Inderesin kahvihuone (Osa 8)

Red Eye - osakeanalyysin OnlyFans.

21 tykkäystä

Huhhuh nyt tuli kyllä sellainen katastrofiuutinen, että Ukraina ja Israel kalpenevat tämän ohella. Suorastaan järkyttävää. Lähes maailmanlopun tasoa.

Anteeksi :grin:

4 tykkäystä

349 kruunulla / kk näet ihan kaiken

9 tykkäystä

Red Eye - Treidaavien analyytikkojen investointipankki

2 tykkäystä

Kieltämättä tuo “Red Eye”:n suomennos kuulostaa hyvin OF yhteensopivalta.

3 tykkäystä

Kiitos jälleen kerran, ei tarvitse itse etsiä, kun joka paikkaan nämä tiedotteet tulevat eri tahtia ja johonkin tulee kummallisessa muodossa. :slight_smile:

Mukavaa vielä, kun jäsentelet nämä(kin) jutut ja jaat mukavassa muodossa.

Kiitos! :pray:

15 tykkäystä

Aijai jaijai. Osinkopuolue sai kyllä nyt iskuja Admicom raportissa. Osinkoa lasketaan :upside_down_face: :grin: Odotuksissa oli siis Atella 1e osinkoa ja tulossa on siis 0,70e osinkhoa. Ehkä tästä selviydytään :see_no_evil: :joy:

25 tykkäystä

Kannattaa valita sanansa tarkoin, että ei joudu Osinkopuolueen radikaalisiiven käsittelyyn :grimacing:

16 tykkäystä

Ilahduin äsken kun löysin mandatum tililtä pikkuisen efecte siivun… Näköjään olin sitä jossain vaiheessa ostanut nokareen taisi olla sen pikerimiehen ja toisen kaverin rahaston lopetuksen yhteydessä ostettu… Silloin olikin melkein rahat loppu, kiva kun saa noista. Vähän mietittävää, mitä niillä nyt tekee sitten.

Miten Verneri admicom meni? Ei näyttänyt järin vahvalta, toki rakentamisessa on nyt hankalaa… @Verneri_Pulkkinen

Yksi varoittaja oli etteplan jota olen joskus omistanut, Voisikohan se olla sopiva kohde, jos hinta olisi hyvä

1 tykkäys

Kiitos mukavista sanoistasi - lämmittävät mieltä. :slight_smile:

On ilo olla avuksi. :handshake:

6 tykkäystä

Taitaa tulla arvostuskertoimien tervehtymistä salkkuun jälleen Admicom -rapsan jälkeen. Miksi salkussa ei ole efectejä??

9 tykkäystä

Hauskaa perjantaita! Höysteenä tänään Keijo :smile: :smile: :smile:

(itse mainostettua artikkelia en jostain syystä löytänyt)

14 tykkäystä

Ei, mennyt ja tämä vuosi tulee olemaan vaikeampia raksa-alan krapulan takia.

Sen lisäksi kannattavuutta rokottaa panostukset kasvuun. Minkä tietysti onnistuessaan pitäisi vuorostaan mahdollistaa vikkelämpi kannattava kasvu tulevina vuosina kun tilanne normalisoituu. :smiley:

Aika näyttää.

17 tykkäystä

Wahlroos on systemaattisesti argumentoinut kaleeriorjien vapauttamisen puolesta. Suomi vain on niin syvästi talousautoritäärisen propagandan kyllästämä, että Nallen järkeenkäyvät ja varsin pragmaattiset ajatukset systeemiuudistuksesta kuulostavat meidän kulttuurissa radikaaleilta.

Vielä kymmenen vuotta sitten Suomessa oli laitonta pitää kauppaa auki arkisin kello 21 jälkeen ja viikonloppuisin kello 18 jälkeen. Jos yritit pitää kauppaa auki vaikkapa lauantaina kello 19, niin valtiolla oli oikeus takavarikoida omaisuuttasi tai tarpeeksi pitkään jatkuessa paiskata sinut vankilaan. Tätä pidettiin normaalina ja jopa toivottavana asianlaitana suomalaisessa yhteiskunnassa ja Sipilän vapauspolitiikkaa vastustettiin laajasti.

Suomalaiset ovat iloisia veronmaksajia ja innolla hyväksyvät, että heidän hallitsijansa vievät väkivallan uhalla leijonanosan heidän tuloistansa ja jakavat ne uudelleen täysin oman tahtonsa mukaisesti ilman että rahojen alkuperäisellä omistajalla olisi suoraa sananvaltaa, että mitä niillä tehdään. Jos asetetaan järjestykseen länsimaisia kansakuntia sen perusteella, että kuinka paljon vapautta ihmisellä on päättää omista tuloistansa, niin Suomi on yksi vähiten vapaita yhteiskuntia länsimaisessa maailmassa. Tästä ollaan jopa ylpeitä.

Aina löytyy niitä tahoja, jotka tahtovat hallita muita ihmisiä täysin mielivaltaisesti ja päättää miten heidän kuuluisi elää ja toimia. Jos kykenee ottamaan vastuuta omasta toiminnastaan, niin on helppo haluta valtaan Nallen tapaisia vapauden puolesta taistelevia yhteiskunnallisia toimijoita. Nythän eduskunta on täynnä vastenmielisiä pikkutsaareja, jotka kehittelevät vuosi vuodelta hölmömpiä tapoja hallita alamaisiaan väkivaltamonopolin turvin. Niinkin vähäpätöinen vapaus kuin alkoholin tai buranan ostaminen ruokakaupasta on meiltä kaleeriorjilta kielletty. Se vapaus ei kuulu sinulle!

161 tykkäystä

Hitto että on typerä olo :smiley: leikin eilen tolla TradingViewillä ja katsoin että oli herkullinen ostopaikka oppien mukaan, oli uudelleenkäynnistyksen jälkeen tullu väärän aikavälin kynttilät esiin ja ostin fomon pelossa hätiköiden tarkastamatta haha

Sen päivän ATH:sta tietty naps ja kurssi laskuun

Opit: älä tee mitään jos et oo keskittynyt asiaan vähintään vartin verran syvällisesti

Sinänsä pitkällä aikavälillä mitään damagea tuskin tapahtu, mutta tyhmä olo jäi, tosin virheistä tulee parhaat muistijäljet

TradingView tulee kyllä jäämään aktiiviseen käyttöön, antaa kyllä hyvää dataa kunhan osaa käyttää oikein. (Jopa ilmaisversio)

10 tykkäystä

Maailmassa 1% omistaa puolet kaikesta. En pidä sitä kovin tavoiteltavana, mutta jos haluamme palata ajassa taaksepäin, ja antaa valta mielummin yksityisille ihmisille kuin valtioille. Omistus on ollut keskittynyttä ennenkin:

Aatelisto hallitsi suurimpia maa-alueita, ja heidän omistuksensa perustui feodaaliseen järjestelmään, jossa he antoivat uskollisuuttaan vastaan suojelua ja palveluksia, kuten talonpoikien, puolesta. Kaupunkilaiset voivat omistaa omaisuuttaan kaupungeissa, ja kauppiaat saattoivat kerätä vaurautta kaupankäynnin kautta.

Yleinen väestö, erityisesti talonpojat, oli usein sidoksissa maanomistajiin ja heidän määräämiinsä veroihin ja velvollisuuksiin. Yhteiskunta oli hierarkkinen, ja omistaminen ja hallitseminen perustuivat vahvasti sosiaaliseen asemaan ja perintöön.

Edit:
Nykyään voimme yrittää vaaleilla vaikuttaa asioihin. Mutta kun olemme antaneet avaimet Nallelle tmv. Niin sitten meidän vaikutusmahdollisuutemme on hyvin olemattomat. Ehkä kapina 100 vuoden välein?

9 tykkäystä

No itsehän olisin hallintoalamaisena tyytyväinen jopa siihen että kaupassa saisi myydä kaljaa kello 8-22 nykyisen 9-21 asemesta. Se olisi iso kädenojennus janoiselle kansalaisille. Ai mutta kristillisdemokraatit ovat hallituksessa → unohtakaa koko juttu.

Edit: eräänä itsenäisyyspäivänä mietin että olispa kiva kilistellä samppanjalla illalla. Totesin että kaapista on loppu ja Alko on tietenkin kiinni: tämänkö takia isovanhempamme taistelivat sodissa että ei saatana saa edes samppanjaa ostettua että vois juhlistaa itsenäisyyttä! Mitä se tämmöinen itsenäisyys ja vapaus on että hallintobyrokraatti päättää puolestani.

7 tykkäystä

Tämä @Pohjolan_Eka kirjoittama viesti on tämän ketjun ehdottomasti paras kirjoitus! Tämä pitäisi jotenkin saada tallennettua suosikkeihin, mihin voisi aina tarpeen tullen palata. Meistä varmasti moni jakaa nuo samat ajatukset, mutta tuo sisällön tiivistäminen näin osuvaksi on se mihin en itse pysty.

15 tykkäystä

Käytin hyväkseni Inderesin Exceliä kuin pyydettynä.

Ohessa pylväät jossa tuotto-odotus 12kk + viiden vuoden osingot.

7 tykkäystä

Kiitos Pohjolan_Eka hyvästä kirjoituksesta! Valitettavasti Eduskunnastamme ei löydy yhtään (talous)liberaalia puoluetta. Itse äänestän Liberaaleja, vaikka silläkin uhalla, että ääni menisi “hukkaan”. Mitäpä tässä muuta on tehtävissä? Toki myös ulkomaille muutto on mielessä.

15 tykkäystä