Printteri turauttaakin yli 4x määrän osakkeita verrattuna alkuperäiseen 2,5M kappaleeseen. Jopas, jopas.

"Yhtiökokous päätti lisäksi valtuuttaa hallituksen päättämään yhdessä tai useammassa erässä osakeanneista sekä optio-oikeuksien ja muiden osakeyhtiölain 10 luvun 1 §:ssä tarkoitettujen osakkeisiin oikeuttavien erityisten oikeuksien antamisista seuraavasti:

  • Valtuutuksen nojalla annettavien osakkeiden lukumäärä voi olla enintään 11 000 000 osaketta."

https://www.bbs-artebone.fi/release-single/?slug=bbs-bioactive-bone-substitutes-oyj-n-varsinaisen-yhtiokokouksen-2024-paatokset

5 tykkäystä

BBS tänään :

" Suunniteltuun osakeantiin liittyen, yhtiö on päättänyt aikaistaa puolivuosikatsauksen julkistamista siten, että se julkaistaan jo 9.8.2024 aiemmin ilmoitetun 30.8.2024 sijaan"

Toivotaan että ce lupa olisi saatu tuolloin elokuussa . Helpottaisi kovasti annin toteutumista , sisältää se sitten mitä tahansa. Anti siis elokuun loppupuolella?

Omasta mielestä aika erikoinen tiedote, tiedossahan oli jo että anti tarvitaan joka tapauksessa. Nyt tiedotetaan, että suunnitellaan noin 2 kuukauden päähän antia. Mielestäni ilman CE -merkinnän saamista aika tekemätön paikka saada ainakaan merkintäoikeusannilla tarpeeksi suurta määrää rahoitusta, vaikka laitettaisiin kaikki nuo 11 miljoonaa uutta osaketta tarjolle, niin ’antialennus’ ja annin kustannukset syö suurimman osan. Ehkä tässä yritetään piiloviestiä, että CE -merkinnän suhteen mennään eteenpäin, mutta ei uskalleta suoraan kumota aiempaa tiedotetta aikataulun muutoksista.

Kyllä on bbs ollut melko vuoristorataa kurssin puolesta jo kauan. Tähän lappuun pari kertaa sormeni jo polttanut. Nyt oli ensimmäinen kerta, kun sain itseni hillittyä uudelleen ostojen suhteen ja tämän päivän -21% ei lyönyt sormille.

Kovasti silti toivon, että CE lupa tulisi pian. On hullua miten tätä firmaa pidetään panttivankina :smiley: Toki onhan firma itsekin kompastellut esim. tuotantotilojensa kanssa ja tuotteen kaupallistaminen myöhästynyt myös sen vuoksi.

Voiko elokuu tuoda yllätyksen, vai saadaanko kuunnella sama loru kuin viimeiset 2 vuotta? Eli laimennetaan osaketta ja petytään taas kerran?

https://www.bbs-artebone.fi/sijoittajille/osakeinformaatio/

BBS tiedotti äsken, että Finha Capital Oy:n omistusosuus on noussut 11,62 %:iin. Kohta siis menossa Reisijärven kunnasta ohi ykköseksi. Veikkaan, että anti myllää omistussuhteita, nythän isot liikkeet ovat hankalia/mahdottomia pienen päivävaihdon takia.

Yhtiön tilanne on historiallisesti ajateltuna parempi kuin koskaan ikinä(myyntiluvan kannalta), saa nähdä houkutteleeko se enemmän Oy-sijoittajia, jotka voivat lyödä vetoa esim. exitin puolesta.

1 Reisjärven kunta 2 677 716 13,19 %
2 Finha Capital Oy 2 357 965 11,62 %
3 Panvest Oy 1 304 590 6,43 %
2 tykkäystä

Jänniä aikoja elämme tämän osakkeen kanssa. Olen ollut mukana 2020 ja pitkä on ollut odotus ce merkintään. Voitko kertoa mitä tarkoittaa exit? Näin pien sijoittajalla ei ole oikein sijoitus sanasto hallussa. Mitä jos se exit tulee niin mikä on osakkeen arvo ja hyödyt ja haitat. Kiitos paljon

Se exit tarkoittaa sitä, että yhtiö ostetaan ulos pörssistä. Tässä tapauksessa siis iso ostaja katsoisi, kuinka paljon maksaisi ja kuluisi aikaa vastaavan tuotteen kehittämiseen ja markkinoille tuomiseen, versus olemassa olevan yhtiön ostaminen

Luonnollisesti hinta olisi tällöin sen hetkistä pörssin markkina-arvoa isompi.

Luukorvikkeille on kysyntä ja olemassa olevat markkinat, että siltä osin ei ole riskiä. Lähinnä kasvunopeus on kysymysmerkki jos lähdetään puurtamaan yksin omalla tuotantolinjalla. Jos yhteistyökumppani on kiikarissa niin sitä tuskin julkistetaan ennen myyntilupaa.

1 tykkäys

Nyt ymmärsin. Kiitos paljon vastauksesta. Jännän äärellä jäämme odottamaan mitä vuoden sisällä tapahtuu. Toivotaan että h1 raportin aikaan on jotain tietoa tulossa milloin ce-merkintä tulee. :slight_smile: