Inderesin kahvihuone (Osa 8)

Rauhallisina vkl aamuina tulee mahdollisuuden tullen katseltua Avaraa luontoa Yle areenasta. Muutoin palvelua en juuri käytä. Käytännössä seuraava kysely Yle Areenaa koskien. Katsotaan kuulunko vähemmistöön.

Mitä ohjelmia katsot Yle Areenasta?

  • Ainoastaan tai lähes pelkästään Avaraa luontoa
  • Katson Areenasta kaikenlaista sisältöä
  • Mikä Areena ja Avara luonto??? Katson vain Inderes TV:tä!!1!!1
0 äänestäjää
1 tykkäys

Mulla sama repeemä ja samasta syystä. Ei tosin vaatinu operointia ja on nyt 5kk myöhemmin suht palautunut mut levee pena saa nyt jäädä pikkupainoilla jumppaamiseen. Kyl se rutina kainalossa on semmoinen ääni mitä ei toista kertaa halua kuulla! Mä aloin heti tekeen kevyttä penkkijumppaa et saa nesteet kiertämään vaurioituneelle aluelle. Tuntui toimivan.

4 tykkäystä

Eikös penkki ole noin ihmisen anatomian kannalta ei niin optimaalinen liike. Käsi jää nostettaessa hieman erikoiseen kulmaan, kun taas vastaavasti käsipainoilla liike voidaan suorittaa järkevämmin?

4 tykkäystä

Ehdotan Helsingin pörssille uutta slogania: “Pölhex - Jonkun se turska on tehtävä”.

Ei se nyt niinkään voi mennä, että kaikki vaan tekisivät hynää ja kaikilla olisi mukavaa. Naapurikin siinä tulisi vaan kateelliseksi. Rehellinen turskan teko sopii perisuomalaiseen mielenmaisemaan. Ainoa maa, joka kärsien maksoi sotakorvaukset ja kaikkea. Toivokaamme siis mörnimistä myös seuraavat sata vuotta!

11 tykkäystä

Hyvä liike, jos oikein tekee. Käsinpainoliikkeet yleisesti ovat turvallisempia kun painotkin pysyy maltillisempana, mutta kyllähän vuosia tahkonnut treenaaja on tehnyt kymmeniätuhansia toistoja joka rasittaa paikkoja + vanhuuden tuoma rapistuminen.

8 tykkäystä

Pitäisikö huolestua osinkopuolueen puolesta, kun johtotähti availee ketjuja 100-bäggereistä eikä mainitse osinkoja sanallakaan :open_mouth:

63 tykkäystä

Toivottavasti Osinkopuolueen traditionalisti siipi ei aja revisionisti Pulkkista maanpakoon Meksikoon ja lähetä jäähakkumiestä ovelle.

18 tykkäystä

Ihan jännä huomio Henriltä:

10 tykkäystä

Syyttävä sormi osoittaa Venäjälle.

2 tykkäystä

Vernerin kommentin innoittamana päätin tarkastella Arvopaperin arkiston kansikuvia ja koostin niistä otsikkotason perusteella kiinnostavimmat, vaikka Vernerin kommentti viittasikin Kauppalehteen. Arvopaperia ei voi syyttää näiden perusteella ainakaan kiinnostuksen herättämisen puutteesta.

Epäonnistuneet:

Onnistuneet:

Suurin osa otsikoista oli varsin tylsiä ja niistä ei saanut yhtä herkullista tarkastelua. Kauppalehteä ja sen lisäjulkaisuisuja on vaikeampi tarkastella suuren ilmestymismäärän, mainosten ja konservatiivisempien otsikoiden takia. Omasta mielestä talouslehtien jutut on yleensä aika vähäinformatiivisia, ehkä kiinnostavien henkilöiden haasttateluita lukuunottamatta.

14 tykkäystä

Mikä tässäkin asiassa on sitten lopullinen totuus? Onhan tätäkin asiaa tutkittu ja esimerkiksi maratoonareilla ei ole myöhemmällä iällä juuri sen enempää polvivaivoja kuin muillakaan

Itse ajattelen asiaa siten, että ehkäpä joissakin lajeissa tulee herkemmin loukkaantumisia ja nämä kumuloituvat ajan myötä aiheuttaen vaivoja. Nivelet kuitenkin vaativat käyttöä ja mielellään täydellä liikeradalla, jotta paikat pysyvät niin sanotusti voideltuna

Ikä tietenkin vaikuttaa, mutta sitten pitää kiinnittää huomiota palautumiseen ja intensiteettiin, jotta ei tule niitä loukkaantumisia

5 tykkäystä

Taas sen luokan trollausta Osinkopuolueelta, että pitäisi antaa bannit foorumille hetkeksi. :slight_smile:

5 tykkäystä

Vuodessa maasta kaivetut metallit määrineen (lähteet mukana itse kuvassa). Tämän kaltaisessa kaksiulotteisessa kuvassa joka esittää asiat tilavuuksina kyllä mittasuhteet helposti hämärtyy. Rautaa kaivettiin siis massan mukaan vajaat 50 kertaa enemmän kuin alumiinia ja miljoona kertaa enemmän kuin kultaa. Jos kaikki ihmisten koskaan kaivama kulta jaettaisiin tasan maailman kaikkien ihmisten kesken niin kukin saisi noin yhden kultasormuksen verran. Toisaalta ei kultakaan ole aurinkokunnan mittakaavassa niin harvinaista: Auringossa on enemmän kultaa kuin Maapallon merissä on vettä.

Edit: On vielä mainittava että kuva ei myöskään huomioi tiheyttä. Litra alumiinia on 2.7 kg, litra rautaa 7.9 kg ja litra kultaa 19.3 kg. Litra osmiumia 22.6 kg.

6 tykkäystä

Hei vääntäkääs joku tyhmälle rautalangasta, että miksi on parempi sijoittaa Desentumiin Springvestin rahoituskierroksella (nyt suljettu) vs. että sijoittaisi Springvestiin itseensä.

  • Desentum = post-money valuation ~50M€
  • Springvest = ~27M€ market cap

Samalla Springvestin lapulla saa

  • osuuden kymmenistä muista startupeista kuten Verget, Papticit ja mitä muita viimeksi olikaan
  • osinkoa
6 tykkäystä

Ja litra maitoa on 0.29 senttiä.
T: Maatalousministeri Sari Essayah.

28 tykkäystä

Nykypäivänä lääkkeetkään eivät ole kuten ennen. :disappointed:

21 tykkäystä

Ei parane kertoa hallitukselle, että maidosta ei mene jätevesimaksua, joka olisi 0,34snt/litra.

2 tykkäystä

:wink:
image

15 tykkäystä

Tänään tajusin, että olen aloittanut sijoittamisen ennen kun olen aloittanut sijoittamisen.
On tullut tehtyä polttopuita reilu 20 vuota “varastoon” toki niitä on tullut mökillä poltettua ja isovanhemmat, vanhemmat ja sukulaiset on niitä sieltä kuluttanut, mutta nyt kun itsellä on omakotitalo kolmella tulipesällä huomaa että tämä “sijoitus” on ollut ehkä yksi parhaista.

19 tykkäystä

Salkunrakentajassa on juttu 10-baggereista, ja juttuun oli lainattu mm. Lynchin (Amerikan @_TeemuHinkula) ajatuksia. :slight_smile:

Jos esimerkiksi sijoittaja näkee tietyn yrityksen menestyvän pörssissä, se näkyy kaikille. Silloin sijoittajan kannattaa Lynchin mukaan tutkia tilannetta syvällisemmin – nähdäksesi muut yritykset, jotka ovat vastuussa kaikille näkyvän menestyvän yrityksen hyvästä tuloskehityksestä.

5 tykkäystä