Osakesijoittaminen

Fodelia (Real Snacks & Feelia) -ketju

Tuli myös ensimmäinen tilaus tehtyä Feelian -verkkokauppaan ja hyödynnettyä ilmainen toimitus sekä alennuskoodi. Huomioitavaa oli, että muutamat tuotteet olivat päässeet verkkokaupasta loppumaan (esim. 2,5kg jauhelihalasagnette). Volyymit siis kasvussa ja tuotantolinjalla ruuhkaa? :slight_smile:

2 tykkäystä

Tilaus myöskin sisään. Ensi viikolla sitten palautetta,oliko hyvää.

Näin kuluttajana näen uusitun verkkokaupan ja uudet kujeet ylipäätään todella positiivisena pöhinänä. Erinomaista myös se, että nyt lähes kaikista tuotteista myös pienempiä annoskokoja - sopii ainakin meikäläiselle hyvin jääkaappiin “hätävararuoaksi”. Ei sillä, etteikö näitä söisi muutenkin kuin hätään - mutta kokkaamisen ilo on mahtava silloin kun siihen kerkeää.

Toimituskulujen tippuminen erityisen hieno asia, mainostaminen tuo lisää asiakkaita, ja vielä kermana kakun päällä sivujen mainonnat esim. juhlatilaisuuksien tarjoiluista ym. Uusi boksi-ideakin loistava, jossa esim. suurperheelle voidaan luoda jatkuvaistilaus joko omalla valikoimalla tai sitten vaihtelevalla.

Arvostus on korkeahko, mutta uskon tarinaan. Kelkassa ollaan, ei jättipositiolla mutta ihan kivalla kuitenkin :slight_smile:

1 tykkäys

Hei te tilanneet, onko 3 kilon paketti, esimerkiksi lohikeittoa, jaoteltavissa helposti pienemmiksi annoksiksi?

Eli koostuuko 3 kilon könttä monesta pienemmästä yksiköstä (5x600g) vai onko se yksi iso pussukka?

Ei varsinaisesti sijoitukseen liittyvää asiaa, mutta täällä oli tiettävästi kokemusasiantuntijoita aiheesta. :smiley:

1 tykkäys

Yksi iso pussi. Siinä mielessä vähän kurja, että avattuna säilyvyys huomattavasti heikompi, vain muutaman päivän. Monet tuotteet kuitenkin ihan hyvin pakastettavissa avaamisen jälkeen, tai vaihtoehtoisesti lämmityksenkin jälkeen :slight_smile:

Tämä osakkeenomistaja-blogisti oli tehnyt varsin kattavan katsauksen verkkokaupan toimintaan: http://downshiftaaminen.blogspot.com/2019/12/feelia-ruokakauppa-valmisruokaa-uudella.html :+1:

3 tykkäystä

Feelian verkkokaupan etusivulla ilmoitus, että suuri kysyntä yllättänyt Feelian, jonka vuoksi toimitusajassa voi olla pieni viive. Hyvä merkki! Vaikuttaa siltä, että uusi verkkokauppa on saanut hyvin tuulta purjeidensa alle. Näkyvyys valtakunnan medioissa myös erittäin positiivinen juttu.

Toivottavasti siellä autoklaavikone huutaa punaisena ja kapasiteetti pystyy vastaamaan suureen kysyntään.

15 tykkäystä

tämähän oli kiva uutinen :blush:

Itse tein eilen hieman tilauksia ja yllättävän moni tuote oli loppunut kesken (yleensä pienemmät 600g pakkaukset). Sinänsä tätä voi pitää hyvänä asiana, että kysyntää on, mutta samalla jää helposti paljon tuotteita myymättä, kun ainakin itse olisin mielelläni ottanut montaa tuotetta testiin, mutta niistä oli saatavilla vain suurempia pakkauksia, kun pienet olivat loppuneet, niin jäivät sitten ostamatta.

1 tykkäys

Tosi huono juttu että verkkokaupan käyttäjälle sopivammat tuotteet on loppu. Isojen määrien ostajalle kun kävisi pienemmät koot mutta toiseen suuntaan tämä ei toimi. Sekin vielä että nuo pienemmät paketit menisi paremmalla kilohinnalla.

Toisaalta hyvä että kysyntää on mutta toisaalta moniko jättää nyt ensimmäisen tilauksen tekemättä kun ei saa haluamiaan tuotteita. Ensimmäisessä tilauksessa on isompi kynnys muutenkin…

2 tykkäystä

Vaikka oonkin samaa mieltä yleisestä riittävyydestä ja logiikasta, niin oli siellä vielä tänään ainakin semmoset valikoimat jäljellä, että sai hyvin ekat testailut käyntiin. Ei nyt sitä lohikeittoa saanut, mutta paljon muuta. Sitä sitten syksymmällä, jos nämä vakuuttaa. Ei vaivuta masennukseen!

Eiköhän tämäkin korjaannu jatkossa, kun nousi tämä kysyntäpiikki esiin. Ei ainakaan säilyvyydestä heillä ole kiinni varastojen täyttö kamppiksia varten.

1 tykkäys

Ettei vaan olisi sijoittajat tilanneet verkkokaupan tyhjäksi? :grin:

7 tykkäystä

Se onkin jo melkoinen vahvistusharha, kun Inderesin foorumilaiset ostaa itse kaupan tyhjäksi :slight_smile: Vai onko Feelia mahdollisesti päässyt jo jonkin vauva-fooruminkin tietoisuuteen?

2 tykkäystä

Kuinkakohan kauan jaksavat kirjoittaa käsin tervehdyksen? Hyvä mieli ja fiilis tilauksesta. Maku testaillaan huomenna.

10 tykkäystä

Eiköhän siellä vauvafoorumilla kohta joku kerro, kuinka on ulkoistanut ruoanlaiton Feelialle ja tilaa viikon ruoat toistuvana tilauksena. Ehtii paremmin leikkiä pirpanan kanssa, kun käväisee kerran täällä https://www.feeliaruokakauppa.fi/pages/feelia-kotiruokaboksi

2 tykkäystä

Ja jos ei muut hoksaa niin ehkä Fodelia auttaa asiaa ja käy avaamassa ketjun :smile:

Tarkkaillaan tilannetta…

1 tykkäys

Ainakin vauva-lehteen voi ostaa mainoksen, jossa kerrotaan feeliaruokakaupan helpottavan vauva-arkea :smile: Ehkä sinne verkkosivuille saisi mainosbannerinkin.

Enempi pitäis siellä ex-vauvaosastolla huudella, eli kasvavien teinien vanhemmat tätä tarttis - syövät ku hevoset, eikä vanhemmat ehdi muuta ku kuskaa harrastuksiin ja kokkaa pöperöä…

2 tykkäystä

Tottakai, tuo oli vain yksi esimerkki.

2 tykkäystä

Tänään saapui lähetys kotiin asti postilähetyksenä. Kaksi kylmäpakkausta eivät olleet ihan riittäneet pitämään tuotteet kylminä, veikkaisin n. 10-15 asteisena. Onneksi ruokia ei kuitenkaan tarvitse säilyttää tuonne viimeiseen käyttöpäivään asti. Kylmäketjun katkeamattomuus olisi kuitenkin tärkeää. Jos edellispäivänä laitettu matkaan ja posti tuo perille iltapäivällä tänään, niin eivät voi millään pysyäkään kylmänä tuolla viiveellä. Kirjolohikeittoa maisteltu ja ihan ok, jopa isännänkin mielestä, vaikka vankkumaton kotona tehdyn ruuan kannattaja. Vanhuksille mainio tapa ostaa laatikoita, keittoja, kiusauksia jääkaappiin ja kuumentaa/kypsentää sieltä tarpeen mukaan.