Inderesin kahvihuone (Osa 6)

Lisätään vielä että tuo Colinin banni on todella luokatonta moderointia jos perustelu on tämä:

”käyttäjätili on estetty 20. maaliskuuta 2023 10.21 asti.
Syy: Toiminta ei ole rakentavaa, aiheuttaa eripuraa yhteisössä”

Kyllä ne on ihan eri kaverit jotka sitä eripuraa tasaisesti aiheuttaa ja sietäisi laittaa jäähylle. Ehkä @Sijoittaja-alokas voisi vaikka arvioida uudestaan tämän tarpeellisuutta?

@Divinesia joo on kyllä herkästi lämpenevä kaveri kieltämättä. :grimacing:

30 tykkäystä

Arvioisin Colinin foorumin epäluotettavimmaksi viestijäksi ja enemmän tulee rettelöitsijä mieleen. Eka taisi tietää mitä tulee tapahtumaan noinkin pienimuotoisen haaston jälkeen ja kun se tapahtui, niin koko keissi lähinnä huvittaa suuresti. Toivottavasti siellä Fisherlandiassa ei ole liian kova krapula eilisen jäljiltä tai sitten bileet vaan jatkuu… :grin:

4 tykkäystä

En kyllä näe ainuttakaan epäluotettavaa colinin viestiä eiliseltä. Mielestäni asioilla saa spekuloida. Hän ei missään viestissä sanonut että näin tulee tapahtumaan kuin hän kirjoitti. Aika uuvatti saa olla jos ryntää ostamaan voxturin osakkeita noiden viestien takia.

7 tykkäystä


Olen käyttänyt tätä USDC kurssikäyrää pankkisektorin pulssimittarina tässä viikonlopun aikana. 36 Miljardin market cappi ja 13miljardin päivävaihto kertoo että niin on monet muutkin.

Ennustan siis että markkinat uskovat tilanteen jo rauhoittuneen mutta pieniä talletusmenetyksiä tulee. Hommaa ei päästetä leviämään isoihin pankkeihin mutta muutama pienempi mätä pankki voi saada saman kohtalon.

Illalla ennustan Juhannuksen sään kahvinporoista.

46 tykkäystä

En eiliseen viitannutkaan, lähinnä mitä nähnyt haastatteluja ja lyhyesti lukaisin läpi twiittejä niin melkoisen aggressiivinen lähestymistapa tuntee olevaan jokaiseen karhuviestiin. Se aiheuttaa red flag -fiiliksen suoraan.

Ihan kuin eilenkin tuo tilanne olisi taas ollut, että joku kehtasi mennä kyseenalaistamaan (en ota kantaa siihen oliko rakentavin tai tarpeellisin viesti tosin Ekalta) ja reaktiona spammiuho oli tosiasia. Ei tule hirveän luotettava fiilis tästä käyttäytymismallista, eikä tuollaisella asenteella varmaan ole fiksuinta tälläisellä foorumilla hengatakkaan. Pitäähän sitä kyseenalaistamista kuitenkin kestää, yksilön pitää jollain tapaa huomioida yhteisö kuitenkin, eikä toisinpäin.

10 tykkäystä

Olen nyt liikkeessä menossa juhliin. Joten asia hyvin hyvin lyhyesti ja mutkat suoriksi vetän. Pahoittelut!

Tuo syy: Automaattivaihtoehto, ei kovin kuvaava kyllä.

Otin jäähyn pois toistaiseksi, koska oli vähän rajatapaus kokonaisuudessaan. Mutta hänen olis syytä olla tarkempi.

Mutta kyllä nyt ollaan Voxtur-ketjussa tarkempana, ylläpito seuraa tilannetta ja siellä kirjoittelijoita tarkemmin.
@AaroV, @Johannes_Sippola ja @Verneri_Pulkkinen + minä.

Jatkokeskustelu Liputus-ketjus, kiitos!

Ei anneta homman eskaloitua ja jatketaan fiksummin, kiitos. Pahoittelut sekavasta ja nopeasti kirjoitetusta viestistä!

Nyt lähen juhliin!

N

37 tykkäystä

Maanantaihan on vasta huomenna.Viimeksikin perjantai oli vasta alkusoittoa :wink:

9 tykkäystä

The 1987 stock market crash: Original news report

6 tykkäystä

Viranomaisilla on viel vuorokausi aikaa pelastaa first republic pankki. First republic pankki on samankokoinen kuin svb.

13 tykkäystä

Oli pakko vähän kaivaa tämän Colin Fischerin ja Stableview Asset Managementin taustoja. Crunchbase kertoo, että yrityksen sivut ovat osoitteessa www.stableview.ca. Nuo sivut ovat kuitenkin alhaalla.

Kun googlaa herran ja yrityksen nimellä niin ensimmäiset hakutulokset koskevat tätä puliveivaajaa vastaan nostettua oikeusjuttua:

“The permanent market participation bans will prevent Mr. Fisher from returning to the industry he has worked in since 2008 and prevent him from earning a living in his profession of choice. This will protect the public and promote confidence in Ontario’s capital markets”

“Mr. Fisher agreed to comprehensive bans from acting as a registrant, an investment manager, or a promoter, or as a director or officer of any registrant or investment fund manager. Mr. Fisher agreed to substantial monetary and other sanctions, including foregoing his own interests in Stableview’s assets in order to benefit his clients.”

Ilmeisesti nämä suomalaiset foorumit eivät putoa kanadalaisen oikeuslainsäädännön piiriin kun täällä mies saa edelleen meuhkata ja promota miten mieli lystää :joy:

Tämä settlement yhdistettynä miehen epävakaaseen käytökseen → :red_square: :bell:

Jokaiselle joka tätä miestä kuuntelee suosittelen sisäistämään seuraavan sanonnan:

Fool me once, shame on you. Fool me twice, shame on me

55 tykkäystä

Onko siis niin, että SVB yritti saada keskuspankkilainaa ja FED hylkäsi hakemuksen?

Papukaijamerkki Katuviisaalle joka on todella toiminut nimensä mukaisesti!
Toisaalta kyllä tämä helpolla tuli, koska eipä tarvitse kuin lyödä miehen nimi googleen niin HETI tulee esille epäselvyydet, oikeusjutut ja liiketoimintakiellot jne.

21 tykkäystä

Eräältä toiselta forumilta lainattu:

Kävin eilen Alkon chatissa eikä asiakaspalvelu vakuuttanut tälläkään kertaa.

11:00:53 | Palveluneuvoja
Kuinka voisin olla avuksi?
11:01:13 | Sinä
Moikka. Millä Alkon juomalla saa halvimman kännin?
11:01:36 | Raisa
Me täällä Alkossa kannustamme ainoastaan alkoholin kohtuukäyttöön, joten suosittelenkin panostamaan ennemmin laatuun kuin määrään.
Alkoholijuoma toimii parhaiten kohtuudella nautittuna ja yhdistettynä siihen sopivaan ruokaan.
11:02:29 | Sinä
Mutta Suomessa esiintyy paljon humalahakuista juomista ja Alkon olisi hyvä ottaa se huomioon.
11:02:44 | Raisa
Kiitos mielipiteestäsi. Hyvää viikonloppua!

Ilmeisesti Alkolle on ihan vieras ajatus, että jotkut juovat itsensä humalaan Alkossa myytävillä tuotteilla. Minä en usko, että esim. Gambiinaa juotaisiin maun takia. Tai Koskenkorvaa.

7 tykkäystä

En ole voxtur sijoittaja tällä hetkellä, joten en seuraa päivittäin tilannetta yritysketjussa . Nämä asiat Colinin taustoista ja artikkelit tuntuvat tulevan aina uudestaan ja uudestaan esille kun on jotain kiihkeämpää keskustelua. Viimeksi kun Colin kirjoitteli räväkämmin samat artikkelit alkoivat kiertämään. Hyvä että palstalaiset ovat epäluuloisia mutta ehkä viestien sävy on minusta liian karkea ja välillä tuntuu että täällä kahvihuoneessa keskustellaan yrityksestä enemmän kuin yritysketjussa.

3 tykkäystä

Eiköhän tuollaisella historialla pitäisi nostaa hattua myös sille, että esiintyy omalla nimellään (jos esiintyy).

Mitäköhän kaikkea googlesta selviäisi, jos foorumin kaikki keskustelijat kirjoittaisivat omalla nimellään.

8 tykkäystä

Niin. Colin ei ole Voxtur.
Laitetaanpa kädet ristiin, ettei Colin osta EVOA, joutuisit laittamaan kaikki laitaan.

17 tykkäystä

Harvoin tosiaan näkee näin MASSIIVISTA reaktiota kuuden sanan viestiin. Selvästi osuit johonkin hermoon. Aplodit tarkkanäköisyydestä :clap:.

Jos viestin sisältö olisi totaalinen huti, niin eiköhän tuo olisi ollut helppo sivuuttaakin. Sen sijaan tämä kalikka sai aikaan paljon älähdyksiä. Kolahti siis.

14 tykkäystä

Niinno… On monia tapauksia joissa ponzi huijauksesta tuomittu tekee uuden ponzi-huijauksen omalla nimellään. Yhdistävä tekijä on luultavasti narsismi. Se että tämä herra esiintyy omalla nimellään ei ainakaan omissa kirjoissani paranna uskottavuutta yhtään. Ei tiikeri raidoistaan pääse.

4 tykkäystä

Eli top5 osakkeenomistaja huijaa osakkeenomistajia?

1 tykkäys

Kehotan sisäistämään ketjun tapahtumat uudestaan.

2 tykkäystä