Inderesin kahvihuone (Osa 1)

Huh huh!

Taas on paljon tullut luettavaa näin illaksi. Valitettavasti varmaan puolet täyttä sontaa (anteeksi sanamuoto) ja ajanhukkaa. Lähes kaikki on kuitenkin vilkaistava läpi, ettei mitään asiallista jäisi välistä. Ne kun tahtoo helposti hautautua tähän sekamelskaan.

Noin 6kk sitten täällä oli vielä pääasiallisesti asiaa. Keskustelua, joka perustui johonkin tietoon ja lähteitä jaettiin. Foorumia oli helppo ja nopea lukea, sai tietoa, jonka avulla pystyi tekemään voitollisia sijoituksia!

Nyt täällä on enenevissä määrin omien mielipiteiden jakamista, omistamiensa osakkeiden mainostamista ja vastapainoisesti omistamiensa osakkeiden opponoijien teilaamista sekä yleistä väittelyä milloin mistäkin.

Tämä foorumi on oikeasti ollut hyvä työkalu, varsinkin kun itsellä ei ole kovin paljoa aikaa etsiä tietoa. Kiitos siitä!

En ole kuitenkaan millään tasolla kiinnostunut lukemaan kenenkään yleisiä mielipiteitä, varsinkaan ketjuissa, joissa yritetään keskustella nimetyistä yhtiöistä. Mielestäni täällä on jo nyt sopivia ketjua, joissa voi jakaa mielipiteitä vapaasti. Jos muuta ei löydy, niin tämä ketju lienee sopiva tai sitten voi perustaa ketjun omille mielipiteilleen ja vaikkapa linkata kirjoituksiin käyttäjät, joiden huomion haluaa. Tällä tavalla voi myös mahdollisesti nähdä, että kuinka paljon kiinnostusta ne omat mielipiteet/asiat keräävät, kun voi seurata lukijoiden määrää.

Enkä väitä, että jokaikinen omakaan viesti olisi ollut lisäarvoa tuova, mutta siihen toki yritän tähdätä, koska en halua kenenkään aikaa täällä tuhlata, ainakaan omilla mielipiteilläni aiheen sivusta. Palautettakin voi aina antaa, jos ei muuten niin vaikkapa yksityisviestillä.

Ja miksei moderointiakin voisi lisätä ihan huolella. Inderesin henkilöt lienevät vallan päteviä päättämään mikä on asiallista ja mikä ei, mikä tuottaa lisäarvoa ja mikä ei. Siinä alkaisi varmaan itsekukin miettiä vähän enemmän mitä kirjoittaa ja ne, joilla ei ole järkevää sanottavaa siirtynee ennen pitkää lukijan rooliin tai jättää koko foorumin.

Laatu ennen määrää!

22 tykkäystä

Jotenkin alkaa tuntua, että noissa osakkeiden hinnoissa ei ole enää mitään järkeä. Voi olla pulkkamäki myös ihan kohtuu suuri. Sitä odotellessa.

3 tykkäystä

Alkoipas mukavasti päivä tänään. Pääsin palaamaan vihdoin terveenä viikon sairauslomalta töihin ja ylipainoisena salkussa ollut Stockmann antoi positiivisen tulosvaroituksen. Kyllä siinä kelpasi aamukahvia hörppiä :smiley:

9 tykkäystä

Miksi energiaketju ei enää näy? Edes haulla?

Näyttää olevan etusivulla: Energia-alan teknologinen kehitys ja sijoitusmahdollisuudet - #373 by Janne

Päivitin foorumin sääntöjä, jotka löytyvät nyt myös ytimekkäästi suomeksi Sijoitusfoorumin säännöt (FAQ/Guidelines)

4 tykkäystä


Tulee tällainen ainakin minulla? @Verneri_Pulkkinen

3 tykkäystä

Entä nyt?

1 tykkäys

Nyt toimii, kiitos!

1 tykkäys

Minusta näytti sisältö samalta kuin aikaisemmin?

Ennen se oli vain englanniksi, nyt löytyy suomeksi ytimekkäämpi versio. :finland:

1 tykkäys

Mulla näkyi vain ne kaksi ekaa kappaletta suomeksi, kuten aikaisemmin. Vai oliko nekin aikaisemmin englanniksi?

Todnäk. se alla oleva englanninkielinen versio hämäsi, erotin sen omaksi viestikseen selvyydeksi ja nyt näkyy siis vain tuo ytimekäs suomenkielinen versio. Sen lisäksi asetin sen banneriksi ylös, joten kaikki näkevät sen tullessaan foorumille (sen saa pois ruksista).

1 tykkäys

Saako tuota jotenkin tiivistettyä jotta pääsisi tuosta raivostuttavasta vetopalkista eroon. Käyttäjäkokemus kärsii :face_with_hand_over_mouth:

e. eikun nyt se katosi painamalla ruksia

1 tykkäys

No niin, olin painanut vaimenna kun lopetin email ilmoitukset

1 tykkäys

Lyhensin silti, ei pitäisi tarvita juuri vetopalkkia enää. :wink:

1 tykkäys

Kertokaa, kun titteli on jaossa, niin alan kerää enemmän blokkauksia

3 tykkäystä

Foorumilaisille pariks tunniks viikonlopun tylsiin hetkiin kuunneltavaa. Vaikka sitten kahvin kera :slightly_smiling_face:

DoubleLine Round Table Prime 1-6-20 - Segment 1: Macro

DoubleLine Round Table Prime 1-6-20 - Segment 2: Markets

1 tykkäys

Uskon vakaasti, että tarkoituksella epäsiisti parta- ja hiustyyli ottaa asemiaan finanssialalla.

19 tykkäystä

:upside_down_face: mistä moinen usko?

1 tykkäys