Inderesin kahvihuone (Osa 8)

Käykäähän laittamassa kehitysehdotusta Lidlille, niin saadaan hyvää joukkokannustusta heille :wink: itseä ainakin kovasti houkuttelisi tällainen ominaisuus ja ehkä muitakin rahasta/kulutuksesta kiinnostuneita täällä foorumilla

Sama vielä tekstimuodossa, jos joku haluaa suoraan copy-pasteta:
"Hei!

Olisiko mahdollista kehittää Lidl Plus -sovellusta niin, että sähköiset kuitit olisivat myös saatavilla/ladattavissa Excel-muodossa (esim .csv)? Tiedän itseni lisäksi useamman ihmisen lähipiiristä, jotka haluaisivat seurata ja tutkiskella ruokailutottumuksiaan Excelin avulla. Erityisesti valveutuneet ja atk-taitoiset nuoret tykkäävät tehdä tätä (eli teidän ydin kohderyhmänne). Tarkastellaan mm. mitä ja kuinka paljon tulee syötyä, kuinka paljon erilaisiin tuotekategorioihin kuluu rahaa jne. Excelissähän erilaisia mittareita ja tutkimusta voi tehdä sitten kukin ihan vapaasti omien kiinnostusten mukaisesti.

Kiitos jo etukäteen!"

3 tykkäystä

Miksi saan kaikki parhaat meemi-ideat aina myöhäisiltaisin kun pitäisi mennä nukkumaan :smiling_face_with_tear:

3 tykkäystä

Tarkoitatko siis, että käyttäjistä kerättävää GDPR alaista dataa pitäisi kerätä ja jakaa avoimemmin, jotta se olisi markkinointikoneistojen saatavilla helpommin. Ymmärrän pointin, mutta ei näin.

1 tykkäys

So much winning.

‘Get a job’ :factory_worker:

20 tykkäystä

Jopas, onko se politiikkanurkkauskin lakkolukossa. Kahvihuone, brace yourselves. :eyes:

Politiikka is coming.

10 tykkäystä

No niin, pidetäänpä Kahvihuone vapaana politiikasta :nauseated_face: :rotating_light: Avasin Politiikkanurkkauksen näin viikonlopun sulun jälkeen, ja siellä voi aiheista halutessaan asiallisesti keskustella.

9 tykkäystä

Miksi politiikkanurkkaus on suljettu viikonloppuisin? Viikonloppuna otetaan todennäköisemmin vähän A holia mikä toisi sopivasti lisää tunnelmaa keskusteluun. :grin:

18 tykkäystä

22 tykkäystä

“Asiallisesti me vaan keskustellaankin politiikasta”

Viisi minuuttia myöhemmin:

image

Ja minuutti siitä:

image

31 tykkäystä

Nyt Johannes ja muut pohjaonkimaan!
Tämä ei ole sijoitussuositus vaan ongintasuositus!
Jälkipörssi: Pohjaongi Kamuxin osaketta | Arvopaperi

1 tykkäys

Ei se rautateiden tavaraliikenne nyt ihan stopissa ole vaikka mediassa tuntuu lukevan että olisi stopissa, tänään olisi kulussa 46 ja huomenna 31. (vrt viime perjantaina 280)

-Nurmisen North Rail kuten ennenkin ja ammoniakit menossa Siilinjärvelle tänään ja lannoiteliikenteessä ei ainakaan vielä mitään peruutuksia Kotkaan
-Fenniaraililla UPM-raakapuuliikenne lähes normaali, kuormia viety Immolaan Lauritsalan sijaan kuten aiemmin rautateiden lakkopäivinä on tehty.
-VR:llä taidetaan ajaa Talvivaaraa ja Yaraa tms vaikka muuten liikennettä ei juurikaan. Samoin tuollaisia ajettiin veturinkuljettajien lakkoillessa silloin oliko vuosi sitten.

Veturinkuljettajien RAU:han ei lakossa vaan JHL, missä taitaa olla ratapihatyöntekijöitä…

1 tykkäys


Mulla on Medifilmin puolesta Kamuxia ongittu jo aika reilusti :cowboy_hat_face:

11 tykkäystä

Eiköhän nyt käytetyn auton kaupassa ole tailwindiä!
Käänne tulee, enää on epäselvää koska…

5 tykkäystä

Juha Varis ja Suomen pörssin menestys :slight_smile:

https://twitter.com/JuhaVaris/status/1767084950291952022

17 tykkäystä

Kirjoituksessasi on epäilemättä totuuden siemen. On kuitenkin syytä muistaa, että metsät ovat 75 prosenttisesti yksityisomistuksessa. Metsätilallinen omistaa metsää peltotilallinen peltoa. Pelto on aikoinaan raivattu metsästä, ruokahuolto on edellyttänyt. Metsää kaadetaan hallitusti ja Suomen metsänhoito on ottanut ohjenuorakseen maastopaloa jäljittelevän avohakkuun metsikkö kerrallaan. Jos ajatellaan 100 hehtaarin metsätilan omaavan 20 metsikköä ja näiden kierron olevan 80 vuotta niin ei siinä kovin montaa metsikköä kerralla ole paljaana. Kokonaan toinen kysymys on kirjanpainaja , jonka aiheuttamien tuhojen takia joudutaan laittamaan suuria alueita sileäksi. Suurin syy kirjanpainajan yleistymiselle on ilmastonmuutos ja hoitamattomat metsät.

13 tykkäystä

Hyvä listaus asioita mitkä menevät Yhdysvalloissa oikeaan suuntaan.

Reaalipalkat kasvavat (eli palkat nousevat nopeammin, kuin yleinen hintataso), keskiluokka vaurastuu, kotitalouksien velkasuhde BKT:hen laskee jne. :slight_smile:

https://twitter.com/JoshEakle/status/1766860609302241284

9 tykkäystä

OP:n Olavi ja osinkojen painottuminen eri kuukausille. :slight_smile:

https://twitter.com/Olkurola/status/1767145713861869657
(edelleen ongelma äxässä ettei tviitit avaudu suoraan)

10 tykkäystä

Mpk Ry:n pitäisi ehkä listautua pörssiin. Mutta miten laajalla reservillä ja sen koulutusjärjestöllä aletaan tahkota rahaa pörssissä? Pitääkö perustaa joku FinMil onlyfans mistä pääsee kuka tahansa maailmalla seuraamaan aina meneillään olevia feedejä kulloisistakin koulutuksista👀

Kahvihuonekamaa joten siirtäköön joku…

1 tykkäys

Vichyt ovat kyllä mahtavia juomia. En tiennytkään, että vichyvedet vähentävät mm. turvotusta, ummetusta ja muita ylävatsavaivoja. Saunoessa tai helteellä kivennäisvedet sen sijaan pitävät suolatasapainon hyvin kohdallaan sen sisältämien mineraalien vuoksi. Olenkin korvannut saunaoluen täysin vichyllä. En usko että oli ainakaan huono liike.

Ja muutenkin olen nykyään tykännyt ostaa sen 6-packin vichyä kotiin viikonlopuksi, jos olen kaupassa sattunut käymään. Se on loppupeleissä ihan sama, mitä siellä tölkin pohjassa on, kun rötvähtää sohvalle rankan viikon jälkeen.

Jännä muuten, että jos perjantaiehtoolla alkaa olutta himoamaan, kyseessä saattaa ollakin puhdas energian puute tai jopa silkka elimistön kuivumisesta johtuva jano. Varsinkin jos on ollut tiukka viikko takana eikä ole muistanut syödä hyvin tai pitää elimistöä tarpeeksi hydratoituna.

Muutenkin ihmisellä saattaa mennä joskus nälkä ja jano sekaisin. Sitä saattaa kuvitella olevansa hirmu nälkäinen, mutta sitten kun juo lasin vettä, nälkä yhtäkkiä katoaakin. Hyvä vinkki muuten välttää ylensyömistä on juoda lasillinen vettä ennen ateroimista.

Mutta vichyt. Oma lemppari lienee virolainen Värska, joka on pumpattu oikeasta mineraalilähteestä, mutta usein päädyn ostamaan Hartwallin tai Olvin Vichyä. Pirkka Vichyä olen kerran kokeillut, en kokeile enää.

En tiedä miksi näpyttelin tämän tyhjänpäiväisen viestin kahvitauollani, olen varmaan vain niin innoissani. Ihmiset ovat jo satoja vuosia kylpeneet mineraalilähteissä ollen tietoisia mineraalivesien sisäisistä ja ulkoisista hyödyistä. Ei kannata aliarvioida vichyvesiä.

Jopa Juti uskoo vichyn voimaan.

44 tykkäystä

Ainoa oikea on hartwallin musta vesi :raised_hands:
Ja merkit täyteen.

5 tykkäystä