Inderesin kahvihuone (Osa 8)

El Clásico:
kuva

Edit: jälkimmäinen löytyy Sharevillestä:
kuva

117 tykkäystä

Itsellä vasta seitsemäs luovutus toissapäivänä, veriryhmä O-. Lähdin luovuttamaan kun soitettiin ja pyydettiin tulemaan.

9 tykkäystä

Sitä on moni 7-kymppinen ihmeissään kun se 70-kymppinen rapsakka 700 -vuotias työkaveri aamulla avaa sarkofaginsa ja käy hommiin.

10 tykkäystä

Ostin työmatkalla yövuoroon viisi sipsipussia, kaikki eri makuja. Merkki: Oikia. Pitää testailla, notta mitä se mun omistamani firma, Fodelia oikein linjaltaan työntää markkinoille. Eli sijoitin itseeni kaksin verroin. Keskivartalolihavuus lisääntyy ja toivottavasti kurssi tästä investoinnista nousee :wink:

(Enkä syö noita nyt yöllä, vaikka kaikelainen sonta himottaa öisin ihan järjettömästi. Huomenna makutesti koko perheen voimin.)

Edit:
Huomasin myös tässä yks yö, kun tutkin työpaikan keittiön jääkaappia, että kappas, täällähän on tutun näköisiä tuotteita. Feelian pöperöitä vakuumissa. Mummoille ainakin maistuu talon ruuat, moni on kehunut. En tiedä sitten tuunaavatko keittöllä esim kerman ja suolan avulla. Eikä siinä, sehän on jopa suotavaa.

19 tykkäystä

Tähän täytyy mainita, että Oikian Fiini Lady Claire on jumalten ruokaa ja paras sipsi mitä maa päällään kantaa. Jos jostain täytyy valittaa, niin siitä että sitä saa vain pikkupusseissa. Tämäkin saattaa tosin lopulta olla vain positiivinen asia.

7 tykkäystä

Perjantaikyselyä pukkaa!

Mikä seuraavista väittämistä kuvaa sinua parhaiten? (O&M ketju täällä.)

  • Luen kaikki ketjun ostot ja/tai myynnit
  • Luen tiettyjen käyttäjien ostot ja/tai myynnit
  • Luen ostot ja myynnit kaikista firmoista.
  • Luen ostot ja myynnit vain tietyistä firmoista.
  • En lue O&M ketjua.
0 äänestäjää

Kyselyn tarkoitus on puhtaasti mielenkiinto asiaa kohtaan! Vastaukset anonyymejä, eikä niitä tulla käyttämään (välttämättä) sinua vastaan seuraavia osto & myyntipäätöksiä tehdessäsi.

7 tykkäystä

Tuossa olisi voinut olla vielä vaihtoehtona “luen ostot ja myynnit joissa on annettu syvälliset perustelut toimeksiannoille”.

Hyvät perustelut tuovat lisäarvoa ja joskus auttavat huomaamaan joitain pointteja, jotka ovat menneet itseltä muuten ohi. Pelkkä tieto jonkun anonyymin henkilön osto/myyntitoimeksiannosta firmasta X ei kerro minulle mitään oleellista.

Edit. Olen tähän tosin itsekin joskus sortunut🙃

16 tykkäystä

Itse plärään ketjun läpi ja luen osan. Ehkä vähän sentimenttiä eri yhtiöiden kohdalla yritän haistella.

No oikeasti se on kyllä aivotonta somen selausta.

19 tykkäystä

Tekoäly,uhka ja mahdollisuus,liekö kuulunut johonkin muuhun ketjuun.

1 tykkäys

Ohhoh mikä tour de force jälleen kerran!

44 tykkäystä

Tour de force on alun perin ranskalainen ilmaisu valtavalle voimannäytölle. Yleensä sillä kuvataan jotain tekoa tai teosta, mutta tsekkasin nyt että sillä voidaan joskus kuvata myös ihmistä. Tällöin ainakin näkemissäni tapauksissa laitettiin väliviivat, eli joku ihminen voi vähintäänkin hetkellisesti yltää vaikka antiikin mytologian inspiroimana inhimillisen käsityskyvyn ylittävälle tasolle ja olla voimannäytön ruumillistuma, tour-de-force. Se voisi olla yksi vaihtoehto Homeroksen tittelille?

40 tykkäystä

Foorumin kunnian tyypit olivat tämän tittelihankkeen pääarkkitehteinä ja minä Homeroksen fanina kävin lisäämässä hänelle tämän uuden upean tittelin.

image

Kiitos @Homeros upeasta panoksestasi Foorumille, olen vilpittömästi kateellinen sisällöntuottajakyvyistäsi sekä kaikesta muustakin! :slight_smile: :muscle:

EDIT: Vernerin kommentti lisätty tuonne väliin. :slight_smile:

90 tykkäystä

Tämä kuvaa mielestäni nykypäivänä parhaiten Khan Babaa, eli tuttavallisemmin Pakistanin Hulkkia☝️.

4 tykkäystä

Pitkästä aikaa työhaastattelu ja meni kyllä nappiin. Aika varma että jatkoon mennään. Pieniä etappeja pieniä voittoja. Jos tämän työn saan niin 2-3v aikajänteellä mahdollisuus tuplata nykyinen liksa :face_holding_back_tears:

Tällänen löytyi kaapista. Maistuu lasi kuplivaa ja kevyttä.

Yeah, look
I’m finna take it there
This time around I’ma make it clear
Spoke some things into the universe and they appeared
I say it’s worth it, I won’t say it’s fair
Find your purpose or you wasting air

54 tykkäystä

@Mirko_Sampo_IR on tehnyt mainion tviittiketjun liittyen osinkoihin.

https://twitter.com/MirkoHurmerinta/status/1775823343297397235
image

Äxättömiä varten tein tällaisen, mutta helpompi lukea Äxästä:

Yhteenveto




31 tykkäystä

Hesuli-sijoittajan elämää:

  1. Ostat innolla Nestettä
  2. Seuraat mörnimistä ja tankkaat lisää
  3. Neste viimein nousee. Olet hetken iloinen
  4. Tajuat, että vertailuindeksissä on isommalla painolla Nestettä ja häviät edelleen indeksille
68 tykkäystä

Näinkin voi siis käydä: Korkein oikeus tuomitsi Comptelin entisen toimitusjohtajan ehdolliseen vankeuteen | Talous | Yle

4 tykkäystä

Taitaa olla vähän Israel-lisää tuossa USA:n pörssien eilisessä notkahduksessa. Biden ärähti Israelille niin Frear&Greed indeksissä sentimentti lerpahti jotain parikymmentä pistettä :smiley: Tietysti taustalla oli myös odotuksia pessimistisitisemmät uutiset korkonäkymistä, mutta luultavasti iso osa sentimentin laskusta liittyi Israel-suhteisiin.

Kertoo vaan karusti sen, millainen vaikutus Israelilla Yhdysvalloissa on ja kuinka pohjimmiltaan konservatiivinen maa USA on. Meidän sekulaarimpien eurooppalaisten on joskus vaikea ymmärtää jenkkien Isreal-dynamiikkaa erityisesti uskonnollisen perspektiivin kautta. USA:ssa edelleenkin monille kaikenlaiset Israeliin liittyvät raamatulliset profetiat otetaan äärimmäisen vakavasti, ja niillä on näköjään myös suuria vaikutuksia pörssikursseihin :smiley:

homer-simpson-end

3 tykkäystä

Neste matkalla viikonlopun viettoon… Taitaa olla viimekertaisesta +6% aikaa………

21 tykkäystä

Uutisessa ihmetyttää, ettei mainita mitään rikoshyödyn tuomitsemisesta valtiolle.