Inderesin kahvihuone (Osa 8)

Scandicin etuohjelma antaa lisäksi rahanarvoisia etuja. Olisikohan keskimäärin joka viides yö ilmainen. Jos tarpeeksi käyttää niin saa jäsenyystasoa ylös ja lisäetuja. Minulle esimerkiksi 10 euron ruokaseteli per yö sekä ilmainen early/late checkoutti.
Hotelleina ei paras mutta minimilaatu tarpeeksi hyvä ettei tule yllätyksiä.

9 tykkäystä

Tässä näitä tavoitehintoja ja suosituksia. :cowboy_hat_face:

https://twitter.com/Quality_stocksA/status/1779757408862023694


Joskus Hyzonille joku tais antaa 31 dollaria tavoitehinnaksi ja Hyzonin osake tais siitä vajaan parin vuoden päästä käydä 50 sentissä. :smiling_face_with_tear:

8 tykkäystä

Uudet Scandicit ovat kyllä (mielestäni) todella hyviä. Helsingissä olen yöpynyt joskus Grand Centralissa ja tulipa kerran Münchenissäkin kokeiltua. Myös Marski on aika tyylikäs. Ovathan ne vanhat aika kolkkoja kuten esim. Jyväskylän keskustan :grinning: Tuo palkinto-ohjelma on hyvä!

En tiedä onko tuo ketju muodostunut yritysostoilla, koska aika eritasoista tavaraa siellä on. Palvelu on kyllä aina tiptop :+1:

4 tykkäystä

Scandic osti Suomesta joitakin vuosia sitten Cumulukset (tai ainakin osan niistä, en muista enää tarkkaan). Ei ole useinkaan erityisen vaikeaa tunnistaa hotellissa ollessaan ollaanko vanhassa Scandicissa vai vanhassa Cumuluksessa vaikka niitä onkin viime aikoina remontoitu ja uudistettu. :smiley:

7 tykkäystä

Scandic osti Restelin Cumulus-hotellit. Muutama hotelli (Pori, Kuopio ja Lahti) meni muualle kilpailusäännösten takia. Restelin omistajalla Osuuskunta Tradekalla ei ollut rahaa kunnostaa rähjäisiä hotelleja. Tradekan jäsen pääsee myös suoraan Scandicin etuohjelman kakkostasoon.

3 tykkäystä

Itsellä on paino liikkunut viime aikoina sellaisissa lukemissa, että kieltämättä jokin teollisuusvaaka voisi olla paikallaan.

16 tykkäystä

:smiley:

Mulle taas sopisi nykyään paremmin keittiövaaka.

7 tykkäystä

cum club

24 tykkäystä

Vaikka meidän Hesuli on maailman huonoimpia pörssejä, niin ei se sentään pala.

Kööpenhaminan Pörssi palaa | Uutiset | Yle

30 tykkäystä

Tätä pitää kyllä ihmetellä ja oikein kovasti. Kuka s@@tana käyttää ja maksaa tuollaisesta ruokatuotemerkin sukista ja tennareista? Tai mikä saa pitämään Hesen MAJONEESI-hupparia? https://hesekauppa.fi/

Mikä ajaa ihmisen olemaan kävelevä mainos? Joo, ymmärrän että logoja on lähes joka tuotteessa ja ylpeydellä näitä suurin osa käyttää. Billebeino-huppari tai Gant-neule, sellainen on ruotsilaivan marketista päälle saatava.
Itse koitan panostaa logottomiin laatumerkkeihin. 20 vuotta vaatejuttuja seuranneena tuntuu logojen kantaminen jotenkin älyttömältä.

15 tykkäystä

Mun mielestä taas nää menee ennemminkin vähän vastalauseena kuvailemallesi brändien palvonnalle. Voisin ihan hyvin pitää Pirkka lenkkareita Lidl sukkien ja Tokmannin t-paidan kanssa. Menisi jonkinlaisena vitsinä melkein.

36 tykkäystä

Sitten vielä ajaa VW:llä eli “pirkka-audilla”. Ei pahalla VW omistajat. Tuli vain nyt mieleen, että joku on sitä joskus noin kutsunut.

3 tykkäystä

Varasin 5 kilon kinkun valmiiksi suolattuna paikalliselta tuottajalta.Kinkku on tarkoitus savustaa oheistoimintoineen tulevana juhannuksena omassa savustuskaapissa,kilohintaa en edes kysynyt.Osaltani tuen suomalaista tuottajaa ainakin tässä ruuantuotannossa,sekä lihan,maitotuotteiden,että kasvisten osalta.Tympii välillä kun moititaan kuinka Suomella menee huonosti ja kannetaan selkä vääränä ulkomailla tuotettua kamaa jonka saisi kotimaisenakin.Onneksi vielä ainakin voi valita kotimaisen tuotteen vaikka on monesti vähän kalliimpaa,toki ymmärrän että pakko on ottaa halvin jos oma rahatilanne sitä vaatii ja kaikkea ei saa kotimaasta mutta periaate kuitenkin on mahdollisimman pitkään toimia näin vaikka ei oma talouskaan mikään huippu loppupeleissään ole.

12 tykkäystä

Olisipa Hesulikin yhtä liekeissä… Pärjäisiköhän sitten tuotoissa tanskalaisille?

14 tykkäystä

Menee varmasti vitsinä, mutta mikä tarve on kulkea “vitsinä”?
Vitsin ymmärtää kerran, mutta ostaakko Tokmanni T-paidan jatkuvaan käyttöön?

Se Köpiksen pörssihän on ainakin tornin osalta jo romahtanut.

1 tykkäys

Salkusta tuli aamun avauksessa velaton.
Vipu oli kannattava, salkkukehityksen mukaan laskien vivulla tuli reilusti yli 1000 euron tuotto, kulujen ollessa tuottoon nähden marginaaliset.

IMG_2564

Vipu ei kovin pian palaa, nyt ollaan markkinoilla siinä määrin herkillä.

7 tykkäystä

Ei liity Goforeen, niin laitetaan knoppitietoa kahvihuoneelle. Matti on Kainuun Saastamoisia ja Matin isä on pitänyt vuosikymmeniä Sotkamossa Saastamoisen kenkäkauppaa (perustettu joskus 90-luvun alussa). On nyt jäämässä eläkkeelle kenkäkaupan pidosta ja loppuunmyyntiä pidetty jo tovin aikaa. Näkyvällä paikalla Sotkamon keskustassa K-supermarketin vieressä ja kaikki kaupan tietävät, jotka Sotkamossa asioineet useammin kuin ohikulkumatkalla.

5 tykkäystä

Aina kun joku kannustaa ihmisiä liikkumaan tulen hyvälle mielelle😊 Ajattele, jos saat aina muutaman ihmisen, tekemään jotain oman hyvinvoinnin eteen, elämäsi aikana se on monta ihmistä.

9 tykkäystä

Kiitos hyvin kiinnostavasta viestistä! :slight_smile:

Oletan, että 99 prosentilla ei ole kokemusta ja tuntemusta näistä jutuista, niin siksi(kin) kommenttisi varmasti kiinnostavat monia tuolla Tamtronin ketjussa. :pray:

1 tykkäys