Inderesin kahvihuone (Osa 8)

Se onkin jännä että miksi olisi hyvä harrastaa liikuntaa jossa syke nousee, mutta muunlainen sykkeen nouseminen ei olekaan hyväksi.

Ainakin itsellä tuloskaudella syke pääsee välillä nousemaan hurjista liikkeistä, mutta ehkä tätäkään ei lasketa.

2 tykkäystä

image

image


image

image


image

Jeremiah Johnson Nod GIF - Jeremiah Johnson Nod Approval - Discover & Share GIFs

32 tykkäystä

Stockmann-live ja @Rauli_Juva kommentit sai hymyilemään useamman kerran. :grin:

“Markkinaympäristö…. diiba daaba daa.”

“Tulos olisi ollut parantunut ilman… niin, tulos olisi parempi jos ois enemmän myyntiä ja vähemmän kuluja.”

Tässä tiivistetysti muutamat kohokohdat.

134 tykkäystä

Danskella on muuten analyysit kohdillaan mutta tavoitehinnan pyöristyksessä vielä parantamisen varaa. Vai koittiko vaan nokittaa eurolla?

15 tykkäystä

Eikö se eilinen nesteen teurastus riittänyt? Alkaa olemaan k-18 matskua jo tää touhu.:grimacing:

3 tykkäystä

Jatketaan leukailua, että Talousjohtaja on myös saattanut palauttaa palkkojaan puheidensa katteeksi.

2 tykkäystä

Eilen osaridippi ja tänään @Sijoittaja-alokas dippi

15 tykkäystä

Nyt on kehitetty fiksu palvelu, hyvä Osakesäästäjät!

Aloitteen tekemiseksi sijoittajan on oltava yhtiön osakkeenomistaja sekä Suomen Osakesäästäjien jäsen, mutta kannattamisen voi tehdä myös ilman jäsenyyttä tunnistautumalla verkkopankkitunnuksilla.

8 tykkäystä

@Pohjolan_Eka voisi verbaalisena taiturina skrivata adressin osinkojen kieltämiseksi. Voidaan sit kaikki spämmätä sitä vuorotellen. Mahtavaa.

24 tykkäystä

jNUmIC0

9 tykkäystä

@Rauli_Juva on ollut unelmahankinta Inderesille: piinkova analyytikko, itsenäinen ajattelija, ei myötäile markkinaa eikä foorumia vaan ottaa tarvittaessa tiukat mutta asialliset nyrkkeilymatsit Stocka-ketjussa ynnä muualla. Siihen päälle viihdyttävä persoona. Hyvä Rauli :muscle:

147 tykkäystä

Olen huomaavinani että politiikka keskustelu menee lukkoon aina viikonlopuksi, mikä varmasti on hyvä. Onko aina jokin tietty aika milloin Alokas lyö ketjun lukkoon, vai meneekö fiiliksen mukaan?

2 tykkäystä

Moi!

Se laittaa, kuka muistaa eli ei ole tarkkaa aikaa. :slight_smile:

Perjantai-illalla ja avataan maanantaina.

11 tykkäystä

Ei kai se noin paljon rommannut, vaikka ruma meno onkin :smiley:

6 tykkäystä

Ja Inderesin myynti-tiimillekkin luo erinomaista markkinointimatskua, luulis tän kanssa olevan helppo mennä myymään maksullista versiota tulos-liveistä yhtiöille.

7 tykkäystä

Verneri otti Pauli Lohen kanssa sen Roastin bullero vs analyyytikko, missä Verneri yritti kyseenalaistaa Kempowerin tavoitehintaa ja Pauli vaan tykitti :rocket: :rocket:

Vernerin ja Raulin pitäisi ottaa vastaava vaikka Harviasta:
“Miksi tällä defensiivisellä laatuyhtiöllä on myy suositus?” - “liian kallis!”
“Mutta katso nyt tätä pääoman tuottoa!” - “PE 24 on liikaa”
“Mutta nää marginaalit, markkina-asema, korvauskysyntä, brändi!” - “5 % tuotto-odotus, osakkeet pitää myydä heti!”
“Mutta USA kasvu! Japanin ja Aasian potentiaali!” - “kaikilla on jo Suomessa sauna”
:thinking:

20 tykkäystä

Joo, kyllä nyt lähtee indeksisalkku ja poimintasalkku ihan omille raiteilleen. Yksittäiset osakkeet ovat tällä tuloskaudella näköjään joko konsensus-meh :unamused: tai sitten on tapahtunut totaalinen lerpsahdus :face_with_symbols_over_mouth: :poop:

Sitten mietityttää, että mitä sitten jos nää muskit, zuckerbergit ja nahkatakkijensenit oikeasti kohta omistaa koko maailman? Mitä sitten tehdään, hä!? :eyes:

1 tykkäys

Osinkokunkut huomio: Fortumia myydään hintaan jolla osinkotuotto nousee yli 10%.

6 tykkäystä

Mä pistän alokkaalle aina yyveen perjantaina kun korkkaan

11 tykkäystä

Toki näin käy, mutta jos lähestyy asiaa ratkaisukeskeisesti, niin se vaikuttaa tehokkaimmalta tavalta edetä mikäli et tiedä mikä sinua vaivaa. Lisäksi päivystyksen kautta kannattaa aina mennä, koska kaikki muut kanavat ovat tällä hetkellä täysin rikki. Jopa palvelusetelin saamisessa yksityiselle kestää nykyään teknisesti Helsingissä liian monta päivää semiakuuteissa vaivoissa, kun julkinen puoli on täysin tukossa. Tilanne pahenee joka vuosi koska meidän yhteiskunta vanhenee ja Suomi on teknologisesti terveydenhuollon prosesseissa täysi takapajula, vaikka lääkelaitteissa olemmekin maailman huippua. Jos esimerkiksi tulisi jokin laaja kyberhyökkäys terveydenhuoltosektorin paperitulostimiin, niin koko meidän järjestelmä romahtaisi välittömästi, koska meiltä puuttuu modernit tietotekniset ratkaisut.

Sitten taas jos tiedät lähes varmasti että mikä sinua vaivaa, niin et saa ikinä kertoa lääkärille että googlasit oireita koska muuten lääkäri sisuuntuu osoittamaan sinun olevan väärässä, vaan häntä pitää hienovaraisesti vihjaillen ohjata oikeaan suuntaan. Vaikka olet oman kehosi kokemusasiantuntija, niin ei se lääkäri aidosti kuuntele sinua, vaan katsoo sinua kuin biologista konetta ja miettii tilastollisten todennäköisyyksien ja omien viimeaikaisten kokemustensa pohjalta.

Lääkärit on yleisellä tasolla ehkä rasittavin ihmisryhmä jonka kanssa on pakko asioida. Sulla vinoutunut populaatio kovimpia koulupänttääjiä ilman aitoa elämänkokemusta, jotka ovat kulkeneet elämän läpi yritysten ja yhteiskunnan palvonnan kohteena. Sitten nää ihmiset laitetaan asioimaan palveluammattiin kohtaamaan päivittäisessä työssänsä koko muu populaatio ja erityisesti se tyhmempi puolikas, joka tekee käsittämättömiä kämmejä oman terveytensä kanssa. Rakenteellisesti ei siis ole mikään ihme että lääkärit kyynistyvät ja alkavat kohdella potilaita epäinhimillisellä tavalla ja sehän on tiedossa että ei sieltä töistä kukaan potkuja tule saamaan vaikka olisi millainen mulkku tai omaisi persoonallisuushäiriön.

Helvetin vaikeeta saada kunnon lääkkeitä nykyisessä järjestelmässä, kun nämä ihmisten tuomarit katsovat nenänvartta pitkin ja voivat ihan minuutin vilkaisun perusteella tai jonkun sairaanhoitajan väärän apottikirjauksen perusteella tehdä täysin mielivaltaisen päätöksen ilman valitusoikeutta. Vaikka leimata sinut narkkariksi tai muuten vain huonon päivän takia kieltää ne haluamasi ja tarvitsemasi lääkkeet. Jenkeissä on käynnissä joku opioidilääkekriisi, niin siksi Suomessakaan ei saa enää mistään kunnon kolmiolääkkeitä kipuihin, eikä tätä voi ohittaa muuten kuin menemällä katukauppaan tai hankkimalla hyvät lääkärikaverit, joita jokaisella pitäisi nykysysteemissä olla vähintään yksi kappale. Helvetin hienosti rakennettu systeemi :smiley:

16 tykkäystä