Inderesin kahvihuone (Osa 1)

Onko sanomaan liittyen jotain suoraa tai epäsuoraa uutisointia? Ei sattunut silmiin, taso korjausta tullut oikeaan suuntaan.

Jahas etsivä löytää, eli seb osta suositus ehkä takana. Kiitos.

1 tykkäys

Huh vihdoin firman salkku mandatumiin avattu ja ensimmäinen tilisiirto laitettu menemään :grinning:.

Ei mennytkään kuin alku vuodesta tänne. Tosin taisi olla itsestäkin kiinni…

Mitähän sitä ekaksi? Olin vesikielellä siltronic suhteen odottamassa kun hinta kävi alle 70 eur, mutta en saanut paljoa ropoja lyötyä kiinni omalta tililtä… Energia salkku vienyt. Kurssikin jo nousi 81 eur

Jos saa kysyä niin millä alalla @viljo :n firma toimii?:slight_smile:

1 tykkäys

Nyt kun Trump torppaa stimulus pakettia ja vola lisääntyy, voinen vetää jalkaan aiheeseen sopivat sukat jotka tuli hankittua jo loppukesästä.

11 tykkäystä

säilytän mieluusti viimeisiä rippeitä anonymiteetistäni :). Myyntiä teen ja maahantuonnin kanssa olen tekemisissä. b2b tyyppistä hommaa. Lisäksi tätä sijoitustoimintaa on sitten firmalla…

Nytkin olen työmatkalla. Tosin koronan myötä on ollut aika rauhallista kevät-kesä, kun asiakkaat etänä , nyt on maskit naamalla ja käsidesilotrausta.

Ei tiedä miten ihmiset suhtautuisivat, negatiivisesti vai positiivisesti, kunhan eivät alkaisi sijoitusvinkkejä kysymään :slight_smile: unohtus tuotteet turinoidessa siinä kyllä.

by the way, oon ajatellut, että vois olla hauska käydä joskus jossain sijoitusmessuilla turinoimassa, pitskö sitten laittaa @viljo nimitarra rintaan :smiley:

28 tykkäystä

Kuvakaappaus United Bankersista (kurssi 8,95):

Yksi syy miksi irtaannuin UB-lapuista :wink:

3 tykkäystä

https://www.nomadinvest.fi/post/q3-ilmastonmuutos-takinkääntö-ja-pienet-suomalaisyhtiöt

Lukemista aamupäivään ennen päiväunia =)

14 tykkäystä

Kyllähän se niin on, nyt kulutetaan ja nautitaan elämästä.

Boozt antoi posarin ja samalla huomasin, että kurssi kivunnut koronadipistä 4,3x. Kenkää jalkaan ja kerralla useempi pari :blush:

Harmi kun nämä aivan loistavat naapurimaan paperit ei ole tarttunu itselle, kun aika mennyt pikkuprosenteilla pelatessa kotimaassa :face_with_symbols_over_mouth:

4 tykkäystä

Mukava lukea, että Nomadillakin ovat nostaneet ilmastonmuutoksen edelle ja samoja aiheita pyörittänyt mielessä paljonkin. Energiaketjussa sitten jatkot :slight_smile:

Voishan sitä messuilla ihan kyselläkin Viljon perään.

2 tykkäystä

Toi on jo kova, jää punttisalilla sarjatauoilla tehdyt poiminnat piiiiitkälle taakse… :slight_smile:

8 tykkäystä

Hahah,

Surkeimmat osakeostoni oon tehny punttiksella sarjatauoilla, adrealiinipäissään ostan jotain mitä miettinyt vähän aikaa että mieli tekis mut onko järkeä :rofl:

9 tykkäystä

Poiminta tuosta Nomadin jutusta:

Ihmiset eivät ole kovin halukkaita muuttamaan näkemyksiään. Yleensä näkemyksen muuttaminen merkitsee, että joutuu myöntämään olleensa aiemmin väärässä.

Politiikassa takinkääntäjäksi haukkumisella on paha kaiku. Meidän mielestämme takinkääntö on sijoittajalle välttämätön ominaisuus.

Kun olosuhteet muuttuvat, näkemystenkin on muututtava. Se ei tarkoita, etteikö voisi olla pitkäjänteinen ja strateginen. Mutta jääräpäisyys on eri asia.

Tästä olen 100% samaa mieltä. :+1: :muscle:

23 tykkäystä

Sanotko ihan oikeasti, että todennäköisin vaihtoehto ei aina toteudukaan? Ja että silti kannattaisi operoida suurimman todennäköisyyden mukaisilla skenaarioilla?
:thinking: :confused: :exploding_head:

Madness, I say!

3 tykkäystä

voi herran pieksut mitä menoa tuolla uusiutuvissa. ihan pakko vähän hehkuttaa… Joku viisas foorumin jäsen joskus sanoi, että pitää vaan ostaa ja viisaammat saa veivata. kaikki rahat (jotka sinne osoitettu kiinni) ja uutta ennätystä pukkaa… kyllä tämä ei voi jatkua, vai voiko? Bidenia nyt jo hinnoitellaan… ja kovaa.

Just aattelin, että vois siivun vielä allokoida, mutta kun kaikki on nousseet niin hirveästi, niin mitä raaskii ostaa :smiley:

3 tykkäystä

Ja sitten tulee Trump ja voittaa ja vedyt vetää neljä ja puoli volttia niskat taittaen alas kalliolta :thinking:

No, ainakin sen jälkeen saa ostettua halvalla?

1 tykkäys

jep jep…! Kyllä sitten saadaan edullisemmin… aivot sanoo, että osta osta, mutta toisaalta, että kyllä sulla jo on niitä vetyjä (paljon) ja tuulta(kohtuullisesti) ja aurinkoa (aurinkoa liian vähän).

Jepsistä… kyllä tekisi mieli keventää Plugia kun RSI paukkuu katosta läpi ja huutaa yliostettua… mutta mutta :sweat_smile: pittääpi ehkä taas laittaa jäitä hattuun ja miettiä, että nämä hinnat on vasta lämmittelyä mahdollisesti kun miettii ensi vuotta, ja osaanko ostaa takaisin sitten “halvemmalla”…

2 tykkäystä

Tuli tänään selailtua Yle Areenaa ja vastaan tuli aivan loistava ohjelma sijoittamisesta.
Pohjantähden alla: Sijoittamista savolaisittain. Tämä on Vuodelta 2000. :smiley:

Jos illasta on tekemisen puutetta niin vahva suositus tälle! :ok_hand:

18 tykkäystä

Melkoinen nostalgiapläjäys, mutta toisaalta myös voi todeta että 20 vuotta myöhemmin on myös paljon asioita jotka eivät ole muuttuneet. Hymyilytti kun oli pätkä jossa uutislukija kertoo kuinka Nokian osari → -20% :sweat_smile: - tuli ihan Groundhog Day-tason fiilikset.

2 tykkäystä