Inderesin kahvihuone (Osa 9)

Juuri kirosin tästä asiasta rouvalle kun kirjoittaminen mennyt todella heikoksi tällä puhelimella. pRKL!

6 tykkäystä

Saman huomasin, kun vuosia takaperin vaihdoin edeltävän Nokia 7 plus -luurin Oneplus 9:iin… Jotenkin vain perstuntumalla tuntui, että onko luurissa jotain vikaa kun näin paljon typottelen. Tai sitten tulen vain vanhaksi.

2 tykkäystä

Mulla oli samaa ongelmaa Oneplus 9 kanssa, vaihdoin näppäimistöä ja tilanne meni hieman parempaan suuntaa muttei täysin korjaantunut

Nämä on Martan jäähyväis arvokisat eli olen samaa mieltä, että ainakin käy kentällä jos ei koko matsia pelaa. Brasilia voitti sinänsä hienon ottelun 4-2 mutta Espanja kyllä lahjoitti voiton brasseille aivan tajuttomalla sekoilulla ottelussa.

2 tykkäystä

En tiedä, että onko täällä jo asiaa puitu, mutta onkohan tulossa ensimmäiset kesäolympialaiset, joissa Suomi jää ilman mitallia?

Yleisurheilun puolella miesten keihäässä taso vaikuttaisi olevan korkealla ja Murton kunto on kysymysmerkki. Onko Saga Vannisella yllätys mahdollisuus?

En purjehdusta seuraa, mutta voisiko sieltä olla tulossa? Miten muut lajit?

9 tykkäystä

Miltä tuntuu rummutella rintaa Golarin kukkuloilla? :money_mouth_face::gorilla:

Mulla ollut jonkun aikaa samsung galaxy a53.

On tullut todettua vähän samaa ongelmaa, mutta ajattelin lähinnä isikilojen hankkimisen menneen sormiin, kun muualta loppuu tila kesken.

Olen havainnut samaa, mutta olettanut tämän johtuvan jostain aikuisuuden paksusormisuudesta tai motoriikan palikkamaistumisesta. Asia on jopa niin ärsyttävä, että suosin enemmissä määrin tietokoneen ”oikeilla” näppäimillä kirjallisen ulosannin tuottamista.

Tämän kirjoitin puhelimella ja se oli vaikeaa. :joy:

Et ole siis yksin! Salaliitto? :disguised_face:

23 tykkäystä

Hephep. Kirjoitin mielestäni joskus paremmin iföönillä, mutta hirveän vaikeaksi mennyt viime vuosina

Kait se ikä alkaa painamaan ja sormet nakistumaan

1 tykkäys

Kannattaa valmistautua Applen AI:n tulon Sirin myötä puhelimiin - saat kohta sanella kaiken tekstin :muscle: Vaatii iPhone 15 Pro ja ylöspäin olevan puhelimen.

4 tykkäystä

En usko, että teidän tapauksessa virhelyönnit johtuu iästä. Itsellä näin parikymppisenä senat menee sakaisin jatkuvasti, kun yrittää puhelimella kirjoittaa. Ennen toimi paremmin…

4 tykkäystä

Jep, tahallaan huononnetaan näppäilyä niin ihmiset omaksuvat helpommin uuden tyylin. Eiköhän tuo mene monessakin asiassa samalla kaavalla…

2 tykkäystä

Tälläisella puhelimella toimi kirjoittaminen parhaiten ja tämän jälkeen on menty vain huonompaan suuntaan.

29 tykkäystä

Vuosien kurssilasku on lannistanut Boreon osakkeenomistajat ja kansa janoaa hallituksen puheenjohtajan Simon Hallqvistin tukiostoja.
image

29 tykkäystä

Siitäpä voi jotain päätellä kun inside ei monissakaan yhtiöissä juuri ostoja tee vaan juuri päinvastoin. :cowboy_hat_face:

7 tykkäystä

Onpa kaunis koti ja edustaa sellaista ajatonta tyyliä, joka kestää aikaa. Mukavalta näyttää ympäristökin. :slight_smile:

Onnea uuteen kotiin! :slight_smile:

23 tykkäystä

Onko kukaan muu seurannut kyseistä yhtiötä?

CodeMill AB (CDMIL) osake | Nordnet

Viimeisimmän osarin perusteella melko lupaavan oloinen yhtiö, mutta koska Ruotsi ja pienyhtiö niin aina siellä on jokin pommi piilossa. Tässä kylläkin kasvu hyvää, muuttunut juuri kannattavaksi ja positiivinen kassavirta joten en ensisilmäyksellä löytänyt sitä pommia ainakaan :smiley:

Vain kevyt +255% YTD.

3 tykkäystä

Kiitos paljon! :blush:

Kyllä, ympäristö ihan huippu - etupihalta pääsee talvisin sukset jalassa hiihtämään pururadalle, polkujuoksureittejä ym. ihan vieressä! Kuitenkin koulut, kaupat ja uimahallit reilun 1.5km päässä :slight_smile:

17 tykkäystä

Omalla kohdalla lähinnä vahvistuu se ajatus, että mitään mitä pienellä ajallani sijoitusten eteen teen ei ole juurikaan merkitystä. Tavallaan jos haluaisi päästä ylituottoon, pitäisi olla jokin “competitive edge”, jonka ympärillä häärii ja jota kehittää jatkuvasti. Tuossakin RR podcastissa nostetaan esiin kuinka raaka työ ja ensimmäisten joukoissa oleminen on niitä olennaisuuksia. Vaikka työkalu olisi kuinka hieno, mutta jos se on jo muiden aktiivisesti käyttämä & vanha työkalu, ei sillä voi voittaa markkinoita. Toki voi auttaa, ettei myöskään häviä niin julmetusti markkinoille. Tästä päästäänkin siihen kipeään kysymykseen: miksi kuluttaisi hillittömän määrän aikaan vain päästäkseen samaan kuin mitä olisi päässyt esim. indeksisijoittamalla? Onhan tuossa myös yksi avainsana jota sivuttiin: onni. Indeksisijoittamalla poistaa tehokkaasti onnekkuuden mahdollisuuden. Osakepoiminnalla voi parhaassa tapauksessa onnekas sattuma nostaa tuoton ylituoton puolelle. Mutta tuo voi toimia myös toiseen suuntaan. Siksi tuohon ei mielestäni pitäisi kiinnittyä. Onkohan se lopulta niin, että rakas harrastus saa viedä aikaa ja rahaa, vaikka puhtaan taloudelliset hyödyt tästä jäisivät kohtuu olemattomaksi?

Jos olisin rationaalinen, kaikki sijoittamiseni olisi indeksisijoittamista enkä käyttäisi lainkaan aikaa markkinoilla niin kauan kun en löydä omaa competitive edgeäni. Muu työn ulkopuolinen aika sitten käytettäisiin hyvinvointia ja elämänlaatua lisääviin asioihin kuten perhe, liikunta, opiskelu.

Mutta olen kovin inhimillinen, eikä pelkkä tieto siitä mikä olisi järkevintä saa minua toimimaan sen mukaan. Teen itselleni haitallisia valintoja ja taidan valitettavasti tehdä hamaan loppuun asti.

25 tykkäystä

Naisten satasen aidat ja Amusan radalla niin muistui mieleen tämä :point_down:

2 tykkäystä