Inderesin kahvihuone (Osa 9)

Koko firma siirtyy Ruotsiin jossa yrittäminen on kannattavampaa, melko pahalta tuntuu lukea tällaisia: https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010638757.html

Suomessa ei paljon muuttofirmaa käytetä, halpa vuokrapaku ja kaverit kaljapalkalla (haettu Tallinnasta) riittävät. Tunnustan että en minäkään ole koskaan muuttofirmaa käyttänyt vaan itse kavereiden kanssa ährännyt, muuttokaljat olen sentään ostanut Suomesta. No toisaalta en itse ole minkään erityisten verovähennysten kannattaja ja siitähän tästä on osittain kyse.

EDIT: Hesarin jutun kommenteissahan näkyy se suomitotuus™, yrittäjä on kaikkeen syyllinen.

5 tykkäystä

Sijoitussalkun kasvattamisen kannalta pähkähullu, mutta ehkä elämänlaadun kannalta ihan hyväkin. Mitä Kaulasta mediassa seurannut, niin kaveri vaikuttaa henkilöltä, joka tarvitsee tekemistä ja toimintaa ympärilleen. Olisiko joskus ollut juttua että Kaulasella myös adhd.

Tunturien tuijottelu ja indeksiin sijoittaminen eivät liene hänen juttunsa. Silloin tällöin tosi tv:ssä pyöriminenkään tuskin antaa tarpeeksi virikettä.

Tällöin puolen omaisuuden kiinnittäminen johonkin projektiin jonka parissa saa touhuta voi olla ihan toimiva ratkaisu. Jos sen saa jotenkin tuottamaan nolla tulosta ja luomaan jotain prosentin oman pääoman tuottoa pitkällä aikavälillä niin mikäs siinä jos toinen puoli salkusta on indekseissä ja varainhoitajilla.

Positiivisena tässä on myös se että kun on lomakohde hoidettavava, ei tylsistynyt rahamies ehdi katsomaan tiktok videota treidaamisen helppoudesta, ja innostu tuhoamaan omaisuuttaan kynttilöiden tuijotteluun.

Tämähän voi olla positiivista kansantaloudelle ja Kaulasen hyvinvoinnille. Kaverin sijoitussalkulle tuskin, mutta pitäähän harrastuksesta maksaa :smiley:

Toki jos liikaa omaisuutta kiinni ja mikään ei mene putkeen on myös burn out mahdollista kuten taisi käydä kauppansa kanssa, mutta lähdetään viikkoon posin kautta!

Siinä olet kyllä oikeassa että jos on näyttelijä, muusiko jne. ilman Kaulasen pitoa luulisi riittävän tekemistä ilman osuutta jossain hotellissakin :thinking:

12 tykkäystä

Pelkään enemmän verokarhua kuin poliisia😶‍🌫️

Toivottavasti ja eiköhän. Wittedin osake on niin pienivaihtoinen, että yksittäinen kauppa liikuttaa kurssia jo aika paljon.

2 tykkäystä

Tänään gourmeeruokavalioon löytyi uusi tulokas:

1 tykkäys

Kuten tämä kaveri teki? :grin:

Okei, keskihinta on 54,49€ eikä suinkaan 100€, mutta mikähän oli kallein ostoerä? :smiley:

19 tykkäystä

Seuraavan 1-2 viikon ajan kokeillaan tuottaa Aamarista ääniversio päivittäin tekoälyllä. Kaikki kommentit ja erityisesti kritiikki on erittäin tervetullutta. :sunglasses:

26 tykkäystä

80 euroa hodlarin puolella. :smiley:

Positiivisella puolella, tajusin virheeni ja olla lisäämättä jossain 30 euron kohdalla tätä matkaa.

23 tykkäystä

Tässä on ilmeisesti kyse siitä että työvoimaa menee takaisin koulun penkeille. Koululaiset kun poistuvat kesätöistä niin työvoiman saaminen voi olla hankalaa ja koululaiset voivat sietää helpommin huonompia työehtoja.

1 tykkäys

Tässä, korjasin sen sinulle. :yum:

Mutta, onko @Pohjolan_Eka vegaaninen vaihtoehto?

7 tykkäystä

Saattaa olla, mutta jos lomia siirretään, niin siirretään sen ongelmiakin. En edelleenkään tajua tätä. Ellei siis ole tarkoitus pidempää lomia.

Voitaisiin kyllä oikeastaan koko suomi mennä lomalle, kun ei oikein osata tai jakseta mitään…

@timontti ilmoittaa ostosta:

26 tykkäystä

Sijoittaja-alokas ilmoittaa ostosta:

image

85 tykkäystä

Jos joskus olinkin pohtinut, että olenko sitten joskus tulevaisuudessa vailla mitään murheita ja miettimisen aiheita, kun lapsi on kasvanut aikuiseksi, terveys kohdillaan, salkku jo puolivälin krouvissa matkalla seitsennumeroiseksi…Niin ei hätää. Aina voin harmitella sitä, että lisäykset salkkuun eivät näy kunnolla :grin:

(Ei irvailuna kenellekään, vaan ihailuna hienosta säästämisestä/sijoittamisesta, johon itselläni on vielä pitkä matka)

7 tykkäystä

Biologian tunnilla luin oppikirjan sijasta Veikkaajaa.

Veikkaus kiittää ja kuittaa.

3 tykkäystä

Voisin jo näin etukäteen varmistaa, että ne tulee autenttisella analyytikon äänellä?
Eli esim Juha Kinnusen kommentin lukee siis ääneen ‘Juha-botti’, ettei autenttinen Inderes-kokemus järky :heart_eyes:

7 tykkäystä

Tjaahas.
image

Noh, tiedätte kyllä…

10 tykkäystä

We have a lift off.

Merkit, merkit, merkit, merkit

2 tykkäystä

Eikö tässä vähän vaikuttaisi sekin milloin korontarkastus pvm on?

Tässähän olisi nohevalle startupille paikka myydä uusrikkaillle “avaimet käteen” tappiollisia valmislomakohteita huitsin nevadaan. Suomessa kun haja-asutettua lääniä riittää. Vientipotentiaali!

8 tykkäystä

Jätän tämän vain tähän: https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010640520.html

9 tykkäystä