Coeus Invest -erikoissijoitusrahasto

"Coeus Invest Oy on vuonna 2021 perustettu suomalainen sijoitusyhtiö. Yrityksen perustajina ovat kaksi intohimoista sijoittajaa, Jens Kyllönen ja @Arimatti_Alhanko . Coeus Invest Oy:n analyyseja, kokemusta ja sijoitusfilosofiaa hyödynnetään Coeus Invest GRIT- erikoissijoitusrahastossa.

Coeus Invest Oy:n sijoitusfilosofian tavoitteena on saavuttaa pitkällä aikavälillä korkea absoluuttinen ja selvästi markkinoita parempi tuotto. Sen saavuttamiseksi emme voi tehdä asioita samalla tavalla kuin muut. Sijoitusfilosofiamme eroaa muista:

  • Pääoman keskittäminen
  • Pienet ja keskisuuret yritykset
  • Kotikenttäetu
  • Pitkä sijoitushorisontti
  • Intohimo

https://www.coeusinvest.fi/ "

Vuosi on ollut tuottojen osalta haastava: "Rahaston arvo laski 14,28 prosenttia1 aikavälillä 1.7.–30.9.2022, ja Rahaston tammikuun aloituksesta 30,48 prosenttia2. Vuoden 2022 kolmannen neljänneksen lopussa Rahastossa oli 11 omistusta ja Rahaston salkusta noin 13 prosenttia oli käteisenä. Rahaston viisi suurinta omistusta katsauskauden lopussa olivat suuruusjärjestyksessä Stockmann, Evolution, Kamux, OmaSp ja Upsales. "

Q3 sijoittajakirjeessä kertoivat kuinka nopeasti ovat reagoineet yhtiöiden/markkinan muutoksiin:

"Sijoitusstrategiaamme ei kuulu liiallinen treidaaminen. Poikkeuksellinen vuosi on kuitenkin johtanut meidät tekemään useita isompia peliliikkeitä, joista jokainen on tähän mennessä onnistunut. Kuten 14.4.2022 päivätyssä sijoittajakirjeessä kirjoitimme, Rahasto kevensi reilusti Harvian painoa Ukrainan sodan syttyessä. Rahasto jatkoi yhtiön keventämistä läpi kesän, ja 19.7.2022 julkaistun negatiivisen
tulosvaroituksen aikaan osake oli Rahastossa enää noin prosentin painossa. Välittömästi negatiivisen tulosvaroituksen jälkeen Rahasto myi loput Harvian osakkeet noin 25.4 euron hintaan. Tuon päivän jälkeen Harvian kurssi on laskenut vielä 45%.

Mainitsimme 09.07.2022 päivätyssä sijoittajakirjeessä Rahaston myyneen Remedyn kokonaan pois. Remedyn osakekurssi on viimeisimmistä myynneistä laskenut 30%. Rahasto päätyi juuri ennen Tecnotreen Q2 osavuosikatsausta myymään kaikki Tecnotreen osakkeet pois. Osake on viimeisimmistä myynneistä laskenut 45%.

Kamuxin heinäkuun myyntitilastojen tultua julki ja kilpailijoiden osavuosikatsauksiin pohjautuen pidimme erittäin todennäköisenä, että yhtiö joutuisi antamaan negatiivisen tulosvaroituksen. Tästä johtuen Rahasto alkoi keventää Kamux-omistustaan sitä mukaa, kun lidviditeetti antoi myötä. Negatiivinen tulosvaroitus tulikin 11.8. ja Rahasto oli ehtinyt keventää noin 35% Kamux-positiostaan. Kurssi laski negatiivisen
tulosvaroituksen myötä noin 15%, minkä jälkeen Rahasto osti myymänsä osakkeet takaisin ja jatkoi Kamux omistuksen kasvattamista läpi elokuun."

Lähde: https://www.coeusinvest.fi/wp-content/uploads/2022/10/Coeus-Invest-GRIT-Erikoissijoitusrahasto-Q3-2022-Sijoittajakirje.pdf

Olen hyvin lähellä merkitsemistä, mutta haluaisin kuulla muiden kokemuksia ja mielipiteitä rahastosta. Kyllönen ja Alhanko vaikuttavat todellakin intohimoisilta sijoittajilta, joilla on taitoa ja rohkeutta tehdä hyviä sijoituspäätöksiä.

Löytyykö täältä rahaston omistajia? Minkälaisia näkemyksiä löytyy rahastoon sijoittamisen puolesta ja vastaan?

29 tykkäystä

“ylituottoa keskittämällä”
“taitoa ja rohkeutta tehdä hyviä sijoituspäätöksiä.”

Rahaston arvonkehityksen perusteella näyttää siltä, että intohimo, maisterin paperit kauppiksesta tai pokerimestaruus eivät automaattisesti takaa menestystä osakemarkkinoilla. Coeus investin mainospuheet on muutenkin ristiriidassa rahaston käytännön toiminnan kanssa.

Kieltämättä hype-lappuihin sijoittavan rahaston aloitus 2021 lopussa oli lähes huonoin mahdollinen ajankohta, mutta silti olisi näiltä sijoittajaguruilta odottanut vähintään indeksien biittaamista. Mahdollisuuksia kyllä olisi ollut, vaikka long-only -rahastot kärsivätkin laskumarkkinassa. Jotkut toimialat ovat pärjänneet erittäin hyvin sodan ja inflaation keskellä. Näitä eivät rahastonhoitajat löytäneet.

En omista, enkä aio omistaa. Seuraan kyllä mielenkiinnolla.

30 tykkäystä

Jos sijoitushorisontti on alle vuosi, rahasto on selkeästi epäonnistunut. Itse en kuitenkaan lähtisi hötkyilemään, aika näyttää ja minun luottamustani eivät ole menettäneet.

Mitä tarkoitat “–mainospuheet on muutenkin ristiriidassa rahaston käytännön toiminnan kanssa.”?

2 tykkäystä

Juu, olishan se kivaa omistaa isoriskistä rahastoa joka menisi vain ylöspäin. Siihen ei taida kyllä valitettavasti olla kykyjä muilla kuin Mikael Jungerilla twiiteistään päätelleen.

10 tykkäystä

Ajankohta tällaisen rahaston aloittamiseen oli todellakin huonoin mahdollinen, ja sen seurauksena löytyy kyllä monen monta nimenomaan small cap indeksiä jotka Coeus on biitannut :slight_smile: Ja itseasiassa esimerkiksi niinkin meritoitunut ja tunnettu viime vuosien “superrahasto” kuin Aktian MikroMarkka näyttää hävinneen Coeukselle suht selvästi (MikroMarkka YTD -38%). Toki tämän suhteen ei ole nyt tiedossa Coeuksen tilannetta syyskuun lopun jälkeen, eli luvut ovat voineet tässä välissä muuttua.

Mutta joo eipä sitä mikään muuta, että luvut ovat rumia, ei ole supersankareita tätäkään rahastoa hoitamassa. Aika vastaavat turskat tässä kuitenkin omassakin salkussa tältä vuodelta on, joten en näe tarvetta alkaa jeesustelemaan sillä että “olisi pitänyt ammattilaisten osata paremmin”. Markkina on ollut todellakin brutaali tämäntyyppiselle sijoitusstrategialle, ja tällainen kuuluu silloin tällöin asiaan. Isoja tuottoja ei ole saatavissa ilman riskiä ja isoja heilahteluita. Homma kiteytyykin täysin siihen luottaako rahaston vetäjiin vai ei, itse päädyin pienellä positiolla luottamaan, sen verran paljon laadukasta materiaalia molempien toimesta interwebin keskustelupalstoilta löytyy.

Omasta näkökulmasta rahaston tilanne on itseasiassa suorastaan miellyttävä, kun kuunvaihteessa pääsi mukaan voimakkaasti laskeneeseen rahastoon ja ensimmäiset ~50% tuotoista tulee lähes suoraan käteen ilman tuottosidonnaisia palkkioita, kiitos high water markin. Eli tosiaan juuri nyt kuunvaihteessa tuli hypättyä mukaan, oli muuten ensimmäinen rahastosijoitus koskaan. Lyhyesti sanottuna tuotto-odotus tällä hetkellä näyttää luokkaa tsiljoonakertaa paremmalta kuin vuodenvaihteessa, kiitos kylmän kyydin small capeissa/kasvuosakkeissa ja tosiaan tuon hwm:n tuoman freeride mahdollisuuden. Näen tämän itse hajautuksena omaan salkkuun, muita kuin Suomen pienyhtiöitä kun ei tule seurattua eikä mielenkiintoa/aikaa tähän olekaan. Kavereilla on myös melkoinen insentiivi kairata rahaston nenä takaisin pinnalle, kiitos erittäin maltillisen 0,4% hallinnointipalkkion, joten kunhan päät pysyy kasassa niin motivaatiota ei pitäisi tarvita alkaa etsimään :slight_smile:

Ps. Hetki sitten tuli merkintävahvistus, jonka perusteella YTD oli kuunvaihteessa -27,5%. Ei siis tosiaan mitenkään poikkeuksellinen sijoitusstrategia ja markkinatilanne huomioon ottaen, ja monia vastaavia verrokkejaan selvästi parempikin tulos vaikka lukemat rumia onkin. Lokakuu oli siis mennyt paremmin kuin itse uumoilin Stockmannin mahalaskun jälkeen, joten jotta ei jää väärää informaatiota niin freeriden suuruuskin pieneni noin 38%:iin.

18 tykkäystä

Sijoittajaesityksessä ja -kirjeissä on vaikka kuinka monta kohtaa, jossa sanat ovat ristiriidassa myöhempien tekojen kanssa. Otetaan nyt hauskimpana esimerkkinä vaikka katkelma Q1-sijoittajakirjeestä.

Jokunen aika sitten meille esitettiin seuraava kysymys:
”Jos pörssi menisi kiinni kymmeneksi vuodeksi ja saisitte mahdollisuuden
omistaa vain yhtä yhtiötä, minkä valitsisitte ja miksi?”

Vastaus oli Qt ja siihen pitkät perustelut miksi yhtiötä kannattaa omistaa.

Tästä meni muutama kuukausi (!) ja Kuuttia työnnettiin jo myyntilaitaan kaksin käsin.

Sijoittajaesitys tammikuussa 2022:

“Uskomme että pääoman keskittäminen pieneen joukkoon yhtiöitä (8-12 yritystä) johtaa parhaaseen lopputulokseen. Tällöin voimme tuntea yrityksemme erityisen hyvin. Haastattelemme säännöllisin väliajoin yhtiön johtoa ja sen kilpailijoita. Koska olemme jatkuvasti täysin tilanteen tasalla, voimme reagoida hyvin nopeasti jos uusi informaatio muuttaa sijoituskeissiä.”

Rahastonhoitajat siis väittävät, että he tuntevat sijoituskohteensa muita paremmin, mutta q3-kirjeessä selitellään Qt:n myyntiä:

“Onko kenties mahdollista, että lyhyeksimyyjät ovat oivaltaneet jotain, mikä ei ole vielä tullut julki markkinoille, kuten esimerkiksi Qt Groupin asiakkaiden suunnitelma vaihtaa kilpailevaan teknologiaan?”

Eli tosiasiassa ei tiedetä firman bisneksistä enempää kuin kuka tahansa voi lukea esimerkiksi inderesin analyyseistä.

Kotikenttäedun mainostaminen tuntuu oudolta, kun ostellaan globaaleja firmoja, osa vieläpä listattu Suomen ulkopuolelle. Väitetään, että valitaan sijoituskohteet usean vuoden horisontilla, mutta tähän mennessä salkun sisältö näyttää muuttuvan kolmen kuukauden välein.

Tämän rahaston sijoitusfilosofian kulmakivi näyttää olevan takinkääntö. Sinänsä ei ole mitään pahaa perustaa treidaus tai hype/meemi/momentum -rahastoa, mutta ehkä noi mainosesitteet voisi sitten kirjoittaa muulla tavalla.

33 tykkäystä

Tämä on näkökulmakysymys, ja ymmärrän kyllä sinänsä tämänkin näkökulman, aika sekavat ensimmäiset kvartaalit rahastolla on ollut.

Itse ajattelen niin, että sijoittamisessa takinkääntäminen on yksi tärkeimmistä taidoista mihin kovin harva kykenee. Kun tulee uutta informaatiota, kuten Qt:sta ruman negarin ansiosta tuli, niin sen takin pitää pystyä kääntymään jos tilanne niin vaatii. Ja mitä nopeammin se kääntyy, sitä parempi. Coeuksella olisi käsissään jo huomattavasti isommat turskat jos olisivat lukittautuneet yhteen näkemykseen, sen puolesta ihan oikeita takinkääntöjä ovat toistaiseksi tehneet.

10 tykkäystä

Ei nyt millään pahalla, mutta myyntien hehkuttaminen onnistumisina ei ole kovin kummoinen meriitti näinä aikoina. Melkein myynti kuin myynti on kannattanut. Ja oikeastaan parhaiten rahasto olisi onnistunut, jos sitä ei olisi perustettu ollenkaan. Minua kiinnostaa nyt huomattavasti enemmän ostot.

24 tykkäystä

Poimimalla tiettyjä kohtia, saa asioista kuin asioista luotua mieleisensä kuvan. Selkeästi kyseinen rahasto ei ole sinun juttusi, mutta vihjaamalla sen rinnastuvan treidaus tai hype/meemi/momentum -rahastoksi kertoo enemmän sinun ajattelustasi kuin rahastosta.

Vuosi on ollut poikkeuksellinen ja vasta pidempi aikajänne näyttää lopputuloksen.

6 tykkäystä

Toisaalta onko small cap indeksi paras vertailukohta kun toiseksi isoin omistus on Koneen kokoinen markkina-arvoltaan ja yli miljardin firmoja on tainnut olla useampiakin salkussa. Small cap yritykset taitavat olla salkussa harvinaisuus, enemmän mid cappeja ja large cappeja.

Niin, tämähän on ihan määrittelykysymys että mikä on small cap. Esim jenkeissä, josta monia nimenomaan small cap indeksejä verrattavaksi löytyy, tarkoittaa small cap jotain noin alle 2 mrd€ markkina-arvoa. Coeuksen salkusta ei taida löytyä muita tätä suurempia yhtiöitä kuin viittaamasi Evolution.

Mutta joo, katsot sitten small cap- tai kasvuyhtiö indeksejä, niin kyllähän siellä on alas tultu ihan yhtälailla molemmissa ja nämä kaksi tekijää ovat pääajureita Coeuksen strategiassa. Eivät toki selvästikään rajoittavia ajureita, kun esim Stockan tietynlaiseen erityistilanteeseen on lyöty myös varsin isosti kiinni. Eli joo, eihän Coeukselle suoraa yhtä vertailuindeksiä oikein ole olemassa, ehkäpä juuri tästä syystä ei sellaista myöskään rahasto itse ole esittänyt.

Ja siis todettakoon vielä se ettei tarvitsisi enää lisää tästä veistellä, että indekseissähän on aina se ongelma tai siunaus, että sieltä löytyy aina ja joka tilanteessa sopiva verrokki jolla voi joko puolustella tai arvostella omaa/rahaston menestystä. Valinnanvaraa kun indeksien sekamelskalsta löytyy enemmän kuin tarpeeksi, jotta pystyy aina omaa mielipidettään halutessaan pönkittämään, kuten itsekin luonnollisesti tein :slight_smile:

Kuten siis aikaisemmin totesin jo, niin koko homma kiteytyy siihen että luottaako rahaston vetäjiin vai ei, tämän osalta ihan mikä vain mielipide on täysin perusteltavissa ja validi. Pointtina kuitenkin se, että YTD -27% tuoton ihmettely ei omasta mielestäni ole tämänkaltaisen rahaston kannalta kovinkaan relevanttia mennyt markkinatilanne huomioiden. Epärealistisia vaatimuksia ei kannata esittää minkään sijoituksen suhteen, muuten jää ainakin ne kaikista parhaat sijoitukset aina tekemättä, ja tämänkaltaisen rahaston suhteen olisi mielestäni epärealistista odottaa merkittävästi nähtyä parempaa tulosta tässä markkinassa. Tämä ei tietenkään sitä tarkoita etteikö rahasto voi myös toisenlaisessa markkinassa performoida huonosta, totta kai voi ja se jää nähtäväksi.

8 tykkäystä

Tuo -27% YTD ei myöskään ole relevantti. Rahasto perustettiin vasta 24.1. Salkkuni sisältää paljon samoja yhtiöitä ja oma ytd oli jo tuossa vaiheessa -19.30%.
Evolution oli -11.5%, Harvia -26%, Kamux -11.6%, QT -30.7%.
Jos rahasto oli ollut vuoden alusta asti pystyssä sen ytd olisi helposti 10-20 prosentti yksikkö huonompi. Emme siis voi edes puhua ytd:stä koska rahasto ei ole ollut olemassa vuoden alusta.

11 tykkäystä

No ei se kyllä ole mikään määrittelykysymys, koska rahastoesitteessä mainittiin (ainakin perustamisvaiheessa) rahaston sijoittavan pohjoismaisiin small cap yhtiöihin. Niihin löytyy suoria vertailuindeksejä, ihan turha jenkkejä tähän sotkea.

Minusta aika turha katsoa mitään tuottoa alle vuoden perusteella, mutta rahasto kyllä sekoilee pahasti ilmoitettua strategiaansa vastaan. Jos uskoo esitettä ja alkuperäisiä puheita niin ei kyllä ole saanut sitä mihin luuli sijoittavansa. Jos taas uskoi nimenomaan Kyllösen kykyihin ja hänen strategiaansa, niin homma ok. Väitän että vähintään 95% tähän sijoittaneista kuuluu jälkimmäiseen ryhmään.

edit: hmm en kyllä löydä enää mainintaa esitteestä että kyseessä olisi “small cap” nimenomaan, vaan pelkästään maininta pohjoismaisiin yrityksiin sijoittamisesta. Voi olla että muistan väärin.

1 tykkäys

Noista Kylläsen kyvyistä olisin kiinnostunut, ymmärtääkseni on hyvin menestynyt pokerin pelaaja, mutta sijoituspuolella ei liene mitään menestystarinaa takana?

1 tykkäys

En tiedä mitä perustamisvaiheessa on lukenut, mutta nyt strategiaa kuvataan esim näin:

"Keskitymme myös usein epälikvideihin pieniin ja keskisuuriin yhtiöihin, joihin moni isompi toimija ei pysty sijoittamaan.
Meidän kilpailukentässä on helpompi voittaa, ja vaikka kilpailemme piirimestaruuskisoissa olympialaisten sijaan, palkinto on
sama.

Kotikenttäetu. Tunnemme pohjoismaalaisia analyytikoita, jotka voivat usein olla ainoita analyytikoita, jotka seuraavat näitä
pienempiä yhtiöitä. Tunnemme myös laajasti pohjoismaalaisia ammattisijoittajia, joilla on iso osa salkusta pohjoismaisissa
osakkeissa ja saamme siten jatkuvalla syötöllä uusia ideoita, enemmän kuin mitä ehdimme käydä läpi."

Eli kyllä se nyt vaan on ihan määrittelykysymys mitä indeksejä ja mistä haluaa rahastoon verrata. Ei ole mitään pohjoismaista eikä varmaan mitään muutakaan indeksiä joka olisi suoraan verrattavissa tämänlaiseen strategiaan. Varsinkin kun sanamuodot on ympäripyöreitä, eli siis käytännössä kun esitettä lukee niin ainakin itselle tulee täysin selväksi, että käytännössä ihan mikä vain keissi mahtuu rahastoon, jos se nähdään tarpeeksi houkuttelevana.

Mutta tämä alkaa nyt osaltani mennä jo vähän jankkaamiseksi eikä tämä oikein palvele itse rahastosta keskustelemista. Jätän tämän asian nyt siis tähän.

Tämä oli hyvä tarkennus, olet oikeassa.

2 tykkäystä

Hyvin tiivistetty. Pitkällä vuosikymmenten aikajänteellä tulokset mitataan.

Erinomaista luettavaa muuten @Arimatti_Alhanko:n artikkeli Laatu on kaiken A ja O, joka on julkaistu 5.1.2021 Viisas Raha lehdessä. Siinä Arimatti jakaa sijoitusperiaatteitaan.

Laatu on kaiken A ja O - Näkökulma - Viisas Raha

2 tykkäystä

Voisitko @Arimatti_Alhanko vastata tähän riskiin ja sen todennäköisyyteen?

Oletteko Kyllösen kanssa sitoutuneet pitämään omat Coeukseen tehdyt sijoitukset jonkin minimiajan?

Paljonko olette muuten laittaneet omia varojanne Coeuksen rahastoon? % varallisuudesta ja % osakevarallisuudesta kertoisi jo hyvin.

Yritin löytää yllä oleviin vastausta sivuiltanne, en löytänyt. Pahoittelut, jos tieto olisi ollut helposti löydettävissä.

23 tykkäystä

Moikka. Hienoa että tällainen ketju on laitattu pystyyn ja kaikki palaute on ehdottomasti tervetullutta :+1: :slight_smile:

Meidän pitää olla hieman varovaisia mitä kommentoimme rahastoon liittyen sillä kuten kaikissa dokumenteissa on nähtävillä, emme ole rahaston virallisia salkunhoitajia ainakaan tässä vaiheessa vaan tarjoamme ainoastaan meidän kokemuksen ja sijoitusfilosofian rahaston käyttöön :slight_smile:

Ikävä kyllä mitä tulee kysymyksiin minimiajasta tai % varallisuudesta, jättäisin mielelläni suoran vastauksen näihin antamatta. Sanotaanko niin että emme varmasti olisi perustaneet Coeus Investiä jos olisimme ajatelleet että emme sijoita omia rahojamme nimeä kantavaan rahastoon (GRITillä lisättynä) :slight_smile: Olemme projektissa mukana 110% lasissa ja silloin on myös varmasti järkevää että olemme rahastossa sijoittajia ja meillä on skin in the game.

Mitä sitten tulee pohdintaan rahaston riskitasosta, ehdottomasti, rahaston riskitaso on korkea. Se näkyy rahastodokumenteista. Mutta kannattaa pitää mielessä että rahastossa on mukana monia kavereitamme ja perheenjäseniämme mikä ei välttämättä tue @Werther ajatusta siitä että vetäisimme omat varat rahastosta pois vain jotta voisimme ajaa sitä isolla riskillä. Emmehän ole edes salkunhoitajia :wink: Ja jos kaverit ja perheenjäsenet vetäisivät varat pois, no, ei siinä olisi enää paljoa jäljellä :smiley:

Lisäksi tässä Suomeen rekisteröidyssä erikoissijoitusrahastossa on sääntönä että yhden kohde-etuuden maksimipaino saa olla enintään 20% ja rahastossa pitää olla vähintään kahdeksan omistusta. Teoriassa siis rahastossa voisi olla viidessä omistuksessa yhteensä lähes 100% paino ja lopuissa kolmessa kohde-etuudessa hyvin minimaalinen paino. Mutta pidän tämän toteutumista käytännön tasolla kuitenkin hyvin epätodennäköisenä.

59 tykkäystä

Kiitos vastauksesta!

Harmi, ettet halua vastata yllä oleviin kohtiin. Pienen rahaston etuna voisi olla teidän kahden läpinäkyvyys omistusosuuksissa ja minimiajassa. Ymmärrän osittain mikset näitä kerro, mutta luottamusta se ei valitettavasti lisää.

Jään harkitsemaan mahdollista sijoitusta ja rahasto on nyt joka tapauksessa tarkkailussa. Toivottavasti laitat ketjun seurantaan ja kun paikka on, kommentoit myös jatkossa sen minkä pystyt ja haluat :slightly_smiling_face:

9 tykkäystä

Samaa mieltä tästä että erityisesti tämän rahaston kohdalla olisi omiaan lisäämään sijoitushalukkuutta (omat rahani mukaan lukien) ja kiinnostusta jos avoimesti kerrottaisiin paljonko perustajat ovat omia rahojaan tähän sijoittaneet. Tavallaan ymmärtää myös tietyn yksityisyyden mutta toisaalta se herättää myös kysymyksiä kun aiemmin on kuitenkin suhteellisen avoimesti kerrottu omista euromääräisistä tuotoista. Muistelen että jossain Seligsonin aktiivirahastossa tai PYNnissa joskus oli eriteltynä salkunhoitajan oma rahallinen sijoitus.

Jos en väärin Kyllösen omaa blogia ymmärtänyt niin sen mukaan noin 4 miljoonaa saatiin nostettua vuosien saatossa 12 miljoonaan. Verotettavat tulot vuonna 2021 olivat “vain” 683 466 euroa jolloin olettaisin että vanha salkku on lyöty lihoiksi ja sijoitettu tähän rahastoon.

Kulut ovat kuitenkin kovat niin tietty avoimuus varmasti auttaisi monia meitä empiviä sijoituspäätöksen tekemisessä. Rahasto näyttäytyy ainakin itselle eräänlaisena mystisenä rahastona jota hoitaa kaksi lahjakkaan oloista kaveria niin mikä olisikaan parempi myyntivaltti kuin kertoa paljonko on omaa rahaa laittanut kiinni (ja täten aiemmin tehnyt).

8 tykkäystä