Inderesin kahvihuone (Osa 8)

Onko käryä millä kellonlyömällä Tukholman pörssi suljetaan?

Googlaamalla löytyy mm.:

6 tykkäystä

Minkälaista nestettä se sitten olikaan :smirk:

Missäs mun takki oli.

10 tykkäystä

Sinkko tuskin itse osingoista veroja makselee, kun vakuutuskuoret yms. on nimenomaan suursijoittajille räätälöityjä laillisia veronvälttelykeinoja. Onneksi OST on nyt tuonut saman pienessä määrin (max 100 k€ alkupanos) myös rahvaalle; jopa Juurikitkin mukaan lukien.

Viimein samalla selvisi se Valtterin rintatatuoinnin salaisuus. Siinähän lukee tietysti Sinkko, joka näillä julkisilla ulostuloillaan toivonee pääsevänsä Osinkopuolueen kunniajäseneksi. Halpa, eikun edullinen, thaitatuoija ei oikein hallitse kaksoiskonsonantteja. :sunglasses:

Ps. sori luulin lukevani tuoreita viestejä, mutta päivän aikaan olikin tullut 70+ viestiä lisää. Meni osin jo kerrotun toistamiseksi. :smiling_face: Pitäisiköhän jatkaa Inderesin foorumin kirjoituspaastoa, kun näyttää olevan niin vaikeaa. :thinking:

4 tykkäystä

Heh

Disclaimer: Kaima täällä höröttelee ja 8 olutta&viinipullo&pari lasia konua on jo sisäistetty :beers:

6 tykkäystä

Alkaa jo vituttaa tämän kanssa, taas mörnitään varmaan vuoden päivät, että tämän nollauutisen aiheuttama dippi kurotaan umpeen. 80% osakkeista jo myyty ja siirrytty rahastoihin, mutta pitikin tämä kovan onnen lappu jättää salkkuun…

10 tykkäystä

Shampanjaa, whiskey sour ja pari olutta töissä perjantain ratoksi ja lähden kotiin.

Sitten Evolution tippuu rotkoon. Ei vituta mutta ei myöskään naurata.

21 tykkäystä

Ihan Evon omistajan normipäivä 11.5.2021 alkaen.

31 tykkäystä

Tänään kirjautuessani huomasin salkun pykältäneen 7-numeroiseksi. Ajatella, kaiken turhuuden ja kauhun jälkeen. Sitten kävin vessassa, ja söin tortillaa.

77 tykkäystä

Omassa aot-salkussani kärkipaikka vaihtui pitkästä aikaa.

5 tykkäystä

Perjantai illan ratoksi join 12 vuotta vanhaa viskiä. Vaimo sanoi äsken saunassa että haiset vanhalle viinalle kun sönkötin salkun tippuneen huipuista vanha miljoona markkaa.

70 tykkäystä

Ainakin voit olla varma, että sisältö vastasi odotuksia…vanhaa viinaa.

5 tykkäystä

Perjantaina Digital Worldin osakkeen arvo oli kolmen prosentin laskussa 41,70 dollarissa, mikä tarkoittaisi Trumpin osuudelle lähes 3,3 miljardin dollarin arvoa.

1 tykkäys

Etanolin eli arkikielellä viinan energiapitoisuus on noin kaksi kolmasosaa bensiinin vastaavasta. Silti etanolin avulla samasta moottorista saa irti suuremman tehon kuin bensiinillä, muistuttaa Motor Authority .

Syy on etanolin puhdasta bensiiniä korkeampi oktaaniluku, joka on puhtaalla etanolilla 109. Nykyisin Suomessa myytävät 95- ja 98-oktaaninen bensiini sisältävät jo etanolia (10 ja 5 tilavuusprosenttia).

Onko vauhti riittävän kova?

1 tykkäys

Voisin harkita töitä tuollasesa firmasa… :thinking: :wink:

6 tykkäystä

Salkunrakentajan juttu kansainvälisistä rahtijäteistä, jotka saattavat hyötyä Punaisenmeren alueen iskuista.

Yhtäältä hyökkäykset korottavat hintoja säilyttääkseen katteet, toisaalta varovat korottamasta niitä liikaa, ettei kuljetusten kysyntä romahda. BCG:n tuoreen raportin mukaan epävakaa maailmantilanne pakottaa merikuljetusalan sopeutumaan: on investoitava kuljetusten häiriöttömyyteen.

2 tykkäystä

Muistaako joku Sakarin villapaitapelin

24 tykkäystä

Vuoden paras analyysi on tässä.

52 tykkäystä

Nordnetilla oli tuossa illalla ainakin puolen tunnin ajan selainversiossa portfolioanalyysi käytössä. Se kaiveli osake- ja bondikohtaiset omistukset rahastoistaki ja listasi prosentteina ja ilmoitti monestako lähteestä on kyseistä arvopaperia. Nyt se taas valitettavasti kadonnut.

4 tykkäystä

Varma kevään merkki: Sinkko ja osinkoriemu. Tänä keväänä hän on vienyt sen extreme tasolle.

https://x.com/akipyysing/status/1771094826462646560?s=46&t=i2cVXl7qbQSvs-RzI0qJbg


35 tykkäystä