Osakesijoittaminen

FuelCell Energy

En uskaltanut sijoittaa tähän kun aloittelija keltanokka olen mutta vaikka rohkeuden puute tarkoitti sitä, että menetin muutaman dollarin niin oppia olen saanut senkin edestä :grin:

Pidän edelleen varpaat ja sormet ristissä :crossed_fingers: että tässä on teille mukana :pound: olijoille 10 bagger tai jopa 100 bagger.

4 tykkäystä

Rahoitushommia.

3 tykkäystä

Tähän on vaikea itse ainakin sanoa, onko miten hyvä manööveri. Rahoituksen varmistaminen on toki aina hyvästä, mutta siihen se oma mielipide sitten jääkin :thinking:

1 tykkäys

https://www.pge.com/en_US/for-our-business-partners/energy-supply/electric-rfo/wholesale-electric-power-procurement/system-reliability-rfo.page

Muistutuksena liittyen pg&e:n tilaukseen. Uutisia voisi tulla, ketkä valittu projektiin, 24. helmikuuta. Järjestelmien toimituksella tiukka aikataulu, tämän vuoden syyskuuhun mennessä. Projekti mennee useammalle yritykselle tästä syystä.

3 tykkäystä

http://docs.cpuc.ca.gov/PublishedDocs/Efile/G000/M324/K367/324367352.PDF

Myös Fcellin ja Toyotan lupahakemuksen käsittely lähestyy. Aikaisin käsittelypäivä 27. helmikuuta. Jännitetään :crossed_fingers:

3 tykkäystä

https://fintel.io/so/us/fcel

Törmäsin tällaiseen. Löytyy tietoja mm. instituutiosijoittajien liikkeistä.

4 tykkäystä

Onko muuta kellään mielipidettä stocktwitsillä olleeseen ajatukseen, ettei Fcellin kannattaisi voittaa mitään urakkaa pg&e:n projektista tiukan aikataulun vuoksi, mikä ei tule todenäköisesti pitämään ja myöhästelystä tulee vain negatiivista pr:ää? Tiukkahan aikataulu on, kun aikaa enää 7 kuukautta syyskuun loppuun, mutta vaikea nähdä, että Fcellillä olisi nykyisessä tilanteessa hirveästi varaa valita.

3 tykkäystä

http://docs.cpuc.ca.gov/SearchRes.aspx?DocTypeID=1&DocTitleStart=Current%20Meeting%20Agenda&Latest=1

California public utilities commission olisi tuon asialistan perusteella hyväksymässä fcellin ja toyotan valituksen 27.2.

4 tykkäystä

Messuja tulossa Japanin puolella:

1 tykkäys

Osaako joku sanoa mitä Fcellissä on tapahtunut 2014 aikana ja sen jälkeen, kun kurssi on tullut alas 400$ tasolta nykyiseen 2$? Vai näyttääkö Nordnet kurssihistorian väärin?

Osaketta dilutoitu niin perkeleesti

6 tykkäystä

Olin just kirjottamassa jotain samankaltaista, mutta teit sen puolestani @Diviner :smile:

1 tykkäys

Ei huono päivä nousu ilman uutista+18,27% :grin:

4 tykkäystä

Vähän jo viritellään ensi viikkoa ajatellen :+1:

Niinpä :grin:

Mitäs ens viikolla pitäis tapahtua?Oon pudonnut hiukan kärryiltä?:thinking:

Eli ainakin fcellin ja toyotan pitäisi saada lupa oman hankkeensa etenemiseksi, tästä maininta postauksessani kolme päivää sitten. Lisäksi, tosin epävarmempi, saattaa selvitä, onko fcell mukana PG&E:n urakassa. Meri voit tähän lisätä muita, jos tulee mieleen. :slight_smile:

2 tykkäystä

Vieläköhän tässä ehtii takaisin mukaan eilisen ponnistuksen jälkeen? Millaisella näkemyksellä olette, että onko ensi viikon uutisilla vielä nostovoimaa nykyiseen kurssiin?

Odotuksista jääneen q4 raportin jälkeenhän ei ole tullut mitään kunnollisia uusia uutisia vaan taas mennään spekulaatioiden ja oletusten varassa. Nyt vasta lähennellään q4 raportin edeltänyttä kurssitasoa, joten mikäli jotain merkittäviä ja konkreettisia uutisia tulisi koskien uusia sopimuksia tai aikaisemmin aloitettujen projektien valmistumisia, pitäisi kurssissa olla nousuvaraa. Toisekseen, kuten on viime aikoina huomattu, ei monissa muissakaan vastaavanlaisissa osakkeissa kurssinousujen takana ole mitään konkretiaa. Eli kurssitaso voi nousta merkittävästi myös joka tapauksessa.

Itsellä omistuksessa ja odotan pienen käteiskassan kanssa mielenkiinnolla ensi viikkoa. Todennäköisesti johonkin suuntaan tämä silloin menee, mutta minne, sen joutuu jokainen itse päättämään…

4 tykkäystä

Jotain polttokennomarkkinan liikehdintää tämä taas on. Eilen nousua laajalla rintamalla ja tänään esim bloomkin +12% vauhdissa.

1 tykkäys