Biohit - Onko tällä tulevaisuutta?

Tällainen tiedote tuli Biohitiltä tänään ulos. :slight_smile:

Uusin Maastricht/Firenze -nimellä kulkeva kansainvälinen konsensusraportti helikobakteeri-infektioiden tutkimisesta ja hoidosta suosittaa Biohitin GastroPanel-testin biomerkkiaineille useita käyttöaiheita. Kansainvälisistä eturivin asiantuntijoista koostuvan raadin raportti tarjoaa erittäin vahvan näytön GastroPanel-testin hyödyllisyydestä helikobakteeri-infektioiden diagnostiikassa sekä ylävatsavaivojen ja refluksioireiden syiden selvittämisessä, maha- ja ruokatorvisyövän riskin arvioinnissa ja varhaisessa toteamisessa.”

Tässä on vielä lyhyehkö Kauppalehden uutinen asiasta, joka ei ole maksumuurin takana.

7 tykkäystä

Olikohan Inderes vielä ilmoittanut mikä on uusi seurantaan tuleva bio-yritys? Muistaakseni syyskuussa piti julkistaa. Kiinnostaa kovasti tietää olisiko Biohit?!

2 tykkäystä

Tuossa yllä tulikin jo kommentoitua, että Inderesin puolesta näitä ei etukäteen julkaista. Toki seurattava yhtiö voi halutessaan seurannan aloituksesta kertoa. Seuraava raportti syyskuun aikana näyttää tällä hetkellä ihan mahdolliselta :wink:

3 tykkäystä

Uusi toimitusjohtaja bloggaa semipositiivista tekstiä, onkohan voitollista tulosta odotettavissa tänä vuonna, vai onko nuo kehityksen jarrut edelleen esteenä?

1 tykkäys

Kahlasinpa tätäkin nyt läpi… olisikohan tässä sitten vihdoin toimari joka saa tämän kannattamaan ja kasvamaan? Jos niin ei ole hinnalla pilattu. Heitin parituhatta salkkuun.

Toimain Q3 kirjeestä: “Yhtiönä Biohitistä tekee ainutlaatuisen se, että tavallaan olemme edelleen start-up -vaiheessa. Ulosmittaamatonta potentiaalia on paljon. Varsinaisista start-upeista poiketen Biohit ei elä pelkkien tulevaisuuden odotusten varassa. Kasvualustanamme toimii kannattava liiketoiminta.”

10 tykkäystä

Biohitti mukana Pörssi-illassa. Mielenkiintoista kuulla uutta toimaria.

6 tykkäystä

Kyllähän kun tätä katsoo ja vertaa aiempien vuosien osakekurssiin niin tuntuu case aika nobrainer kamalta. Riskejä on aina olemassa, mutta tällä arvostuksella tämä näyttää itselle mahdolliselle multibaggerille. Tulos kääntyy positiiviseksi sen lisäksi takaraivossa edelleen painaa Kiinan järjetön potentiaali seulonnoissa. Odottavan aika on ollut pitkä, mutta uskon että nyt ollaan taitekohdassa ja käänne tapahtuu. Toimarin blogin mukaan myyntiä riittää kunhan saadaan raaka-aine asiat vielä samaan jiiriin.

8 tykkäystä

Liittyy epäsuorasti myös Biohitiin. Käsittääkseni Biohitillä on edelleen vajaan 6% omistus GA:sta

https://www.spotlightstockmarket.com/sv/market-overview/nyheter//nyhets-artikel?id=88063

2 tykkäystä

Hyvä ja tiivis esitys.

Katsoin myös, ei uutta, toimarin blokeista tiivistelmä. Kannattavaa maltillista kasvua targettina, veikkaanpa että myös toteutuu.

Toimarin blogista poimittua: ”Biohit ei julkaise Q3-osavuosikatsausta”. Miksiköhän näin?

Kulusäästö. Näille pienille firmoille on mielestäni hyvä käytäntö puolivuosittaiset katsaukset ja välikvartaaleissa kevennetty “liiketoiminnan kuulumiset” tms.

2 tykkäystä

Kokosin hieman miksi Biohit voisi kiinnostaa. Biohittiä tarkemmin seuranneille ei mitään uutta :blush:

10 tykkäystä

Hyvään seuraan päässyt. Kerrankin isompi toimija eikä mikään nakkikioski. Tämä luo uskoa johonkin vähän suurempaan.

10 tykkäystä

Ei kellään ois femmaa heittää, nyt olis tarvetta :laughing:
kuva

4 tykkäystä

image

Onkohan päivämäärätiedot nyt Indereksellä ihan oikein?
Vuosikertomus julkaistaan 22.03.23 ja tilinpäätös tänään

Tänään Biohit tulee nousemaan voimakkaasti…aina H2 on ollut parempi vuosipuolisko. Saattaa jakaa jopa osinkoa, tulee yllättämään markkinat. Voitolliseksi Bioyhtiöksi nykykurssi ei heijasta mitään kasvua, mutta kohta se alkaa korjaantua…:slight_smile:

4 tykkäystä

Viimeisten neljän tappiollisen vuoden keski kurssi on ollut 2,70 €. Muistan kun se oli 5-6€ paikkeilla ja Osmo myi kiinalaisille 4,36€ kpl osuuden yhtiöstä.Silloin sanottiin, että halvalla saivat ne. Historiaan peilaten väitän, että saattaa tulla kurssiin euro lisää tänään…olen lyönyt vetoa reippaasti sen puolesta, jopa enemmän mitä lääkäri määrää… :slight_smile:

2 tykkäystä

Ettei nyt vain odotettaisi liikoja…

Potentiaalia on vaikka kuinka, mutta “markkina” on nykytilanteessa äärettömän lyhytnäköinen.

Negatiivinen reaktio on toisaalta hitaampien onni. Mukaan pääsee vielä erittäin edullisesti.

3 tykkäystä

Tuleekohan toimitusjohtajan blogikirjoitus samalla. Saisi vähän selittää miksi meni näin kurjasti…

2 tykkäystä