Inderesin kahvihuone (Osa 8)

Oon tän jälkeen vähän tarkemmin kattonu mitä lupailen :joy:

102 tykkäystä

Note, iloitsen itse minkä vain maan syntyvyyden laskusta maapallon kannalta.
Mutta erityisesti iloitsisin toisen naapurimaamme syntyvyyden laskusta.

3 tykkäystä

Naisten hedelmällisyysluku, eli kuinka monta lasta nainen saa keskimäärin elämänsä aikana, on siellä(kin) suurempi kuin Suomessa.

Lukusuositus aivan kaikille, mutta etenkin aloitteleville sijoittajille. Aivan upeasti jäsennelty sijoitussuunnitelma :star_struck::gem:.

Pitänee käyttää tuota pohjaa ja itsekin päivitellä suunnitelmaa joku hetki.

17 tykkäystä

Tästä puolijohdeteollisuudesta voi kuoriutua vielä vahvaa kasvua Suomelle. Varsinkin Tampere/PkS/Oulu on vahvaa osaamista liittyen alaan. Tämä on ala johon kannattaa panostaa…

Myös Panostajan Corehw mainittu.

5 tykkäystä

Kiitos @Kristian_Tammela erinomaisesta ja napakasta päivityksestä :+1: Tällaisia hyvin tiiviitä paketteja lukisi mielellään monelta muultakin yhtiöltä. Meni noin 1 min lukea ja olen nyt kartalla kaikista yhtiön kannalta tärkemmistä viime aikaisista tapahtumista.

18 tykkäystä

Julkkari-puolella kovaa peliä.

2 500 työntekijältä lähti kahvimaito – näin pienistä asioista kunnat etsivät nyt säästöjä | Yle Uutiset

Orpo vie “meiltä” ilmaisen kahvimaidon, varmaan kohta kampa-wiineritkin :open_mouth:

2 tykkäystä


Jumalauta minkä hintaista pörssisähköä huomenna

22 tykkäystä

Kysely suljettu yli 250 äänen jälkeen. Vuoden 2023 veliosake on Duell!

9 tykkäystä

Tajusin tänään erään asian ja minulle tuli aivan äärimmäisen tyhmä olo. Luen foorumia pääasiassa työkoneelta aamuisin kun tulen töihin ja mahdollisesti iltapäivällä ennen kuin lähden kotiin. Kotona enää harvemmin tulee luettua sillä koitan irtaantua kaikesta vähääkään rahaan liittyvästä.

Olen miettinyt olevani ehkä hieman yksinkertainen koska usein on viestejä mitkä eivät oikein aukea tai en tajua viittausta johonkin. Nyt avasin kotikoneella foorumin ja tajusin, että työkoneenihan blokkaa suurimman osan linkeistä, kuvista yms. viesteihin liitetystä materiaalista. Näkyy siis vain tyhjää. Ei siis ihme ettei aina ole viesteistä selvinnyt että mihinhän tämä nyt taas liittyy.

Halusin tulla tämän vain tunnustamaan, sillä nyt en ole enää edes aivan varma olenko esittänyt esimerkiksi tyhmiä kysymyksiä johonkin viestiin liittyen vaikka siinähän se selvästi olisi ollut vaikka linkin tai kuvan muodossa. :sweat_smile:

60 tykkäystä

Nordnetistä tärähtää perjantaina 24.11.2023.

Shoppaile USA-osakkeita 0 € välityspalkkioin 24.11.2023.

Asia pitää tottakai hyödyntää. Mitä tekee foorumi? :grin:

  • Ostan Hyzonia
  • Ostan Plugia
  • Ostan tottakai molempia!
0 äänestäjää

Edit: tämä ei ole sijoitussuositus, vaan kysely parviälylle.

1 tykkäys

Tein Sharevillen salkunhakutoiminnalla vaikka mitä taikoja, mutta en löytänyt keneltäkään kaikkia viittä. Sen sijaan huippukvartetti Voxtur + Hyzon + Oroco + Tecnotree löytyi neljältä sijoittajalta!!! Nimimerkeiltä Tzillah, Svinhufvud, Turskasalkku ja RobertRo. En sitten tiedä, onko kukaan heistä foorumilainen tai aikooko kukaan taidokkaasti poimia salkkuunsa tarkalla ajoituksella myös Duellin.

Kellään heistä ei ole mitään umpisurkeita tuottoja, kolmella neljästä viiden vuoden tuotto on positiivinen ja nimimerkillä Svinhufvud 5 vuoden tuotto peräti 65,96 prosenttia. (Vertailuksi: Inden mallisalkulla + 85,99 ja Vernerin puuhasalkulla +332 prosenttia.) Salkut ovat varsin laajasti hajautettuja.

11 tykkäystä

Jaahas, ilmoittelin juuri kundeille ettei huomenna tarvitse tehdä mitään isoilla koneilla ja työt voi lopettaa klo 16 tasan. Homma ei ole järin kannattavaa jos 100€/h menee pelkästään höylällä sähköihin.

34 tykkäystä

On se nyt bergele kun tulee viikonlopun vietosta ankeaan maanantaihin niin kahvihuone on koristeltu äijänperseillä

Voi helevetti teiän kanssanne

5 tykkäystä

Jos löydät yhtään naispuolista joka haluaa jakaa foorumille kuvan Harvia kankkutatuoinnistaan niin tasapuolisuuden nimissä tämä tietenkin sallitaan.

38 tykkäystä

Riippuvuutta ja saasteita aiheuttavien huumausaineiden käyttöä ei tarvitse tukea.

Mistä lähtien kahvimaito on luokiteltu huumausaineeksi?

8 tykkäystä

Vaimon mukaan sellaisten naisimmeisten etsiminen kyliltä on kiellettyä :feeldsbadman:

3 tykkäystä

Kahvista on tässä kyse.

@TervanKypsyttelija Ymmärrän hyvin asennettasi olla kontraaja, mutta jos olet yksin näkemyksen kanssa, on järkevää alkaa pohtimaan, oletko oikeassa. En itsekään usko ensi vuoden olevan tuloksellisesti erinomaista, mutta markkinoille riittää laskukauden jälkeen hyväkin.
[/quote]

Voipi olla, että kun on alkuun yksin näkemyksensä kanssa niin saa parhaan tuoton?

Edelleen on kurssit suurelta osalta järjettömällä tasolla verrattuna riskittömään korkotuottoon… Miksi suurelta osin? Koska ilmaisen rahan aikana anneilla ym kuntoon laitetut taseet tarvitsisivat rahaa nyt jo seuraavien kuukausien- vuoden sisällä. Minun mielestä romahdus on valmis alkamaan, ei näille löydy rahoittajaa.

Samaan aikaan teollisuudesta on kuulunut erittäin huonoja lukuja, mistä löydätte positiivisen vaihtoehdon ajurit??

Kryptoissakin käytetty kaikki mahdolliset pumppaukset?

SP500 18xx on omissa odotuksissa.

1 tykkäys