Inderes.fi-sisällön kehitysideat

Hyvä toive @Fer00m! Me oikeastaan ratkaistiin tämä jo kerran, mutta tuo mobiililla tuo ensimmäinen rivi vei melkein 50% näytöstä ja heikensi käyttökokemusta. Tuo yhtiösivun taulukkojen käyttökokemus (ja viemä tila) on yleisesti tiedostettu ongelma, ja tarkoitus on parantaa loppukesästä yhtiösivun navigaatiota ja kokemusta. Tarkastellaan myös tätä uusiksi silloin!

@Antti_Luiro tuossa jo kommentoikin tuota raporttien osalta. Tuo on helpoin ja suoraviivaisin tapa, eli hyvä kannustaa analyytikoita kuvaamaan tuotteita kansankielellä ja kuvilla. Tietty olisi kätevää jos haastatteluvideoihin saataisiin myös esim. tukevaa videomatskua. Tätä voi @Verneri_Pulkkinen, @Tomi_Valkeajarvi & yhteisötiimi miettiä :blush:

Tämä toive on noussut joskus aikaisemminkin, mutta ei ole ollut prioriteetiltaan korkealla. Katsotaan jos implementoidaan jokin Ranen inkarnaatio sitten kun foorumia parannellaan :robot:

Hyvin huomattu! Meidän vanha (ja etenkin uusi) matriisi olisivat olleet mobiilikäytössä hirveitä, niin kokeilimme yleisesti uutta visualisointitapaa yhtiösivulle. Kiva kuulla jos ainakin @lazyway tykkää :blush:

Tuo @Sfinski mainitsema ongelma johtui analyytikon “erheestä” kun luvut oli päivitetty taustajärjestelmään mutta uutta raporttia ei ollut vielä julkaistu. Lähtökohtaisesti nuo tehdään aina samaan aikaan, jolloin raportti ja yhtiösivut ovat aina synkassa.

Kiva kuulla palautetta niin uudesta raporteissa olevasta matriisista kuin myös yhtiösivun visualisoinneista! Ollaan valmiita molempia tuunaamaan jos herättää paljon tunteita :smiley:

13 tykkäystä

Hei,

Hyvä uudistus on tuo riskitasojen erittely. Mutta mitäs nyt yhteenvetotaulukon (ja data-csv:n) riskisarakkeelle tapahtuu? Nyt siinä näyttää olevan 19.4. jälkeen päivitetyillä tyhjää.

Kiitos aivan erinomaisesti palvelevasta sivustosta!

— kalervo

6 tykkäystä

Minä nyt niinkään noista kunniamerkeistä perusta mutta vaikuttaisi siltä ettei noita “suosittu linkki” ja “kuuma linkki” kunniamerkkejä enää tule. Viimeisimmät suositusta linkistä tulleet on jaettu tilastojen mukaan 12. Maaliskuuta :wink:

2 tykkäystä

Foorumin lukeminen Iphonella (Safarilla) on hankalaa.
Kun viestin lukee ja palaa takaisin ko ketjuun, hyppää näkymä minne sattuu.
Jos viestin avaa uudella välilehdellä, näkymä säilyy takaisin palattaessa mutta lukemattomien viestien laskuri ei nollaudu.
En tiedä onko asiaa käsitelty täällä tai onko asetuksissani korjattavaa…?

3 tykkäystä

Kiitos hyvä nosto @KooKoo! Meillä on tarkoitus tuunata osakevertailua kesän aikana, joten päivitetään ja tarkastellaan tätä silloin. Nyt vielä riskitasot on monella vanhan mukaiset, joten katsotaan millaiseen kompromissiin päädytään historian kannalta kun saadaan kaikkiin ensin uusi riskimalli.

Nuo molemmat näyttävät olevan kyllä olemassa, mutta luulen että linkkaus vanhoihin kunniamerkki-luokkiin on kadonnut foorumimigraation yhteydessä. Eli tuleville huippulinkeille pitäisi tulla mitalit kaulaan, sori pienestä epäjatkuvuudesta!

Hmm onpas ärsyttävää :confused: Omalla Safarilla tuo tuntui toimivan, joten selaimen historian tyhjentäminen saattaisi auttaa. Tietty sitten voi kokeilla myös toista selainta, mutta olisihan se hyvä että tuo toimisi normaalisti.

5 tykkäystä

Lupasin laittaa vähän päivitystä viimeisimmistä ominaisuuksista :blush:

Tiiviimpi feedi

Toimme uuden tiiviimmän sisältöfeedin, jolloin ruudulle mahtuu n. 2x määrä sisältöä :boom: Cover-kuvat ovat nyt pienempiä ja ainakin omaan silmään uudistus tekee selaamisesta mukavempaa. Kuvien osalta tarkoitus on tuunata designia ja käyttöä, eli ymmärrämme että mm. taulukot eivät ole enää luettavia. Jos haluat vanhan näkymän (eli isot kuvat) käyttöön, saa sen tuosta oikean yläkulman hampurilaisikonista päälle.

Pienempiä muutoksia:

  • Aamari-PDF:stä korjasimme pois turhia osioita ja paransimme hieman luettavuutta. Ainakin @Kimmo_Okko @Mammona tästä mainitsi aikaisemmin :blush:
  • Paransimme etenkin tumman tilan kontrastia muuttamalla laatikoiden taustaväriä ja huomiovärejä. Tuunaamme näitä myös jatkossa tarvittaessa.
  • Riskimatriisin laivanupotus versio kuten @Vanerihands totesi :smiley:
  • Uuden käyttäjän flow: rekisteröityminen ja sähköposti-ilmoitukset. Ei kovin näkyvä nykyisille käyttäjille, mutta tuleville etenkin:)
  • Osinkotuotto% on mukana myös sisältöjen viereisissä taulukoissa. @Mammona ainakin mainitsi tästä :money_with_wings:

Jos herää mitään ajatuksia tai uusia toiveita, laittakaa viestiä :pray:

19 tykkäystä

Tuohon olisi kiva saada mallisalkun CAGR. 1 kk tuoton voi heittää mäkeen, mikäli viidennestä pallosta menee feng shuit vinksalleen.

18 tykkäystä

Hyvännäköisiä uudistuksia, kiitos :heart_eyes: selkeämpään suuntaan mennään.

7 tykkäystä

Ei auttanut historiatietojen poistaminen. Muistelen, että joku toinenkin tästä Iphonen ja Safarin ongelmasta valitteli taannoin.

3 tykkäystä

Hyvä idea @CitizenJ! Meidän on tarkoitus tuunata tuota mallisalkun sivua paremmaksi myöhemmin tänä vuonna, niin tuon CAGRin voisi sisällyttää siihen. Tai sitten näytetään vaan nousut aloituksesta ja unohdetaan nämä viimeiset 3 vuotta :roll_eyes:

Äh damn :confused: Koska kyseessä on Discourse-foorumialustan ongelma, niin emme pysty tuota suoriltaan fiksaamaan. Jos ongelma ja temppuilu jatkuu, niin suosittelen kokeilemaan toista selainta. Pahoittelut säädöstä!

2 tykkäystä

Screenerissä tuolle Tecnotreelle pitäisi tehdä jotain:

4 tykkäystä

Splitit ja Reverse Splitit on aina haastavia alan firmojen tietojärjestelmille :smiley:

2 tykkäystä

Hmm tai sitten markkina tarjoaa sulle vaan no-brainer ostopaikkaa 1700% potentiaalilla :smirk:

Joo korjataan! Screeneriä ei ole nyt jatkokehitetty, kun tavoitteena on integroida vastaava toiminnallisuus osaksi osakevertailua toivottavasti loppuvuonna

5 tykkäystä

Tää on nyt korjattu @Vanerihands - ja merkit täyteen, kuka näitä sääntöjä keksii…

12 tykkäystä

Pieni kehitysehdotus tulosliveen.

Jos tuon vasemman palkin piilottaisi, niin itse rapsan teksti näkyisi suurempana. Siitäkin huolimatta, että Inderesin alustan mainostaminen on tärkeää, kaikista paras vaihtoehto olisi varmaan näyttää itse yhtiön esitys, jossa luvut on usein selkeämmin esitetty. Tämä toki tapahtuikin myöhemmin tässä siteeratussa livessä ja on tapahtunut usein muissakin lähetyksissä.

Joka tapauksessa, kiitos tästä laadukkaasta ja informatiivisesta formaatista! :wink:

10 tykkäystä

Minulla on iPhonen kanssa tullut sellaista vaivaa, että kun avaa Inderesin aamukatsauksen (joka taitaa väkisin aueta Safarilla) ylänuolet raporttien yläpuolella ei toimi. Esim seuraavaan mennessä (eli oikealle) nuoli jää mustaksi ja sitten jos tummana olevaa nuolta painaa uudestaan niin tulee Inderesin ”something went wrong” -sivu.

Tällaisia on vaikea selitellä. En ehkä ole ainut jolla ongelmia lukea aamuraportteja? Kiitos ja anteeksi.

2 tykkäystä

Kiitos palautteesta @Allupalluvaan! Me oikeastaan ollaan juuri fiksaamassa tuota, jotta 1) sisältöjä voisi swaipata ja 2) nuolet olisivat alhaalla, mikä helpottaisi mobiilikokemusta isommilla laitteilla. Safari on tässä eniten päänvaivaa aiheuttava selain, mutta toivottavasti nämä helpottavat tilannetta.

Perinteisesti me ei haluta puskea päivityksiä näin perjantaina, niin tuo tulee varmaan ulos ensi viikon alkupuolella :blush:

1 tykkäys

Kiitos hyvästä huomiosta! :smile: Monesti analyytikot haluavat avata raportin PDF-muodossa uuteen välilehteen, mutta piilotetaan ihmeessä tuo sivuvalikko jatkossa siltä varalta, että raportti luetaan suoraan tiedotteesta! :pray:

E: Ville oli testannut, niin sivupalkin piilottaminen ei valitettavasti tee tekstistä isompaa. Teksti vain siirtyy vasemmalle saman kokoisena :thinking: mutta pohditaan jos tekstin saisi jollain toisella keinolla näkymään suurempana!

2 tykkäystä

Hyvä haastattelu, mutta näin viestintäkonsultin vinkkelistä katsottuna toivomukseni olisi, että lähetystä ei tehtäisi selkä kameraan päin. Sohvahaastattelut ovat esim. toimineet todella hyvin! Tämä nyt vain tällainen sidenote.

4 tykkäystä

Moikka!

Siirsin viestisi Harvian ketjusta tänne kehitysideat ketjuun, jotta tämä huomataan laajemminkin. :slight_smile:

Kiitos hyvistä pointeista! :slight_smile:

9 tykkäystä