Osakesijoittaminen

Genovis AB - Biotieteiden työvälineet ja palvelut

Redeyelta on lohjennut vuoden 2019 alustava arvio Genoviksesta; arviossa ei mitään dramaattista ja todetaan että firman toiminta edennyt odotetusti. Ennakkotietona lopussa että perusteellisempi analyysi tulee vielä mutta siinä ei mitään ‘major’ muutoksia.

2 tykkäystä

Tänään julkistettiin Genoviksen ostohanke USA:sta. Ihan lupaava hanke. Kurssi onkin virkistynyt ihan viime aikoina, tänään taisi ottaa vauhtia +9%.

Genovis intends to acquire QED Bioscience and conduct a rights issue of SEK 50millionGenovis has signed a Letter of Intentfor the acquisition of all shares in the privately held company QED Bioscience Inc. (QED), based in San Diego, California. The acquisition is expected to be completed during the first quarter of 2020 and is subject to the customary terms and conditions for possession.Genovis intends to make a cash payment for the acquisition and estimates that the purchase price including transaction costs will amount to approximately SEK 20 million. Genovis’ Board of Directors has simultaneously approved a rights issue for Core Ny teknik, Coeli SICAV II –Absolute European Equity, Islet 2AB, Andra AP fonden and Aktia Asset Management Ltd. which will raise about SEK 50million for the company.

5 tykkäystä

Redeye on 20.2. julkaissut suht laajan raportin Genoviksesta, tosin vain ruotsiksi.

4 tykkäystä

Uusi raportti Genoviksesta Redeyelta jakelussa.

7 tykkäystä

Hiljaista ketjussa vaikka Geno pistelee uutta ATH:ta joka päivä ja vieläpä reippailla prossilla.

Nousu on jo pelottavan kovaa mutta näissä on oppinut (monen kiusallisen huonon veivauksen kautta) ettei kannata hötkyillä vaan pitää vain nauttia kyydistä. Insiderit ostaa ja ala sinänsä kuuma.

Tämänkin firman voisi kuvitella olevan jonkun ison ostoslistalla, tarjousta odotellessa nautitaan hedelmistä.

6 tykkäystä

Jep, pari kertaa meinannut näppäimet laulaa tänne, mutta ei ole uskaltanut, että ei lento katkea. :grinning:
Pelottavaa tuossa on se, että ei ole silmiin sattunut mitään muuta tiedoitusta, kuin että Q2 tulee olemaan huono.
Vieläköhän siis tarjotaan lisäyksen paikkaa, kun tästä noususta aletaan kotiuttelemaan ennen Q2:sta.

Edit.
Puolitoista vuotta sitten ekat ostot, mutta aivan turhaa tullut JÄLLEEN veivattua .

3 tykkäystä

Toistaiseksi ainut ruotsalaisostos osui juuri oikeaan firmaan 23,54 SEK keskihinnalla. Geno on napannut tasapainotetun salkun ykköspallin haltuunsa ylivoimaisesti. Olen yrittänyt etsiä uutisia ja edes jotain tietoa viime päivien noususta, mutta käytännössä mitään ei ole tapahtunut. Eipähän ole paljoa vastustasoja jos tulee joku hyvä uutinen, koska ATH on juuri ohitettu :slight_smile:

Tekisi kovasti mieli myydä ennen Q2-raporttia ja ostaa (mahdollisesti) huonon raportin jälkeen halvemmalla takaisin, mutta yritän malttaa mieleni uhkapelaamisen suhteen. Geno on ansainnut salkun piikkipaikan ja saa myös pitää sen näillä näytöillä. Lisäillään sitten pikkusen jos laskee pahastikin.

2 tykkäystä

Genon kelkkaan hyppäsin silloin kun hinta oli 6 sek.
Vuosien saatossa olen sitä vähennellyt ja sijoittanut muihin lappuihin. Noin 10 % on jäjellä alkuperäisestä. Jälkiviisautta olisi kun ei olisi myynyt mitään.
Tämmöstä sijoittaminen on. Onneksi tilalle on löytynyt hyviäkin lappuja.

2 tykkäystä

Mulla on Geno kans plussalla nyt 61%, hyppäsin talvella kyytiin. Pienellä tosin mukana, kävi klassinen tilanne eli kuulin kaverin kaverilta että kannattaa tsekata😁

Kuulosti kivalta ja näyttää suunta oikealta, niin hyppäsin kelkkaan pienellä panoksella. Katotaas miten käy :slight_smile:

Geno nyt pikku fomossa ollut ilman uutisia odottelen että laskettelee hieman ja sitten kelkkaan

Ensimmäinen satsi 4 SEK, sitten lisäyksiä tasoilta 12 ja 20. Tiukka syliote eikä vähennetä.

2 tykkäystä

Jokohan tämäkin jo pikku hiljaa alkaisi heräilemään…

7 tykkäystä

No heräsi todellakin. Nyt +15% lasissa ja vola haltti päällä. Oili tarkoitus lisäillä tänään, mutta tuollaiseen nousuun ei kyllä pysty ostamaan :grimacing:

2 tykkäystä

Joo, aika hurjaan nousuun lähti. Ei ole kaukana enää Genon ATH. Voi olla railakasta menoa ainakin hetken aikaa, jos 36 menee puhki.

1 tykkäys

Redeyn arvostushaarukka:

Bear 15kr
Base 50kr
Bull 100kr

Ja antoivat ymmärtää, että 30.6. vierailun perusteella tulevat nostamaan arvioita… Eli eiköhän tässä vähän matkaa vielä mennä ylöspäin!

4 tykkäystä

Vieläkin ihmetyttää miten onnistuin ostamaan tätä 27.5. kurssiin 36 kr :smiley: Oli varmaan tarkoitus laittaa rajahinnaksi 26 kr. Pitkä on odotus päästä edes nollatasoon :wink:

1 tykkäys

Ei kannata stressata, Genolla on jäätävän kova skaalaus eli hyvin suuri osa lisämyynnistä tippuu suoraan viivan alle. Ja myynti kasvaa varmasti.

3 tykkäystä

Jaahas taas halt menossa ja just meni ATH rikki. On sillä redeyella kova vaikutus tässäkin. Kunnon Inderes-efekti ruotsiksi :smiley: Nyt kyllä vähän ahdistaa, kun ei eilen aamulla ehtinyt tankata alle 30 kruunun.

Edit: olikin eilinen haltti tuo, mutta kuitenkin +10% taas lasissa.

4 tykkäystä

Redeye oli ostellut Genoa eilisen huipun kohdilta lisää mallisalkkuun. Luottoa firmaan löytyy.

1 tykkäys