Inderesin kahvihuone (Osa 8)

Lätkämailasta on niin kauan puhuttu, että välillä on hiipinyt mieleen, että onko se vaihtumassa ringettemailaan. Jospa se lapa sieltä nyt olisi löytymässä.

3 tykkäystä

Ollaan lähes samiksia @Charlie_Younger :smiling_face_with_three_hearts:
Immon kanssa Amer oli myös meidän ensimmäisiä ostoksia noin 1984 ennen kuin hankki Marimekon. Sen oston jälkeen Kainalniemellä katsottiin Ameria hieman “tyttöjen osakkeena” .
Tämä tuska helpotti muutama vuosi myöhemmin kun kauppasi jo Philip Morrisonin tupakkeja Suomessa ja sai uskottavuutensa takaisin :grinning: (emme ole koskaan tupakkiin koskeneet).

22 tykkäystä

Auts. Käytät vissiin vaatteetkin useamman kerran? :roll_eyes:

17 tykkäystä

Vaikeina aikoina on tehtävä vaikeita ratkaisuja.

7 tykkäystä

Vuosi on itseasiassa alkanut erittäin vihreänä itselläni, mutta portfoliossa kummitelee MPW myös.

Olen luvannut, että en enää koskaan osta yhtään firmaa “intternetmiesten” suositusten perusteella. Kuvastaa siis sijoitusta jota joku uskottava youtubekaveri suosittelee. Nämä romuläjät salkussa ovat gift that keeps on giving ja jatkuvasti muistuttamassa, että osaa toimia nykyään toisin (Baba, Mpw, Wba…)

Kun kerkeäisi niin sijoitusstrategian puolivuosikatsaus pitäisi päivittää. Tuntuu että nyt kolme ja ½ vuotta harrastaneena tietää hyvin mitä pitäisi tehdä, olo on hyvin rauhallinen kaikista uusista lisäyksistä. Tästä olisi hyvä alkaa, mutta ensin pitää kuroa tämä sijoitus-uran -7% tuotto umpeen…

6 tykkäystä

Kyllä me nyt uskotaan, että et ole ihan terve…

11 tykkäystä

Ja minä kun ihailin teitä kaikkia. Seuraavaksi kerrotte, että jotkut teistä syövät ihan tavallista arkiruokaa. :nauseated_face::roll_eyes:

Päivän mietteeseen: Onneksi kohta jatkuu taas työt niin ei ole aikaa sabotoida omia sijoitussuunnitelmia tai käyttää rahaa turhuuksiin.

11 tykkäystä

Eikös se sanonta mennyt niin, että “Hesuliin sijoittaminen on vaurastumisen jarru”

11 tykkäystä

Onko tuota muuten koskaan tutkittu, miksi pörsseissä myyntilaita on yleensä aktiivisimmillaan keskipäivästä (aukioloajan puolivälin kieppeillä)?

Kaikki istuu työpaikallaan ruokatunnin jälkeen vessassa ja ajankuluksi treidaa osakkeilla.

40 tykkäystä

Ihan vain näyttääkseni että on varaa keitin ennen iltakahdeksaa motin juhlamokkaa (moccamasterin historian kallein motti),harmi ettei kukaan oo näkemässä kun talo pimeänä ja otsalampun kanssa tuuskaan,lisäksi ostin itseäni vihdyttäkseni ja Keskon osaketta pönkittääkseni aamupäivällä 4 Pirkka olutta,kaikki tämä juhlistaakseni oman salkun kaikkien osakkeiden vihreää päivää,melkein kuin olisi jo kevät

28 tykkäystä

Saavuin itsekin Da Nangiin tänään. Täytyypä koittaa etsiä Attea :grin:

9 tykkäystä

Kävin tänää ostaa pullon coca-colaa ja siinä oli uusi EU-direktiivi korkki, joka on jollai muovilenksulla kiinni pullon kaulassa. Minähän sen korkin revin siitä irti, koska muutenhan se häiritsee kun kaataa lasiin sitä. Niin nyt pitää laittaa viiltosuojahanskat kätee aina ku avaa pullon.

Näitä pettymyksiä tulee kokoajan, vasta vähäaikaa sitte muuttivat coca-colan reseptiä ja ottivat kokaiinin pois siitä. Mitähän seuraavaksi?

38 tykkäystä
12 tykkäystä

Siis ihan järkyttävää. Kuulin naapurilta, että aikovat loppiaisena heittää joulukuusen roskiin ja siivota muutenkin kotinsa jouluna kertyneistä roskista.

Mutta tapansa kullakin. Me ollaan vaan jätetty kaikki silleen ja ostettu uusi asunto.

48 tykkäystä

Olen muistaakseni jo ainakin 10 vuotta lukenut näitä samoja uutisia ,että ilman nopeita, välittömiä ja laajoja päästövähennyksiä lämpötilan nousun pysäyttäminen 1,5:een tai edes 2 asteeseen ei ole mahdollista. Koskahan nuita toimenpiteitä aletaan oikeasti toteuttamaan. Ympäristöystävällinen pullonkorkki on kyllä kiva juttu ja ihan hyväkin uudistus että pysyvät pullot ja korkit kierrätyksessä.

1 tykkäys

Eikai kukaa Suomessa palauta muovipulloa ilman korkkia. Ja nyt valmistuksee menee enempi muovia. Lisäks jokasen yrityksen tuotekehitys on joutunu käyttää kauheesti paukkuja, että on suunnitellu, testannu ja muuttanu koneita/prosesseja, että saadaa uusi direktiivit täyttävä korkki. Ajatella mitä oikeita ympäristötekoja oltaisi voitu keksiä siihen pakkaukseen näillä tuhlatuilla henkilötyövuosilla.

Ja kyllä hyvä uudistus esim. välimerenmaihin, jossa kierrättäminen on vielä lastenkengissä.

28 tykkäystä

Taisi olla halvempi tulla töiden jälkeen istuskelemaan lähikapakkaan kuin mennä kotiin murjottamaan näillä sähkön hinnoilla. T. pörssisähkö.

Jää kiva ja lämmin olokin. Tällähän säästää.

No, tässäpä perjantain ilahduttava ralli, jos ei tammirallia lasketa: https://www.youtube.com/watch?v=1AaNj7W4AKo

2 tykkäystä

Muutokset parempaan tapahtuvat hitaasti, mutta kyllä tämä viittaisi siihen, että vielä jonain päivänä voimme kutsua Italiaa sivistysvaltioksi!

1 tykkäys


Tutun näköinen kaveri löytyi Miamin Wynwoodista! @Verneri_Pulkkinen
Samalla ensimmäinen viesti foorumille :slight_smile:

68 tykkäystä