Inderesin kahvihuone (Osa 8)

Niin minä päivänä sen OL piti taas käynnistyä?

VMP:

2 tykkäystä

Keväämmällä kunhan kansa on kupattu kuiviin ja on riittävän lämmintä ranskalaiselle tekniikalle toimia :face_with_peeking_eye::face_with_peeking_eye:

18 tykkäystä

”No nythän tämä Suomen suurin ja upein veden keitin toimii tosi railakkaasti, vai mitä Peltonen?”

”Joo-o. Tosi nasevasti keittää vettä että kohina käy. Mulla tuli muuten tällain testi mieleen… Pitäiskö päräyttää tosta vierestä johdot ristiin ku joku vuosi se kuitenkin tulee tapahtumaan? Mä en jaksa oottaa niin kauan.”

”No perskeles päräytetään. Täähän on suunniteltu niin, että mitään ei ees juuri huomion arvoista tapahdu, hehehehehe. Niin on hieno vehe.”

”a few milliseconds later….”

”Ei saa… sun vuoro Peltonen kertoa pomolle. Mää lähen verstaalle jatkamaan mun maustehyllyn suunnittelua.”

19 tykkäystä

Tulkitsen Outokummun päätöksen jättää miljardin investointi väliin Osinkopuolueen voitoksi.

20 tykkäystä

Mukavaa, että Remedy päätti tehdän ihan kokonaisen pelin musiikkivideon kylkeen. :coffee: :grin:

15 tykkäystä

Aikamatkaillaan ja palataan takaisin vuoden 2022 tammikuuhun. :smiley:

32 tykkäystä

On sanottava, että välillä tulee ihan pahamieli omasta ostotarjous track-recordista :joy:.

Uponor → Tutkin siinä 12€ paikkeilla, en ehtinyt ostaa → Ostettiin pörssistä
Caverion → Tutkin, tykästyin, en ehtinyt ostaa → Ostettiin pörssistä
Rovio → Tutkin, olin ostamassa → Ostettiin pörssistä

Nordic Lights → Omistin, möin koska aloin epäröimään → Ostettiin pörssistä hetkeä myöhemmin
Musti Group → Omistin, aloin epäröimään kun tuli uusia uutisia mahdollisesta kissanruoka ongelmasta, puhuin työntekijän kanssa ja sain heikon kuvan yhtiöstä, möin → Eilen tuli ostotarjous

Edelleenkään salkkuun ei ole osunut ainuttakaan ostotarjousta.

81 tykkäystä

:smile:

Jos pieni loppuhuumori/kevennys sallitaan niin kysykää tästä pilke silmäkulmassa Roastin lopussa milloin päättivät tehdä pelin musiikkivideon kylkeen!

6 tykkäystä

Täytyy vielä lisätä tähän, että eilen kävellessäni Helsingin keskustassa aistin jonkin olevan pielessä. Tavallista enemmän ihmisiä liikenteessä, jotka olivat turhankin hyvin sliipattuja ja puhuivat lipevää englantia. Eräällä oli paksu talvitakki auki ja sieltä vilahti Slushin “INVESTOR” -nimilappu. Tajusin kauhukseni, että Slush on tosiaan alkamassa.

Slush on kultti, missä sijoittajat etsivät rahanpolttokohteita start upeissa jotka pistävät kaiken haisemaan loputtomiin investointeihin.

Jahka kun Osinkopuolue voittaa seuraavat vaalit, tullaan Slush kieltämään ja kasvuinvestoinnit laittamaan kovalle verolle.

114 tykkäystä

craiyon_091121_Stock_broker_man__happy__dollar_sign_eyes__holding_a_sign_DIVIDEND_PARTY__milieu_is_w

JE SUIS OSINKOPUOLUE!

(Laittakaa jäseneksi liittymisen linkkiä tulemaan!)

-Bo$aboi

PS. Kuinka paljon meitä jo onkaan!?!?

:moneybag:

8 tykkäystä

Ei voi kun ihmetellä kuinka huono taso ja palvelu on keski-suomen lakimiehissä.
90% ei edes vastaa sähköpostiin 9% sanoo ettei ole osaamista ja 1% kieltäytyy kiireiden takia.
Täytyy sanoa että tämä välinpitämättömyys tuli hiukan yllätyksenä ainakin itselle, kun ei ole ennen ollut tarvetta tämän ammattikunnan palveluja kysellä. Pahoittelut avautumisesta kahvihuoneelle, mutta johonkin se on sydäntä purettava :smile:

10 tykkäystä

… sitten vielä ne jotka vastaavat, ovat juristeja jotka vastaavat vain siihen mitä osaat kysyä – eli jos et ole juristi ja et tunne lakia → et osaa kysyä ja juristikaan ei kerro.

9 tykkäystä

Tarkkasilmäinen @Sijoittaja-alokas on saattanut tämän jo ajat sitten bongata, mutta jaetaan kuitenkin viikon löytö.

En oo hetkeen jauhelihaa ostanut, mutta Lidlin rotukarjan naudan jauhelihan tarjous sai tarkistamaan, mitä verrokit maksaa. Sieltä löytyi sitten läheltä 400g Reilun kotimainen 10% naudan jauheliha 2,49€/pkt eli ~6,22€/kg. Jos en väärin muista niin ainakin ennen vastaavat ovat maksaneet luokkaa ~10€/kg. Nyt vielä kuukauden ajan saat vielä yli 40€ ostoksista 5€ alennuksen, joten todellinen tarjoushaukka käyttää karvan verran tuon yli per kerta, koska edun voi käyttää useammin. Omat laskelmat ostoskorille oli ~43€ mutta vähän meni yli ja loppusumma 45,30€ ja tuosta sitten se viisi euroa pois. Ostokset kerryttää vielä ainakin tämän kuukauden noita normaaleja kuponkietuja niin sai napattua vielä 4€ alennuksen käytettäväksi

Tällä säästöllä ei tarvitse tyytyä tällä kertaa vain yhteen Dovren osakkeeseen, vaan voi nämäkin sijoittaa vaikka kokonaiseen Investors Housen vastaavaan!

13 tykkäystä

Miksi kaiken pitää aina muuttua, pitikö Inderesin sivuston ulkoasua ja käyttöliittymää lähteä muuttamaan.
Ennen kaikki oli paremmin.

9 tykkäystä

Tämä ei liene yllätys, mutta onkohan muilta pankeilta julkaistu vastaavia tietoja?

Osasyynä tähän heikkoon ostointoon voi olla se, että myös kuluttajat ovat tietoisempia BF-hinnoitteluun liittyvistä kikkailuista, eikä kaikkiin tarjouksiin kannata tarttua.

27 tykkäystä

En ainakaan itse edes törmännyt mihinkään hyviin tarjouksiin, väkisin osta tavaraa vain koska se on näennäeisesti alennuksessa.No ehkä sitten kuluttajan tilanne on vain huono kun ei mene kuukauden kestävän “blackfridayn” retkuun.Ja luultavasti se sama tuote on kerran 5vk “tarjouksessa” jokatapauksessa

22 tykkäystä

Nimenomaan, aivan valtavasti en laittaisi painoarvoa yhden viikonlopun korttidataan. Black Friday oli muutama vuosi sitten kansan keskuudessa uusi kokemus. Kuluttaja turtuu ennemmin tai myöhemmin kaikkeen alennuskampanjointiin ja BF tulee olemaan tavallinen ostosviikonloppu siinä missä muutkin viikonloput. Lisäksi nykyisellä uutisoinnilla kansa on paremmin perillä niistä oikeista alennuksista. Nordea on mielestäni vetänyt nyt liian suoria johtopäätöksiä.

1 tykkäys

Black Friday meni ihan ohi, aika pissityseventiltä (ja keksityltä sellaiselta) kuulostaa ja tuntuu nykyään. Tarjouksetkin huonompia mitä ensimmäisinä vuosina.

En lähtisi vertaamaan Black Fridayn myyntejä hirveästi jouluun ainakaan Suomessa tänä vuonna. Mutta sittenhän sen näkee. Toki selväähän se on, että rahaa on vähemmän yleisesti väellä käytössä.

9 tykkäystä

Vaikuttanee myös se, että Black Friday on muuttunut kärjistetysti Black Yeariksi ja tarjoukset näytti olleen naurettavia. Suomalaiset kaupat tuntuvat myyvän varastojen ylijäämiä ja edellisvuosien malleja pienellä alennuksella, ja ihmiset ovat alkaneet ymmärtämään etteivät ne ole oikeasti hyviä tarjouksia.

Mielelläni olisin itsekin ostanut muutaman tavaran, mutta tarjoukset oli luokkaa 4%-9%, niin ennemmin odottelen parempia tarjouksia tai uusia tuotteita.

27 tykkäystä

Komppaan kahta edellistä. BF kesti pari viikkoa ja itse perjantaina ei mitään suuria alennuksia niistä tuotteista joita itse seurasin.

10 tykkäystä