Inderesin kahvihuone (Osa 8)

Jumalauta. Että Kauppalehti saa korkotiedot päivän ennenpää kuin MINÄ ITTE???

Kauppalehtikö ne korot määrää/manipuloi kuitenkin…

3 tykkäystä

Tuo paras

28 tykkäystä

Joo, en tiedä mitä tuli katsottua…

Näyttäisi, että Kempower lähestyy toistamiseen - 50% laskua huipuista ja olisinkin varmistanut, että onhan kaikilla viimevuosien oppien mukaisesti stop lossit varmasti tulilla, että halukkaille riittää vielä paljon edullisemmin halutessaan osakkeita ostoon

13 tykkäystä

Tällainen ketju on nyt avattu, kannattaa käydä lukaisemassa. :slight_smile:

Siellä olisi nyt em. alan ammattilaisia, joilta voi kysyä heidän teksteihin liittyviä kysymyksiä tai antaa ehdotuksia tulevien kirjoitusten aiheiksi jne. Kannattaa varmaan käyttää tilaisuus hyödyksi. :+1:

Welcome to Pölhex, where we at FiVa call this Reilu Meininki. We offer many other great manipula…Investing opportinities (To big players) laik Nokia!

5 tykkäystä

Katselusuositus: Yle Teema Tänään klo 20:05 - The Straight Story . IMDB 8/10 .

David Lynchin harvoin TV:ssä näytetty Disney elokuva. Siinä pelkästään jo riittävästi ajateltavaa ja myyntipuhetta.

David Lynchin ohjaama velmu tositarina. Karhean lämmin elokuva kertoo vanhasta miehestä, joka lähtee ruohonleikkurilla ajellen tekemään sovintoa toisessa osavaltiossa asuvan veljensä kanssa, kun molempien terveys on alkanut horjua.

10 tykkäystä

Vielä kysyt! Meidän perheen kymmenenvuotias Raision osakkeenomistaja ostatti itselleen tuommoisen.

9 tykkäystä

@Omavaraisuushaaste on tehnyt syväanalyysin Medspacesta, jota Esa itsekin omistaa runsaasti. :slight_smile:

Medpace Holdings (jatkossa vain Medpace) on yhdysvaltalainen vuonna 1992 perustettu CRO-yhtiö. Yhtiön perusti Dr. August J. Troendle, joka edelleen tänä päivänä – 31 vuotta perustamisen jälkeen – toimii yhtiön toimitusjohtajana sekä hallituksen puheenjohtajana. Medpace pitää pääkonttoriaan Ohion Cincinnatissa. Yhtiö listautui pörssiin vasta vuonna 2017. Tänä päivänä yhtiö tekee jo 1,3 miljardin dollarin liikevaihtoa vuodessa ja työllistää yli 5 600 ihmistä.

CRO tulee sanoista Contract Research Organization, joka tarkoittaa suomeksi lääkealan tutkimuspalveluyritystä. Käytän tekstissä jatkossa sanaa CRO aina toimialasta puhuttaessa eli on hyvä ymmärtää, mitä CRO käytännössä tarkoittaa.

Mitä CRO-yhtiöt siis tarkalleen tekevät lääketieteen kentällä? Lääkeyhtiöiden (kuten Orion ja Pfizer) vastuulla on rahoittaa suuri osa lääkekehityksestä, mutta ne eivät toteuta kaikkia vaiheita lääkkeen hyväksymiseen johtavassa prosessissa itse. Töitä ulkoistetaan enenevässä määrin lääkealan tutkimuspalveluyrityksille. CRO-yhtiöt siis tekevät käytännössä osan työstä, mikä ennen kuului lääkeyhtiöille uusia lääkkeitä kehittäessä. Alla löydät lääkekehityksen klassisen prosessin – Medpace pystyy auttamaan lääkeyhtiöitä missä tahansa vaiheessa tai tarvittaessa kaikissa vaiheissa.

3 tykkäystä

Mantalta tuli postia☺️ Kiva että muistavat omistajia lukemisella!

14 tykkäystä

Mulle riittäs, jos tulisi sähköisenä. Toi maksaa varmaan parikymppiä painettuna ja toimitettuna :smile: Tuon kulun voi jakaa osinkoina.

24 tykkäystä

Aivan loistavaa työtä kyllä kaikilta Vuoden sijoittaja 2023 finaaliin päässeiltä ehdokkailta. Melkein tarvitsisi laittaa @Sijoittaja-alokas fanipaita tilaukseen jos tarjolle tulisi :slight_smile: @Omavaraisuushaaste samoin kuten Sijoituskästin kaverit ovat olleet itsellenikin tässä kuluneen kolmen vuoden aikana merkittäviä inspiraation ja sijoitussivistyksen kultakaivoksia. Fantastista työtä kaikilta, ja onnea paljon!

15 tykkäystä

Juuri meinasin kirjoittaa samaa. Jos ovat lähettäneet kaikille noin 220.000 osakkeenomistajille niin aika kallis toimenpide. Mutta rahaahan yhtiöllä on. Laadukkaalle paperille tehty, ja myös sisällöltään laadukas. Pari kertaa vuodessa näyttää ilmestyvän. Tämä, samoin kuin aikaisemmatkin numerot ovat yhtiön nettisivuilla luettavissa.

2 tykkäystä

Toivottavasti ei nyt ole liikaa rahaa ja laitetaan tällaisiin julkaisuihin. Noi ei tuo ainakaan minulle mitään lisäarvoa vaan arvostaisin enemmän, jos tekisivät sähköisenä ja säästävät paperia sekä osakkeenomistajien rahoja. Menee nopeasti paperin kierrätykseen. Melkein sama, kun polttas rahaa :smile:

7 tykkäystä

Ja taas perjantai-illan laatukeskustelua. Manda-ketju täyttyy näkemyksistä paperilehtisen suhteen. :rofl: Ehkä noi on kahvihuonetavaraa vähän enemmän.

9 tykkäystä

Pakko sanoa, että kun selasin 1-2 min tuota sähköistä niin en löytänyt sieltä mitään lukemisen arvoista. Minun puolesta saisivat karsia pääliiketoimintaan kuulumattomia rönsyjä ja tästä on hyvä aloittaa.

8 tykkäystä

Jos nyt 220 000 ihmistä on tän saanut, niin toivottavasti ketju ei täyty arvioilla lehden sisällöstä jokaisen vuorotellen arvioidessa sivun 7 artikkelia.

On hyvä huomata, että Mandatum taitaa olla myös kuluttajayhtiö. Kuluttajayhtiölle voi tehdä erittäin hyvää olla ihmisten mielessä ja erityisesti vanhemmalle kansalle paperinen lehti voi olla hyvä väline siihen. Laadukkaampi ja paksumpi lehti jää myös helpommin viikoiksi tai jopa kuukausiksi pyörimään sohvapöydälle / lehtitelineeseen.

Ehkä tämän kokoluokan yhtiön markkinointibudjettiin mahtuu erilaisia keinoja ja yhtiön tapa tehdä rahaa toteutuukin paremmin, kun markkinointi on laaja-alaisempaa kuin juuri sinulle tarkoitettu markkinointi.

9 tykkäystä


Siirretty. :slight_smile:

3 tykkäystä

Vanhemmalta väeltä voisi kysyä, haluatko paperisen vai sähköisen? Se olisi kuluttajien ja sijoittajien arvostamista eikä julkaisuja tehdä tuotantolähtöisesti tai kivaa tekemistä viestinnän henkilöstölle valokuvaajineen. Valitettavasti rahaa pitää jakaa kaikille saman verran eli ken ottaisi sähköisen, saisi ko.summan enemmän osinkoa :grinning: Näin hypoteettisesti ja en jatka enää tästä aiheesta. :smiley: