Inderesin kahvihuone (Osa 6)

Kamux on kerännyt paljon kiitosta ettei herätä sijoittajia keskellä yötä sähköposteilla, vaan laittaa ne aina pörssin ollessa auki ja sijoittajilla hoksottimet hereillä.

4 tykkäystä

En näe Kokoomusta uskottavana toimijana ympäristönsuojelun edistäjänä. Siellä on mielestäni liikaa Eija-Riitta Korholan hengenheimolaisia jarruttamassa asioita. Ps:n kanssa flirttailu sulkee Kokoomuksen lopullisesti pois omista vaihtoehdoistani.

8 tykkäystä

Aina on hyvä aika negarille! :wink:

Aika käsittämätön keissi. Pörssiyhtiön laiva tuhoaa törmäyksellään pienemmän yrityksen omaisuutta ja väittää ettei ole heidän vika.

14 tykkäystä

Tuli ahkerasti käytyä Saulin pihalla saunassa ja uimassa, hieno paikka. Tämä vääryys pitäisi kyllä Viking linen korjata ASAP.

7 tykkäystä

Upea tuparimainos :smile: Tässä haastattelussa oli hyvä meininki!

4 tykkäystä


Ehkä Viking Line haluaa käräjäoikeuden päätöksen, että voi sysätä korvaukset vakuutusyhtiön piikkiin

1 tykkäys

No niin! :smiley:

Nuo kuvat ja @Harri_Sieppi:n tekemä video oli aikamoinen hieno yllätys. :pray:

4 tykkäystä

Pistin kauppalehteen oikaisupyynnön osinkouutiseen koska ei huomioi lisäosinkoja ollenkaan. Osa yhtiöistä maksaa lähes joka vuosi lisäosingon niin vääristää kyllä aika lailla tuota tilastoa jos näitä ei lisätä osinkotuottoihin. Saa nähdä tekevätkö mitään.

4 tykkäystä

Näinhän tuo menee. Jos katsotaan että kyseessä oli tahallinen teko, laskun joutuisi maksamaan yritys itse. Jos on mustaa valkoisella että kyseessä oli vahinko, laskun maksaa vakuutusyhtiö. Hiukan nurinkurista että tämä todennäköisesti vaatii oikeusjutun vaikka voisi kuvitella että tämä on yrityksen ja heidän vakuutusyhtiönsä välinen soppa siinä vaiheessa kun vaatimus korvauksista napsuu ulkopuoliselta (jota ei oikeasti kiinnosta kuka maksaa, kunhan joku maksaa)

8 tykkäystä

Luultavasti yrityäjän vakuutusyhtiö ei maksa, vaan ilmoittaa että vahingonaiheuttsjan pitää maksaa. Viking-Linen valuutusyhtiö ei halua maksaa, koska “joku myriadi syy”. Tästä syystä Viking-Line ei myöskään maksa itse. Niinpä oikeusjuttu on ainoa mahdollisuus pienyrittäjälle.

2 tykkäystä

Joku voisi Indeltä printata ja viedä Vernerin pöydälle. Ehkä pieni viesti kylkeen, joka voisi olla vaikkapa “Koskaan ei ole liian myöhäistä:laughing:

14 tykkäystä

Tuosta @Sijoittaja-alokas laittamasta @Verneri_Pulkkinen -naamasarjasta tuli mieleen eräs klassikkokuva takavuosilta :smiley:

Tunnistatko kuvista kaikki tunnetilat?

image

61 tykkäystä

Ja sieltä MM-hopeaa miesten viestihiihdosta, vaikkei pitänyt olla saumaa mitaliin!! :champagne::champagne::2nd_place_medal::2nd_place_medal:

Oli kevyt sisäänajo meidän 20-vuotiaalle Anttolalle, suoraan ankkuriksi mitalista taistelemaan :muscle:

58 tykkäystä

image
Kun osingot kilahtaa tilille.

50 tykkäystä

Olipa kisa! Kyllä penkkiurheilijan mieltä lämmittää oikein erityisesti kun nuori urheilija onnistuu ja vielä noin kovassa paikassa :heart:

13 tykkäystä


kuva
Aika kulkee nopeasti

15 tykkäystä

Posti toi eväät parempaan ja hallitumpaan
sijoitusmenestykseen.

Toivottavasti kantti riittää itsellä…

30 tykkäystä

Ikävän punaisia tolppia tuossa kyllä.

13 tykkäystä

Esa on hyvin Zen tappioidensa kanssa.

1 tykkäys