Inderesin kahvihuone (Osa 6)

Tällaiset isot ja kauniit sanat, saavat mut hiljaiseksi ja onnelliseksi. Kiitos! :heart: Hyvää joulua Sulle!

Täällä Foorumilla on hyvä olla ja me kaikki yhdessä olemme tehneet töitä hyvän Foorumin puolesta. Jokainen viesti omalta osalta auttaa Foorumia kehittymään.

11 tykkäystä

Tämä taisi jäädä itselle ykkösjoululauluksi, Veskun vetämänä eritoten.

Oikein rauhaisaa joulua kaikille. Salkuillekin joulurauhaa.

10 tykkäystä

Sä olet @Sijoittaja-alokas todella super-alokas. Melkein aina olet täällä tuottamassa meille muille tietoa, iloa, neuvoja ja pitämässä järjestystä.
Muista nyt levätä sekä nauttia Joulusta ja muutenkin ei aina “täysi höyry päällä”. Älä rasita itseäsi liikaa.
Hyvää Joulua sinulle ja koko foorumille!

10 tykkäystä

Mahtava kertaus menneessä vuodesta. Mihin muuten se yks twitter huijari Charmant palipilipiti on hävinnyt?

6 tykkäystä

Kiitos tosi kivoista sanoistasi!:slight_smile: Yritän aina parhaani.

Osittain sinun tärkeiden sanojesi takia, ajattelin hetken tässä nyt hengähtää. Hyvää joulua Sulle! :heart:

5 tykkäystä

Juuri tällainen se kuorrutus oli, paitsi että keltuainen unohtui. Eli muuten samat sörsselit kulhoon mutta pari keltuaista vielä sekaan (riippuen kinkun koosta). Paha sanoa mikä on noiden aineksien oikea suhde, parempi säätää se suhde välillä maistaen ja hakea se oma maku sieltä. Jos on liian ärjyä, tasoita sokerilla jne. Hyvä huomioida että se kuorrutuksen maku pehmenee aika paljon uunissa että älkää säikähtäkö jos tuli aavistuksen liian tujua. Sitten tosiaan kuorrute kinkun päälle, korppujauho ja ruskistus. Mutta netti on pullollaan hauskoja kuorrutusvinkkejä, pitäis kokeilla rohkeasti niitä.

Todella jännä että sulattelin n.5kg kinkkua 3 vuorokautta jääkaapissa jonka jälkeen otin huoneenlämpöön 7 tunniksi, silti oli sisälämpötila nollassa. Sissus, ens kerralla pidän jääkaapissa vielä kauemmin. Mutta ei auta pakko se oli heittää uuniin, hyvää siitä silti tuli.

Ja muistakaa, leikatkaa vain sopiva määrä siivuja kinkusta ja sit kinkku takas kylmään. :stuck_out_tongue: Säilyy pidempään.

4 tykkäystä

Hyvää ja rauhallista joulua🎅🏼

Nyt sulkeutuu foorumi omalta osalta pyhien ajaksi, ja ehkä uv yli asti.

9 tykkäystä

Hyvää joulua foorumin väelle. Jättäkää tilaa myös jälkkärille.

80 tykkäystä

Myös omasta ja yhteisötiimin puolesta rauhallista joulua kaikille foorumilaisille. :christmas_tree::santa:t3: Viettäkäähän rentouttava joulu tällaisen pörssivuoden vastapainoksi. :sweat_smile:

kuva

85 tykkäystä

Sijoitussalkun suuruudesta riippumatta kaikille hyvää joulua,lähimmäisen rakkaus on rahaa arvokkaampaa :santa:

Näin sen pitäisi olla mutta raha ei petä, lähimmäinen saattaa niin tehdä.

Pieniä joulun iloja. Hedelmäpuiden kanssa on vähän arpapeliä tuleeko hyviä hedelmiä vai happamia. Lime ja appelsiini oli jo todettu hyviksi. Mandariini jäi siis jännitettäväksi. Nyt sekin todettu makeaksi ja lopputuloksena 3/3. Voi kun osakepoiminta onnistuisi samalla prosentilla. 2200km autossa yhteen pötköön ja nyt siis perillä. Hyvää joulua arvon foorumi.

44 tykkäystä

Olet hyvän nimen valinnut, kun noin moni sitä haluaa kopioida, vai oletko kirjoittajana tehnyt heihin vaikutuksen :+1:

8 tykkäystä

Juuri nyt uutisissa

Vanha vitsi, mutta kertaamisen arvoinen :smile:

Edit: Ylilaudalla oli joku vuosi “seurantaketju” tapahtumalle.

18 tykkäystä

Jouluillallisella tuossa todettiin, että on aikamoinen ongelma, kun nykyään ei liikenteessä enää kuule, kun sähköautot ja mikä vielä pahempaa, sähköpyörät sujahtelevat ohi ilman, että osaa yhtään niitä varoa.

Penskana laitettiin aina polkupyöriin ns. räpättimiä eli runkoon kiinnitettyjä muovinpaloja tms., jotka jokaiseen polkupyörän pinnaan osuessaan antoivat kivan äänen.

Eikö nytkin olisi syytä vaatia liikenneturvallisuuden vuoksi kaikkiin kulkuneuvoihin räpätin? Siis niihin, joista ei jo muutenkin kuulu x desipelin ylittävä meteli?

7 tykkäystä

Muistan joskus lukeneeni että auton rengasmelu voittaa moottoriäänen kun ajetaan yli 60km/h

Voisitko Kapteeni Indeksi ystävällisesti kokeilla ensin mennä sinne tilille erilaisten palautusjärjestelmien kautta.

Ainakin Juurikki sai yhden ns. varastetun, mutta itse asiassa itse varatun tilin takaisin varsin helposti. Oli oma moka ja palautus pelasi.

Toisen ja kovasti tärkeämmän tilin Juurikki sai takaisin haltuunsa neljän vuoden palauta tili -spämmäyksellä. :grinning: Joskus ne vaan väsyy Juurikkeihin.

7 tykkäystä

Näyttää kuukausiennuste normaalia lämpimämpää keliä Eurooppaan ja Suomeen,helpottaa varmaan tuota energiakriisin poikasta osaltaan.Jännää liikehdintää noiden sähkön hintojen osalta,no,pitää jatkaa pörssisähköllä.Ylihuomenna kai pitäis OL 3 starttailla edellisen ilmoituksen mukaan,saapa nähdä.

4 tykkäystä

Joku näsäviisas voisi sanoa, että motareilla ja valtateillä tapahtuu melko vähän jalankulkijoiden yliajoja :slight_smile:

3 tykkäystä

Räpätinasetus on jo voimassa uusiin autoihin. Heinäkuusta 2021 alkaen EU-alueella ensirekisteröityjen sähkö- ja hybridiautojen tulee pitää vähintään 50 db ääntä, jos ajetaan sähköllä alle 20 km/h tai peruutetaan. Jälkiasenteisia räpättimiä ei ole vielä tullut vastaan. Mutta kätevä autoilija tekisi sellaisen helposti pienellä kaiuttimella auton etumaskin taakse. Vaikkapa tällainen luxusversio Engine Sound Simulator Rc Car Engine Sound Simulated Module Set Simulator With Speaker For Vehicle | Fruugo FI

7 tykkäystä

Oikein hyvää joulua ja joulun aikaa koko Inderesin lukijoille, analyytikoille ja muille tonttutoljandereille :santa:

10 tykkäystä