Inderesin kahvihuone (Osa 6)

Koronan seurauksena Nordean sai lähes 15% osinkotuoton ja mikäli oikeasti joku pankkikriisi puhkeaisi saattaa Nordean hinta helposti olla 5e kpl.

4 tykkäystä

En löydä tästä 15 %:n osinkotuottoa. Koronavuonna 2020 ei maksettu mitään, kun EU kielsi ja siitä osa tuli 2021.

Eniten tienaat kun ostat osingon irtoamisen jälkeen. Varsinkin kun kriisiä vielä pukka, niin kurssi käynee paljon alempana kuin 80 senttiä. Eikä tästä tarvitse maksaa veroja, kuten osingoista joutuu.

10 tykkäystä

On taas palstan yhteishenkeä nostattava hetki, kun koko foorumi uppoaa Nordean kanssa. En ole eläessäni tehnyt ainoatakaan voitollista pankkisijoitusta, mutta eipähän tarvitse upota yksin tällä kertaa.

69 tykkäystä

kuva

Kyllä tässä aivan Full Tilt päällä. Tätä :poop: jo 2500kpl salkussa, mutta saahan tästä osinkoa.

50 tykkäystä

Tää oli kyl hieno täälläkin, ikinä en oo lääkeyhtiöitä enkä pankkeja ostanu ja taas ostin :joy:

17 tykkäystä

Wau, Fortumin loppuhuutarissa 16 miljoonan kappaleen vaihto.

Tällaisia määriä ei ole kuin kolmella omistajalla ja valtio ei ole myyjänä.

Varmaankin Varma varmentanut tuottonsa ja viskaissut kasansa jonnekin.

Onhan toki hallintarekistereissä reilu 200 miljoonaa kpl.

EDIT:

Täällä puolella jo käsiteltiin asiaa. @CitizenJ kirjoitteli että Nokian Renkaissa sama homma.

Tätä en osannut ottaa huomioon. Varat tähän on löytynyt Inderes omistuksen panttauksesta :grinning: Vaivaiset 215 milj. €

16 tykkäystä

Nokian renkailla vastaavanlainen valtava dumppaus loppuhuutarissa.


Suurimpien omistajien listalta ei edes löydy ketään, joka nuin suurta pinoa voisi myydä.

Edit. Huutarissa vaihtui siis 12,3% koko osakekannasta

24 tykkäystä

Huoli pois ja kukka rintaan, vaikka First Republic Bankin pelastuspaketista sekä Yhdysvaltojen valtiovarainministeri Yellenin rauhoittelevista kommenteista huolimatta tilanne on kuitenkin edelleen sangen ylihermostunut ja pankkisektorin tila säilyy markkinoiden polttopisteessä, vaikka väkisinkin, oman aikansa…
(=nyt kytätään ns. “seuraavan tapauksen” julkituontia varuiksi viikonlopun yli…)

Niin siihen ns. “toinperrään”:

  • ”Sen jälkeen kun ensimmäinen takaisinosto-ohjelma käynnistyi lokakuussa 2021, Nordea on jakanut osakkeenomistajilleen 4,5 miljardia euroa ostamalla takaisin noin 447 miljoonaa osaketta 10,05 euron keskihintaan”, Nordean tiedotteessa kirjoitetaan.

  • Nordea hankki osakkeet julkisessa kaupankäynnissä muutoin kuin sen osakkeenomistajien osakeomistuksen suhteessa. Takaisin ostetut osakkeet mitätöitiin kuukausittain.

  • Nordean omistuksessa on nyt 24 602 431 omaa osaketta pääomarakenteen optimointitarkoituksessa ja 6 073 651 omaa osaketta palkkiotarkoituksessa…

:wink:

5 tykkäystä

Yhteinen tekijä sieltä *yssänmaalta. Pjutin myynyt omistuksensa hallintarekisterissä.

16 miljoonaa kappaletta hallintarekisterissä alittaa 0,5 % shorttipotin, jonka joutuisi FIVA raportoimaan. Toivotaan että shorttaus nyt loppuisi.

Kaava on Fortumissa päivästä toiseen sama. Noustaan klo 10 noin vartista tuntiin. Sen jälkeen puristetaan sentin osia alaspäin, kunnes algoritmi silloin tällöin kääntää hitaaseen nousuun.

Nokian Renkaiden omistuksista näkee sen että touhu on hallintarekistereistä. Kivat dumppaukset. Tai sitten joku iso osto/myynti-veivausksen takaraja on saavutettu.

7 tykkäystä

Sain näin perjantai-illan kunniaksi Instagramin puolella osakseni verrattoman tyylikästä kohdennettua mainontaa. Välittäjäkin vaikuttaa luotettavalta.

Teki heti mieli sijoittaa 250 euroa 4360 kuukaudeksi.

30 tykkäystä

Nuilla takaisinmaksuajoilla sitä valtiontalouttakin vissiin budjetoidaan.

1 tykkäys

Toivotaan että edes joka toinen ymmärtää että kyseessä on pankki. Laitetaan rima siltä osin aluksi
riittävän matalalle. Ajoittain kritisoidaan hype lappu ostajien peesaajia. Itse ihmettelen koko hemmetin peesausta. Voisiko ostin/myin ketjun nimeä muuttaa?
Ostan koska muut ja myyn samasta syystä. Onneksi täällä vielä löytyy hyvinkin mielenkiintoisia ketjuja ja rakentavaa keskustelua.

2 tykkäystä

Bigbank tarjoaa 2,25 %p.a. 6kk.

3 tykkäystä

Veikkaampa, että monet on kyllä ostanut Nordeaa ilman, että ovat peesanneet toista. Tolla osingolla ja nousupotentiaalilla itseäni ainakin yhtiö kiinnostaa isosti.

Ja vaikka joku peesaisikin, niin mielestäni se on vain itse peesaajan oma ongelma eikä kenenkään muun. Itse ainakin katson omat sijoituskohteeni ennen kuin näihin rahani kiinni pistän.

37 tykkäystä

Stockmannilla on sammakko. Mitähän tuolle Nordealle nyt keksisi maskotiksi, kun näkyy foorumilla olevan kommenttia että “kaikki” ostaa? Onko tämä nyt sitten hype osake, joka hakkaa toistaiseksi Tecnotreet, Robitit ja muut. En kyllä yhtään ihmettele, koska pankkisektorilla näyttää niin vahvasti menevän, ainakin uutisten perusteella. Se on kyllä kumma, että hype loistaa poissa olollaan, kun tätäkin herkkua oli reilusti alta kympin tarjolla.

2 tykkäystä

@Verneri_Pulkkinen saa järjestää meille kesällä joko juhlat tai hautajaiset foorumin Nordea -position kunniaksi.

Mutta eihän tämä nyt kovin vihkoon voi enää mennä. Eihän…?

7 tykkäystä

@Verneri_Pulkkinen kasvattanut osinkosalkkunsa positiota?

24 tykkäystä

Tai treidausvoitoista teknisen analyysin avulla?

9 tykkäystä

Öljy laskee, kulta nousee, sähköfutuurit laskee, pankit kaatuu, osakemarkkina sekoilee, korkokäyrät…?

6 tykkäystä

:thinking:

9 tykkäystä