Inderesin kahvihuone (Osa 9)

Etelä-Koreassa ainakin oli hyvä seuranta ja suunnitelma - pörssi laitettiin halttiin voimakkaan laskun seurauksena. Ensin tuli sell orderien kielto. Tämä vähän toisella silmällä seurattuna.

14 tykkäystä

Suomessa taas ilmeisesti laitettiin Shareville kiinni :smiley:

www.shareville.fi

28 tykkäystä

Vähän ristiriitaisin fiiliksin, odotettavissa on todella punaista päivää, mutta sattumoisin omalla kohdalla on juuri tullut hyvin käteistä innofactor ja kohta efecte osalta +vähän muutenkin, niin sitä tässä vaan mietiskelin, että mitenkähän alas sitä laittelisi osto toimareita ja montako päivää lasketaan?

Ainakin käteisen arvo on nyt nousussa… Jaksaakohan uwmc vielä nousta jos taantuma uhkaa ja korkoja aletaan laskemaan, auttaa se asuntojen kauppaa tai ainakin lainojen uudelleen rahoitusta?

Perhana vieköön oleen suuntaamassa saareen pariksi päiväksi, joten akkuja tästä vanhasta puhelimesta loppuu sitten pitäskö toimeksiantoja jo laittaa sisään…

6 tykkäystä

Kyllähän tässä tietenkin ostaa pitäisi, 2020 rommi tuli istuttua all-in ja harmitti aika lailla käteisen puute. Jääkö Hesulin osalta lyhyeksi vai mennäänkö viikkoja, kuukausia… rohkea rokan syö.

3 tykkäystä

Ei haluais myydä mitään, eikä ole käteistäkään. :smiling_face_with_tear:

26 tykkäystä

Tämä viimeisin seikka saa minut tosissaan miettimään luovuttamista Hesulin suhteen vielä kun osakkeista saa jotain irti.

32 tykkäystä

Onko mahdollista estää @Sijoittaja-alokas pääsy internetiin vaikka loppuvuodeksi?

Ei millään pahalla häntä kohtaan, vaan rakkaudella meidän kaikkien varallisuutta kohtaan.

28 tykkäystä

Ei @Sijoittaja-alokas viittis pikkasen kehasta Palantiria näin tulospäivänä ni pääsis dipistä ostaa. Ostohousut jo jalassa :hugs:

2 tykkäystä

Inverse Sijoittaja-Alokas ETF vielä menemättä läpi Nordnetissä

11 tykkäystä

Eikös tästä jossain kohtaa pitäisi tulla hyviä ostopaikkoja, jos valuuttalainojen velkavivulla vetäneet joutuvat nyt pakkomyymään assetteja globaalisti?

Koska tuskin yritysten fundamentit ovat näin radikaalisti muuttuneet? Tosin voiko yleensäkin ylimääräisen likviditeetin imaisu sitten heikentää kysyntää ja investointeja jne.

1 tykkäys

Porukka ostaa papereita niin pää märkänä, että OP:n salkkuun ei edes pääse :smiley:

13 tykkäystä

Optimismia! Eiköhän tässä lähinnä pirkka-välittäjien asiakkaita pelastu kun eivät pääse myymään pahimpaan kuoppaan…

2 tykkäystä

Itse en niinkään huoli lääkintäkuluista, vaan siitä miten kaikkialla yksityinen vanhainkotiasuminen ylipäätään maksaa hunajaa. Siihen voi heittää ihan niin paljon rahaa kuin vaan löytyy.

Suomessakin tuntuu trendi siltä, että julkisen puolen kyky huolehtia vanhustenhuollosta rapistuu ja luhistuu painon alla, ja yksityiset hoivakodit ovat ainoa vaihtoehto jos haluaa edes jotain laatua.

Vanhuksia pystytään myös pitämään uskomattomia aikoja elossa, kun kyse on rahantulosta. Minulla on 2x vanhaa sukulaista olleet 10-15v täydessä sänkyhoidossa aivohalvauksen ja Parkinsonin takiakin, ihmiset jotka eivät edes voi syödä itse melkein vuosikymmeneen… Ei kannata paljoa odotella perintöjä kunhan tuo trendi kasvaa, vanhuksista tulee hoitolaitosten vankeja ja tuottavaa omaisuutta.

6 tykkäystä

Olisi pitänyt jättää Nordnetin sovellus avaamatta. Paha mieli sieltä vain tuli. Sellainen on Pörssien suunta

7 tykkäystä

Siirsin viestisi tänne kun pörssien suunta on nimensämukaisesti pörssien suunnalle. :smiley:

1 tykkäys

E: Pieni sensuuri tähän vielä :smiley:

2 tykkäystä

Varma merkki ylimyynneistä Op palvelut ovat jumissa.

9 tykkäystä

https://x.com/jsblokland/status/1820356347059147102?s=46&t=i2cVXl7qbQSvs-RzI0qJbg

Markets now price FIVE(!) #FederalReserve rate cuts until the end of the year. FIVE!

Taitaa olla niin, että parempi vain laittaa pörssien seurantasovellukset kiinni vähintään muutamaksi päiväksi. Onko se nyt niin, että oksun makua saa mutustella suussaan siihen asti, että FED ja EKP laskevat korkotasoja?

1 tykkäys

Seppo Räty oli oikeassa.

“Rikollisia houkuttelee Euroopan suurimpaan talouteen käteisrahan laaja käyttö ja heikko rahanpesun valvonta.”

"Saksa on suurin eurotalous ja siksi houkutteleva järjestäytyneelle rikollisuudelle, Wegner selittää.

– Samaan aikaan täällä on suhteellisen heikko suojautumisarkkitehtuuri järjestäytynyttä rikollisuutta vastaan. Saksassa on hyvä toimia ilman suurta vaaraa jäädä kiinni rikoksista."

"Professori Wegnerin mukaan rahanpesu on Saksassa helppoa, koska sitä ei valvota. "

16 tykkäystä