Inderesin kahvihuone (Osa 6)

Babylon 5 on ihan mahtava, selkeästi paras scifi-sarja mitä on tullut. Ja Game of Thronesin 6 ensimmäisen kauden jälkeen sarjoista itsellä edelleen kakkostilalla.

9 tykkäystä

Sijoittaminen menee puluille, joten tässä dieetin ohessa annan itselleni luvan pelata pitkästä aikaa kunnolla.

Neljässä yössä pelattu Europa Universalis 4-kampanjaa Tanskalla 30 tuntia.

Skandinavia on kohta kasassa kun Ruotsikin on syöty. Pitää tosin uudet provinssit pitää toistaiseksi territorioina kun ei ole hallinto kykenevä hallitsemaan näin suurta valtakuntaa nopeasti.

Kohtapuoliin Espanjan kimppuun joka on #1 maailmassa Ranskan avulla. Yaroslav on uusi vasalli idässä, Danzig on myös vasalli, yksi vasalli Pohjois-Saksassa ja liittolaisina nyt Puola-Liettua, Ranska, Itävalta ja Kirkkovaltio.

24 tykkäystä

Varovasti nyt. Venäläiset voivat käyttää tällaista karttaa propagandana länsimaiden ilkeistä suunnitelmista! Jos pohjoismainen hävittäjäyhteistyö sallitaan niin tässä tulos.

9 tykkäystä

Maailma olisi parempi paikka jos Putin pelaisi vain Europa Universalista sen sijaan että vetää tosimaailman versiota nollataidolla mutta koska peri ison armeijan, saa tehtyä hurjasti tuhoa hävitessään rumasti.

21 tykkäystä

Täällä veijarit mm. @Verneri_Pulkkinen, @_TeemuHinkula, @Pohjolan_Eka ja @Sauli_Vilen juttelivat ohjeistuksista.

Lukekaapas tämä @Minna_Avellan:in mainio kirjoitus ohjeistuksesta. :sunglasses:

9 tykkäystä

Tutkimatta tarkemmin tyypin taustoja, ainakin sukunimi kuulostaa sellaiselta, jonka voi kuvitella menestyvän Pohjoismaisen suuryhtiön johtoon :joy: :sunglasses:

4 tykkäystä

Itsellä tuli heti mieleen Eero Järnefelt ja Raatajat rahanalaiset, koska se on ensimmäinen ja mahdollisesti ainoa Järnefeltin maalaus mikä äkiseltään tulee nimeltä mieleen :sweat_smile:

4 tykkäystä

Nordnet esti, kun meinasin tulla ostelemaan osakkeita 1,6-kertaisella hinnalla sen hetkiseen kurssiin nähden. :upside_down_face:

Tämäkin päivä on ollut täynnä huikeaa suorittamista.

Laitan Tinderiin, että tarvitsen itselleni holhoojan.

42 tykkäystä

En omista EQ:ta enää, mutta aamulla kun katsoin investing.comin kautta että miten kurssit liikkuu, niin tämä osui heti silmään ekana. Eq -33% panic panic :wink:

eq

Olin jo että nyt on jotain isoa tapahtunut. Varmaan kaikki älyttömästi tappiolla. Muutamassa sekunnissa tämän tiedon kuitenkin lapioin virheelliseksi. Eihän nyt EQ noin paljoa tipahtanut kuitenkaan ja pörssi on nousussa hivenen.

1 tykkäys

Voit laittaa Tinderiin maininnan, että olet saanut Suomen johtavalla sijoittajaforumilla legendaariseen maineen sijoitustaidoillasi.

12 tykkäystä

Tämä on kuulkaa nyt sitä nykyaikaa. Bottaksen pornahtavat kalapuikot saivat seurakseen sivuhanurin.

image

Mitä mieltä?
  • Huippua Bottas! Lisää tällaista
  • Ihan jees
  • Miehiä esineellistetään nykypäivänä eri tavoin. Heitä kuvataan mainoksissa usein pelkkänä lihaksikkaana ruumiina, joka on tehty tyydyttämään naisten seksuaalisia tarpeita. Tämä on täysin väärin, sillä miehet ovat paljon enemmän kuin vain fyysisiä olentoja. Heillä on tunteita, unelmia ja tavoitteita, joita he haluavat saavuttaa elämässään. Lisäksi miehet kokevat nykyään yhä enemmän paineita ulkonäkönsä ja seksuaalisuutensa suhteen. Heitä arvostellaan usein siitä, että eivät ole tarpeeksi maskuliinisia tai eivät pysty tyydyttämään kumppaninsa seksuaalisia tarpeita. Tällainen paine aiheuttaa stressiä ja ahdistusta monille miehille, ja se voi vaikuttaa heidän itsetuntoonsa ja henkiseen hyvinvointiinsa.

0 äänestäjää

10 tykkäystä

@Verneri_Pulkkinen Live vieraana. Lähetys alkoi juuri

6 tykkäystä

Taas töissä luen aamulla pikaisesti otsikot ja myhäilen että nyt lähtee, hienoa.

Sitten 13:30 viimein ehdin tsekkaamaan että noh, ollaankos yksi vai kaksi prosenttia vihreällä Eurooppa-landiassa.

Ja:

image

Pettymys on tosiasia tänäänkin.

24 tykkäystä

Joo, olen ihan samaa ihmetellyt, että miksi maanantaina ja tiistaina aamulla voimakasta nousua, mutta sitten iltaa kohti lasketeltiin alas. Mistähän tällainen kurssien käytös kertoo?

Aikainen lintu turskan nappaa.
-suomalainen sananparsi

25 tykkäystä

Oletko tyhjentämässä salkkua, vai miksi tämä on pettymys?

En juuri nyt, mutta jonakin vuonna sekin optio olisi oikein mukavaa.

3 tykkäystä

Mutta jos ennen sitä vuotta haluat vielä vähän täydentää salkkua, se on kivempaa halvemmalla, eikö?

4 tykkäystä

Päivittäinen pankkiuutinen. Ranskiksien arbitraasistrategia taisi mennä reisille.

“The raids relate to a dividend arbitrage strategy known as cum-cum where shareholders transferred stock for a short period to investors based abroad to avoid a dividend tax. Investors held the shares during the period when dividends were paid out and either weren’t taxed or taxes were refunded. They then sold the securities back to the original owner and the amount saved was split between the parties per Bloomberg.”

Lisätään vielä, että kyseinen hieman eksoottinen nimi tulee latinasta: “The name “cum-ex” is derived from Latin, meaning “with without”, and refers to the disappearing nature of the fraudulent dividend payments.”

Mm. Saksassa on ollut vastaava tapaus jokunen vuosi sitten.

12 tykkäystä

QT:n kurssi lasketteli tänään täsmälleen sille tasolle että saisin Talenomin osingoilla yhden (1) osakkeen.

Samana päivänä Verneri näytti vartissa kauniin käppyrän QT:sta - oli siinä jotain muutakin mutta jäi epäselväksi kun harvoin jaksan katsoa ja kuunnella yhtä aikaa.

Ennusmerkit on selvät - mistäs sitä sijoituslainaa saakaan

4 tykkäystä