EHang Holdings – Tulevaisuuden ilmailua


Volume on hyytynyt pikku hiljaa, mutta myös kurssi laskee pikku hiljaa = ei ostajia. Kävi lähellä 5min OS. 5min ema12 vastuksena.

  • päivätasolla volume on vähän 20pv keskiarvon alla, mutta päiväkin on vielä kesken


Kolmas daily inside bar = range tiukkenee koko ajan

9 tykkäystä

Mitä tappiota EHangille koituu jos osakkeen arvo laskee tilapäisesti? Pitää myös erottaa yhtiö ja sen omistajat. Nämä eivät ole sama entiteetti. Ei firmalle sinänsä ole väliä osakkeenarvolla ellei sitä haluta käyttää vaihtovälineenä tai tehdä anteja.
Osakkeenomistajia varmasti haittaa kurssilasku mutta he joutuvat tehdä sitten oman (joukko)kanteensa ja korvausvaatimukset.

2 tykkäystä

Eikö tässä juuri puhuta uskottavuudesta, luottamuksesta ja fundapuolesta yritystä kohtaan?
Kuka kusettaa ja ketä? Mielestäni se on se suurin hinta mitä tässä Ehang kokee joka tapauksessa.
Tällä hetkellä kysymyksenä on vain se onko epäilyt aiheellista vai aiheetonta.
Uskoisin että kasvavalle firmalle yhtiön luotettavuus olisi elinehto.

EDIT: lisätään vielä että itse olen mukana Ehangissa, mutta en enää kovin luottavaisin mielin.

5 tykkäystä

Osaako joku tiivistetysti sanoa, mitä näillä haasteilla (lakimiesten työllistämisen lisäksi) tavoitellaan?

Tuntuu aika oudolta, että omistajana hakisin korvauksia, vaikka olisi käynyt ilmi, että jonakin päivänä omistukseni arvo olisikin tippunut päiväksi tai pidemmäksi ajaksi 65 prossaa.

Susifirmalta voisi hakea korvauksia, jos he ovat aiheuttaneet menetyksen vilpillisin menetelmin, mutta silloinkaan korvauksia ei varmaan saisi, jos ei ole hyväksynyt tappiota eli myynyt omistustaan.

Mutta ei kai kukaan julkisesti noteeratulta yritykseltä voi korvauksia hakea, vaikka se olisi toiminut väärin, ja yrityksen arvostus laskee? Samalla logiikalla omistaja voisi joutua palauttamaan osan voitostaan, jos se olisi syntynyt perusteettomasti.

Ymmärrän, että yritykselle voidaan hakea sanktioita, jos se on muunnellut jotakin tietoa, mutta minusta sakkomaksut ja oikeusjutut on minusta osakkeenomistajan kannalta vaan rasite, koska syövät yrityksen varoja.

Listaamattomissa, kuten Vastaamo, tilanne on vähän eri.

Anyway, tapaus Ehang minusta perustuu tulevaisuuden odotuksiin ja mahdollisuuksiin, enkä näe niin suurta arvoa sille miten tähän on tultu, vaan mitkä ovat mahdollisuudet tehtaan valmistuessa tänä vuonna jne. Kunhan tämä keissi ei vaaranna riittävän rahoituksen järjestymistä kehitystyölle. Voi olla, että hiihtolomien innoittamana laskiaisriehat vielä jatkuvat, mutta viimeistään hankien laskiessa veri alkaa vetää jälleen vuorikiipeilyn pariin!

2 tykkäystä

Kai jenkeissä osakekurssin vedättämisestä valehtelemalla saa ihan oikeita ja tuntuvia rangaistuksia. Onneksi Suomessa ei tämmöistä pääse tapahtumaan

15 tykkäystä

Raportti: EHang Provides Details of its Sales Contracts and Firmly Refutes Short-Seller’s Allegations

4 tykkäystä

Myöskin uutta videota pukkasi Ehangin youtube-kanavalle! Selected Public Trial Flight Activities by Kunxiang - YouTube

3 tykkäystä

Uutta videoo joo, mutta vuoden 2019-20 testilennoista.

2 tykkäystä

Pläräsin tuon myös läpi. Ihan hyvä. Kaipaisin ehkä silti vielä vähän enemmän tarkennusta tiettyihin väitteisiin. Viikonlopun aikana kävin EHangia sekä shorttifirman syytöksiä läpi ja olen vahvasti sitä mieltä, että EHang on oikeasti se, mitä väittäävät. Heillä tuntuisi olevan hyviä sekä kansainvälisiä kontakteja ja yhteistyökuvioita. Heidän tuotteensa pysyvät ilmassa ja pystyvät kuljettamaan ihmisiä. CEO:n haastattelut antaa kuvan asiallisesta ja rehellisestä miehestä. EHangia on kritisoitu läpinäkyvyydestä ja varmaan syystäkin, mutta siihen ilmeisesti nyt tulossa muutos. Wolfpackin historian kun ottaa huomioon, on vaikea uskoa kaikkea mitä EHangista raportoivat. On vaan niin negatiiviseen sävyyn raportoitu kaikki ja tämä haiskahtaa vähän liiankin paljon. Vähän mietityttää se, kuinka moni eri asianajotoimisto on lähtenyt EHangia vastaan viime päivinä. Siihen en ota kantaa onko EHangin lappu yliarvostettu. Uskon tuotteeseen ja firmaan.

Edit: typot.
ps. Pressä kääntyi -kurssi +10% :sweat_smile:

7 tykkäystä

Sääli, ettei ollut sopivia videoita. Minä ainakin tykkäsin lopun maisemakuvista! :+1:

Tuskinpa tällä mitään väliä on, enkä pysty vahvistamaan, kun Bloomberg ei enää meikäläisellä näy, mutta kovasti postataan netissä screencappeja sieltä, ja niissä lukee, että Mirae Asset Management on lätkäissyt juuri EHangille targetin sata dollaria. :money_mouth_face:

7 tykkäystä

En epäile etteikö Mirae Asset olisi näin tehnyt. Tää on vaan juuri näissä target priceissa että lafka omistaa eHangia ihan kohtalaisen nipun, niin olisi mukava lukea ne perustelut tavoitehinnalle.

Ehkä yleisesti ongelma noita tavoitehintoja seuratessa että analyysit on maksullisia ja/tai vaikea löytää, mutta tavoitehinnat kyllä löytyy aina jokaiselta foorumilta. Eli siinä missä kaikki shorttilafkat haukutaan aina syvimpään helvettiin kun “manipuloivat” kursseja alas kun ovat shortanneet lappua, niin vähemmän löytyy kritiikkiä toiseen suuntaan tehtäessä koska silloin kukaan ei ns häviä rahaa ainakaan välittömästi.

Hieman offtopic mutta sopinee myös jossain määrin asiaan.

14 tykkäystä

Samaa mieltä eli jos kenen tahansa mielestä järkevä tavoitehinta liikkuu 100 tietämissä, olisi kiinnostava tietää mihin tämä perustuu. Voi hyvinkin olla järkevät perustelut ja niistä myös itse oppisi.

Edit: Tässä uudessa artikkelissa osakkeen arvo perustellaan FY12/2022 Price to Sales of 19x arvolla, tuossa on toki spekulaatiota EHang in right place right time

Edit 2: Itseäni olisi yllä linkatussa artikkelissa kiinnostanut se, millä perusteella P/S laskee muutamassa vuodessa noihin lukemiin. Eli mihin kirjoittaja ajattelee, että AAV:tä myydään (logistiikka, ihmiskuljetukset…) vai tulisiko myynti Aerial Mediasta tai Smart City Managementistä

6 tykkäystä

Joyce kaiveli viikonloppuna vielä lisää tuota epäselvyyttä Ehangin myynneissä:

Spoiler: Käännösvirhe (450 miljoonaa vs. 4,5 miljoonaa) esiintyy vain ja ainoastaan Ehangin draft registration statementissä. Kaikissa muissa sopimuksissa ja raporteissa on oikea käännös.

11 tykkäystä

On kyllä törkeä kusetus Wolfpackilta, huh huh. Eiköhän totuus selviä ajan kanssa… Harmi, että on tämä yleinen pörssipaniikki päällä juuri nyt. Paukuttelisin henkseleitä täällä nyt vähän kovempaa, jos olisi muutama kymppi lisää ottaa näkemystä :partying_face: (Tuli hyvä mieli, kun tajusin jo perjantaina ton numerohomman vähän tsägällä ja teidän avustuksella.)

11 tykkäystä

EHang Holdings Limited (Nasdaq: EH) (“EHang” or the “Company”), the world’s leading autonomous aerial vehicle (“AAV”) technology platform company, today announced that it recently successfully completed the first trial flights of its EH216 in Beijing. It was the first time that a passenger-grade AAV flied over the capital of China, a highly regulated airspace in China. These unmanned trial flights obtained the official approval from the airspace regulator.

In February 2021, two units of EH216 completed a total of five unmanned trial flights over the frozen Yanqi Lake in Beijing at an air temperature of minus 14 degrees Celsius. EHang believes trial flights in extreme weather and diversified environments demonstrate the safety and reliability of its cutting-edge AAV technologies. EHang has tested the EH216 with a series of successful trial flights in extreme conditions such as low temperature, hot desert, heavy fog and typhoons.

As of February 2021, EHang has successfully conducted more than 10,000 trial flights of its EH216 AAV, including passenger-carrying trial flights, in 42 cities across 8 countries.

EHang has been working closely with the regulatory authorities on regulations and industry standards for urban air mobility. EHang will continue to strictly comply with regulatory requirements and drive the industry development, with the mission to make safe, autonomous and eco-friendly air mobility accessible to everyone.

17 tykkäystä
2 tykkäystä
13 tykkäystä

E: Jossain muuallakin huomattiin tuo uutinen, vaikkei niin akuutin konkreettinen olekaan :stuck_out_tongue:

8 tykkäystä

Edellisestä poimittua:
The Company will expand its self-developed command-and-control system (which centrally controls and dispatches urban air traffic) for more air mobility services, and contribute to the development of UAM systems in Chinese cities. EHang aims to support building a high-quality comprehensive transportation network in China that is convenient, efficient, green, intelligent, advanced, safe and reliable.

Näen tässä melkoisen rahasammon, jos saavat softalusikkansa muidenkin toimijoiden soppaan.

9 tykkäystä
14 tykkäystä