Osakesijoittaminen

Inderes.fi sisällön kehitysideat

Mietin pientä viilausta tänne foorumiin. Olisko mahdollista seurata tiettyjä ketjuja tai jopa käyttäjiä, eli jos seuraamaasi ketjuun tulee viesti tai seuraamaasi käyttäjä kommentoi, tulee yläpalkkiin ilmoitus. Nythän sinne tulee ilmoitus kun luomaasi ketjuun tulee viesti (tai sinulle vastataan jne jne).

Esim jos Nordea ketjuun tulee viesti ja haluan seurata keskustelua, saan aina ilmoituksen kun sinne on viesti tullut. Tai jos en ole kahteen viikkoon ollut paikalla ja Nordea ketjussa on vaikka 200 uutta viestiä, mutta haluisin bongata sieltä mieluusti kaikki Yrjön viestit tai muuten vaan minua viisaamaan ihmisen kommentit, siitäkin tulisi info. Kuulostaa vähän turhalta viilaamiselta mutta olen kaivannut tämmöistä ominaisuutta jo pidempään. Aina ehdottaa saa

Tökätään vielä kingiä @Yu_Gong

3 tykkäystä

4 tykkäystä

Kiitos Aston! Miksen ole aiemmin huomannut tuota, nyt on vähän hölmö olo. Mutta onneksi kysyin. Onko semmoinen käyttäjän seuraamismahdollisuus jo olemassa?

2 tykkäystä

Tietääkseni ei ole tuota käyttäjän seurantamahdollisuutta… @Yu_Gong?

1 tykkäys

Ei oo tosiaan käyttäjän seurantamahdollisuutta :frowning: Pitää koodailla erikseen.

1 tykkäys

Annetaan kansan syvien rivien puhua. :slight_smile:

Pitäisikö Yun koodata foorumille käyttäjien seurantatyökalu (vastaava kuin ketjujen seuranta)?

 • Kyllä
 • Ei

0 äänestäjää

Bugi havaittu. Kun avaa Inderesin etusivulta sivupalkista uudelle välilehdelle keskustelufoorumin ketjun ja ketjua lähtee vierittämään, avattu välilehti sulkeutuu hetken päästä itsestään. En ole havainnut tällaista toimintaa millään muulla nettisivulla. Ongelma Firefox 69.0.2 (64-bit) selaimella.

2 tykkäystä

Hmmm… En itse saa tuota ongelmaa toistettua omalla koneellani. Selainversion on kyllä sama. Saako @Verneri_Pulkkinen tai @Kahvikuppi? Onko sulla @Juippi mäkki vai PC? Aika erikoinen ilmiö, kuulostaa melkein selaimen ongelmalta. Sanooko se välilehti jotain kun se sulkeutuu vai katoaako se vaan sanomatta mitään?

Ei anna mitään virheviestiä, sulkeutuu vain. Koneellani ilmiö toistuu luotettavasti joka kerralla, mutta nämä foorumit toimivat muuten ihan hyvin. Minulla on PC ja siinä Windows 7.

Firefox consolesta viestejä:

 • Content Security Policy: Sivustolla (https://keskustelut.inderes.fi) on raportointikäytäntö ilman raportointiosoitetta. CSP ei estä eikä voi raportoida tämän käytännön rikkomisia.
 • Discourse desktop notifications are disabled - not supported by browser
 • This site appears to use a scroll-linked positioning effect. This may not work well with asynchronous panning; see https://developer.mozilla.org/docs/Mozilla/Performance/ScrollLinkedEffects for further details and to join the discussion on related tools and features!
 • Deprecation notice: app-events:main has been replaced with service:app-events (deprecated since Discourse 2.4.0)
1 tykkäys

Jes tää auttaa. Mä voin nyt Windows 7 virtuaalikoneessa testata tätä niin pääsen eteenpäin. Thanks! :+1:

Tänään oli kyllä puhelimellakin ongelmia tuon samaisen vierityspalkin kanssa. Jos vieritti viimeiseen viestiin, niin ei mennyt siihen viimeseen viestiin vaan ihan sivun alalaitaan ja jäi se vierityshommeli päälle. Mihin tahansa muuhun kuin viimeseen viestiin homman rullaus onnistu ihan niinkuin ennenkin. Hyppäily viimeseen viestiin kyllä toimii normaalisti, mutta rullaus ei.

2 tykkäystä

Itsellä myös sama ongelma tänään vierityspalkin kanssa puhelimella. Safari ja iPhone kyseessä.

3 tykkäystä

UUUH aika hyvä bongaus! Tän mä sain toistettua! Laitan korjaukseen!

1 tykkäys

Niin, nyt kun muistan, mielestäni tuo viestin poistamissysteemi on vähän hämärä. “Käyttäjä on poistanut viestin. Viesti poistetaan 24 h kuluttua ellei sitä liputeta tms”. Ymmärrän sikäli tuon, saa ihmiset miettimään vähän mitä kirjoittaa ennenkuin julkaisee mitään. Mutta yhdessä paikassa käyttäjällä on tunti aikaa poistaa tai muokata viestiään ja sen jälkeen viesti lukittuu ikuisesti ketjuun. Se on mun mielestä toimiva juttu. Ei voi enää puolen vuoden jälkeen muokata viestiä tai poistaa sitä.

1 tykkäys

Mikä tämä osakevertailutaulukossa oleva kurssi on? Edellispäivän?

Käytän yleensä seurattavien yhtiöiden listaa, joten en ole aiemmin huomannut, että osakevertailussa on eri kurssi kuin seurattavissa. Tänään pisti silmään eQ:n kurssi 10.10€ (+1.00%) seurattavissa ja osakevertailussa 9.92 EUR (-0.8%), kun hain osakevertailupuolelta Inden kaikki suositukset.

@Yu_Gong osaat varmaan varmimmin vastata?

Joo se osakevertailun kurssi on aina enemmän jäljessä koska siellä on vahvempi välimuistitus noin tunti. Ja sun seurattavissa olevien yhtiöiden kurssit etusivulla on 15 minuutin viiveellä. :slight_smile: @Elina_A

2 tykkäystä

Viestien poistamisessa ja muokkaamisessa on hämärää nämä asiat:

 1. Miksi poistaminen kestää 24 tuntia?
 2. Miksi poistamisen voi estää?
 3. Miksi poistamisesta ilmoitetaan kaikille muille?
 4. Miksi muokkaamisesta ilmoitetaan kaikille muille?
 5. Miksi kaikki edelliset versiot viestistä on näkyvillä?

Minusta on nämä käytännöt ovat aika vastenmielistä käyttäjien halveksuntaa. Kyllähän sinä omistat kirjoittamasi viestit ja sinulla pitää olla täysi oikeus päättää niiden poistamisesta ja muokkaamisesta jo ihan oikeudellisestakin syystä.

1 tykkäys

Tuon 24 tunnin poiston voi ottaa pois päältä teknisesti, jolloin viestit poistuvat välittmöstäi, kun käyttäjä haluaa poistaa oman viestinsä. Mitä sanoo @Verneri_Pulkkinen?

Tämä riippuu käyttöehdoista. Inderes voi halutessaan ottaa oikeuden julkaisemaasi sisältöön. Sen jälkeen sulla ei ole Inderesin halutessa enää mitään mahdollisuutta puuttua viestisi sisältöön.

Itse suosisin kyllä viestien välitöntä poistamista sekä sitä, että muokatun viestin aiempaa versiota ei näkyisi. Jos satut sanomaan jotain tyhmää tai epämäärästä, niin kaikista järkevintä olisi, että pystyisit mahdollisimman hyvin halutessasi poistamaan sisällön.

3 tykkäystä

Samaa mieltä! Otetaan se 24 pois kun on kerran mahdollisuus.

3 tykkäystä