Inderesin kahvihuone (Osa 8)

Veikkaan että Inden tekkitiimi on koodannut analyytikoille jonkun aikaohjelma-plugarin, että Ekan foorumiviestit ei näy pe-su iltaisin klo 18 jälkeen.

Siinä menee meinaa kotirauha äkkiä, kun pitäisi perheen/puolison kanssa alkaa illastamaan ja häivyt koneelle kommentoimaan takaisin Ekalle. Sehän pitää lisäksi tehdä mahdollisimman nopeasti, ettei näytä siltä että joudut arpomaan vastauksen kanssa :wink:

29 tykkäystä

Oma veikkaus on että Ekan maskin takaa paljastuu Masse.

11 tykkäystä

Odotatko enemmän Joulua vai YTD:n nollaantumista eli vuosituoton uutta laskentaa luvusta 0 % 1.1.2024 alkaen?

  • JOULU
  • YTD:n nollaantuminen
0 äänestäjää
6 tykkäystä

Ehdottomasti joulu. En varmaan moneen vuoteen pääse enää näin kovaan ytd:hen, niin pitää nauttia, kun vielä ehtii.

7 tykkäystä

Amc ja amcn ape osakkeet yhdistyivät jokin aika sitten.

Kyllä noilla on jo pitkään voinut tehdä kauppaa. Kysy välittäjältäsi, miksi eivät ole aktiivisia. Onko sulla ne kenties Nordeassa tms?

1 tykkäys

Näen tässä Kempin kurssikäyrässä niin paljon samaa kuin pari vuotta aiemmin Harviassa. Sen nousua hurrasin ja laskussa tankkasin. Tämä jätti sieluun sellaiset arvet että en enää ikinä rakastu yhtiöön(tai sen kurssikehitykseen).

38 tykkäystä

Lännen ihmemaassa Nordean kurssi nousee, vaikka meillä laskee. :wink:

Pian Inderes järjestää Ruotsiin bussimatkoja, niin päästään hamstraamaan halpoja osakkeita ihan kuten vuosikymmeniä vuosia sitten busseilla haettiin Ruotsista vientitukien halventamaa suomalaista voita. :roll_eyes:

32 tykkäystä

Sitä minäkin, spliteistä löysin tietoa mutta en ymmärrä miksi en pääse nordnetissä niihin käsiksi. Täytyypä kysyä nordnetiltä suoraan, thänks!

Ei se vittuilua ollut vaan huumoria. Pakaratatuointi on legenda ja herättää lämpimiä muistoja parin vuoden takaa. Se kuvaa myös erinomaisesti parin vuoden takaisia sijoittajien tunnelmia.

Homma sai alkunsa Harvian osaria edeltävinä päivinä.

Osari oli loistava ja Harvian kurssi suuntasi kohti koillista. Osaripäivän etenemistä seurattiin jännityksellä.

Veto sai huomiota myös toimittajilta.

Harvia sulki sinä päivänä tasan 60€ lukemiin. Sanoista tekoihin.

Ja todella hienohan siitä tuli :sunglasses:

Veto sai tunnustusta myös Harvialta.

Tapahtumat johtivat myös uuden teknisen analyysin kuvion syntyyn.

Hienoja aikoja!

173 tykkäystä

Kyllä kannattaa olla Mandatumin omistaja. Osinkopuolueenkin hyväksymän osinkovirran lisäksi saa myös ilmasen lehden kotiin kannettuna. Kevyttä iltalukemista :+1:

14 tykkäystä

Suosittelen suhtautumaan asiaan niin, että jos olisit ostanut kiinteistön vuosi sitten, sen arvo olisi tänään kasvanut 20%. Aika hemmetin hyvä sijoitus.
Vuoden aikana tuskin olisit soittanut kiinteistövälittäjää päivittäin arvioimaan kiinteistön hintaa.

7 tykkäystä

Huhut Vernerin osinkopakkomielteestä ovat vahvasti liioiteltuja… :cowboy_hat_face:

image

39 tykkäystä

Tällanen fyysinen kotiosoitteeseen lähetetty lehti saa kyllä (ainakin minulta) paljo enempi huomiota ja mielihyvää kuin pelkkä digilehti.

10 tykkäystä

Se tunne kun tulet kotiin pitkän työvuoron jälkeen. Saat lapsen unille ja päätät rentoutua hetken lukemalla foorumia.

Huomaan remedyketjussa olevan 60 lukematonta viestiä ja tässä kohtaa jo pääsee huokaus. Avaan ketjun, pitkiä postauksia ja väittelyä toinen toisensa perään. Viesteistä paistaa perimmäisenä tarkoituksena lähinnä pakonomainen tarve saada vastapuoli alistettua omaan näkemykseen, koska muuten internetkunnia on menetetty ja Internethäpeä valtaa mielen, itsetunto on ikuisesti menetetty. Panokset ovat siis äärimmäisen kovat.

Silmäilen viestit pintapuolisesti läpi. Ei puhettakaan että olisi aikaa käydä sisältöä ajatuksella läpi. Toivoisin saavani lukea lähinnä tiettyjen kirjoittajien esim @Akee loistavia/neutraaleja postauksia/datankeruuta jonka avulla voi sitten pohtia mihin suuntaan AW2 myynti ja yhtiön liiketoiminta on menossa.

Siirryn kahvihuoneeseen ja päätän turhautuneena kirjoittaa tämän viestin. Lopuksi totean. “Remedyketju pilalla, pelkkää paskaa tilalla” ja päätän ruveta nukkumaan. Hyvää yötä foorumi <3

50 tykkäystä

:heart:

5c3c9dc5d1bf2_cropd (1)

39 tykkäystä

Pistetään kuva jakoon kahvihuoneellekin, vaikka kuuluisi ehkä politiikkaketjuun :thinking:

Mulle jaettiin komea vaalimainos. Miksiköhän eivät ole uskaltaneet kutsua Verneriä vaaliväittelyihin? Hallitsevat tahot pelkäävät muutosta…

Vepu voittoon!

138 tykkäystä

@Heikki_Keskivali :n on kirjoitettava kirjansa uudelleen ja vaihdettava nimeksi “Tähtäimessä osingot” :thinking:

29 tykkäystä

Käsittääkseni täällä ei kauhean moni ole eksynyt TikTok:iin tai Instagramiin, niin voisin jakaa aina välillä näitä meidän lyhäreitä myös tänne Kahvihuoneelle. :smile:

Kysyttiin tällä viikolla messuilla yhteisöltä mitkä olivat heidän ensimmäisiä osakeostojaan:

28 tykkäystä

Tässä on Salkunrakentajan juttu Tukholman pörssistä löytyvästä Norva24:stä, jutun lukee muutamassa minuutissa. :slight_smile:

Alun perin norjalainen, mutta Tukholman pörssiin listattu Norva24 on markkinajohtaja Pohjois-Euroopan pirstaleisilla maanalaisen infrastruktuurin kunnossapitopalvelujen (UIM) markkinoilla. Yhtiön tavoitteenamme on tulla johtavaksi eurooppalaiseksi toimijaksi.

Pari vuotta sitten ketjun (ja pörssin) Full Control tilassa sekä kurssi että ketju vaikuttaisi nykysilmiin erikoiselta.

Pakko mainita että @Suppilovahvero on varmasti saanut tahatontakin passiivisagressiivisuutta tuta, kun on Kempowerin kanssa mennyt samaa rallia ja reaktioita mitä muut porukalla pari vuotta sitten Harvioilla ja Kuuteilla. Se voi tuntua henkilöön menevältä, mutta todennäköisesti on meidän muiden tapa käsitellä omia kokemuksia ja ohessa ehkä varoittaa. :smile:

Siksi omasta mielestä Remedy ketjun villiksikin yltynyt saippuasisällissota on kärkkäydestään huolimatta todella hieno juttu, koska se tarjoaa väistämättä näkökulmia jotka ovat irti joukkoajatusharhoista ja sentimentistä. Riippumatta kuka on lopulta oikeassa.

16 tykkäystä