Osakesijoittaminen

Fodelia (Real Snacks & Feelia) -ketju

“Laajennusinvestoinnin kustannusarvio on noin 5 miljoona euroa sisältäen rakennuksen ja laajennukseen tulevat tuotantolaitteet. Feelia Oy on saanut ELY-keskukselta noin 1,3 miljoonan euron investointituen hanketta varten.”

12 tykkäystä

Aivan hyvä investointituki. Noin tämän vuoden ennustetun liikevoiton kokoinen…

7 tykkäystä

Aika noheva:) Ei mitenkään huonoja nämä meillä Suomessa.

1 tykkäys

Vaarallinen lappu veivata tämä Fodelia. :nauseated_face:

VAROITUS kaikille kanssasijoittajille.

Suunnitelmani oli veivata pieni osa positiosta henkkoht AOT–> yrityksen AOT kun tukevassa laskutrendissä ollut osake viime ajat. Näitä veivauksia olen hiljalleen tehnyt sopivien paikkojen tullen tähän mennessä ok-menestyksellä…Mutta. Kuinkas ollakaan, myynnit tehty ja osake alkaa raketoimaan ennen kuin on rahat firman AOT:lla käytettävissä. Seuraavaksi varmaan tulee pörssitiedote ensimmäisestä merkittävästä Fodbarin ulkoistuksesta luokkaa miljoonia/v.

Tässä saa pohtia ostaako samaa tavaraa tänään euron kalliimmalla kuin viime viikon puolella on myynyt vai mitä tekee.

Vertaistuki olis paikallaan. :slight_smile:

6 tykkäystä
6 tykkäystä

Viesti siirrettiin ketjuun: Sijoitusfoorumin liputuskeskustelu ja liputusten jälkipuinti

Ensimmäinen Fodelia-tilaus takana. @Mikko_Tahkola, voisiko tilauksessa olla täppä “ei kiireellinen tilaus haluan odottaa kaikkia tuotteita”. Nyt makaroonilaatikot jäi puuttumaan ja mieluummin olisin vastaanottanut koko tilauksen lähetyksen kiirehtimisen sijaan.

Kokeilin tänään ensimmäisen kerran ruokia, tarkemmin bolognese-kastiketta.

  • Maku: melko miellyttävä, pippuria/ valkosipulia helppo lisätä halutessaan

  • Määrä: vettä lisätään pari desiä ja kastike riittää hyvin kahteen aikuisen ateriaan 600 g pakkauksesta.

  • Ravintosisältö: lihaa kastikkeessa vaikutti olevan aika vähän ja ravintosisällössä vain 4,9 g proteiinia per 100 g. Näin puolikas paketti sisältää vain 15g proteiinia. Toisaalta lihan kulutusta hyvä vähentää, mutta isompaan nälkään ateria tuntui kevyeltä. Testaan huomenna lisätä hieman soijarouhetta sekaan, joka voi olla ihan hyvä ratkaisu.

4 tykkäystä

Huh, tuo on kyllä melko vähän. Jos lisukkeena on riisiä tai perunaa, proteiinien saanti jää vähiin. Ei riitä jos on päivän ainoa lämmin ateria.

4 tykkäystä

Tämän ketjun viesteissä alkaa olemaan paljon sellaista tavaraa, jonka voisi siirtää Feelian asiakaspalveluun? Muuten, mitä mieltä Mikko Tahkola olisit siitä, että siirtäisitte Feelia viestien kommentoinnin ko. firman pomoille (tj, asiakaspalvelu)? Vai onko viestinnässä sovittu, että “pörssiyhtiöviestintä” nettifoorumeilla on MT hallussa, ja tyttärien pomot “avustaa vastauksissa”? Rohkeus/ riski/ delegointi …

6 tykkäystä

@Molskis06 Tuo on totta, että täällä on paljon keskustelua Feelian verkkokaupan tuotteista. Kyseessä on täysin uudenlainen tuote ja helposti siitä omakohtaisen kokemuksen jakaa täällä.

Jos lukee muiden yhtiöiden ketjuja, siellä keskustellaan myös asiakas- ja käyttökokemuksista sekä tuotteiden ominaisuuksista. Fodelian kohdalla tuotteet ovat melko “arkipäiväisiä” mutta se ei poista sitä, että tämä yhtiöhän elää pitkälti asiakaskokemuksen varassa.

Mielestäni Tahkolan Mikon vastaukset täällä ovat erinomainen asia kun on kyseessä uusi kehittyvä yhtiö.

6 tykkäystä

Reilu viikon kuluttua päästään nautiskelemaan ROAST:sta :grinning:

16 tykkäystä

Ennakoiko tuo paahdettujen tuotteiden tuloa valikoimiin?

7 tykkäystä

“I love the smell of lightly roasted CEO in the morning”. :smiley:

7 tykkäystä

Fodelia ostoksilla. Ilmankos vihertää.

21 tykkäystä

Makkaraa ja pitaleipiä :drooling_face:

7 tykkäystä

7,5 miljoonaa lisää vuositason liikevaihtoa. todennäköisesti enemmän, kun Feelian tarjontaan tulevat.

7 tykkäystä

Yhtaikaa kovaa epäorgaanista ja orgaanista kasvua. Johdolla täytyy olla vankka näkemys, että kasvu kantaa syklien yli. Jos näkemys osoittautuu oikeaksi, omistajat kiittävät. Jos ei, ? Tämä tarina vaatii Qseurantaa, jotta salkku kiittää.

2 tykkäystä

Petrin ennustukselle vuoden 2021 liikevaihdosta 29,9Me näyttäisi olevan nyt korotuspaineita.

6 tykkäystä

Vaan miten käy kannattavuuden? Roastissa voisi pureutua siihen, että miten johto varmistaa fokuksen säilymisen ja kannattavuuden tilanteessa, jossa tosiaan kaasua painetaan orgaanisesti ja epäorgaanisesti samaan aikaan.

4 tykkäystä

“Kauppahinnat ovat yhteensä noin 4,7 miljoonaa euroa ja siitä noin 60 prosenttia maksetaan Fodelia Oyj:n osakkeina ja loput rahana.”

Onko yhtiö hankkinut omia osakkeita syksyn aikana vai luodaanko osakkeet annilla? Viimeisimmän katsauskauden jälkeen yhtiöllä ei omistanut yhtään omia osakkeita.

1 tykkäys