Inderesin kahvihuone (Osa 1)

No ehkä toi reipas +10000% päivän korkein on kuitenkin hiukan liikaa :smiley:

7 tykkäystä

Varmaan tuo Pfizerin tänään FDA:lle lähettämä koronarokotehakemus nostaa.

E:
Mutta ehkä ei nyt 55 NOK verran :smiley:

Ihan kiva jollekin, “Hmm, ostetaas 1000 kpl hintaan 0,55 NOK… eiku!”

4 tykkäystä

Kyllä Heikkilä&Vilenissä Kamux on aivan varmasti. Kamuxin lisäksi veikkaan että sieltä löytyy Harvia, Fodelia, Revenio, Qt, Remedy, Marimekko… oisko vielä vaikka Admicom… katotaan montako osui… :wink:

13 tykkäystä

No joo, mutta Kamux ja Harvia ovat jo liian isoja ja valmiiksi kaikkien tiedostavien salkussa, sekä niihin on jo ladattu sen verta paljon odotuksia etten usko niiden kovin paljoa heiluvan hypetyksestä. Fodeliassa sen sijaan voi olla pelipaikat tiedossa, koska se on selvästi vähemmän tunnettu kasvuraketti ja harvemmin löytää näitä perinteisempien alojen firmoja, jotka kasvavat 30% vuodessa. Kyllä tämä lottoarvonnan voittaa viikonlopun jännitysnäytelmänä. Eikös se @Masse aina sano että hyvästä sijoitusviihteesta sopii jopa maksaa :stuck_out_tongue_winking_eye:

7 tykkäystä

Heikkilä on Bittiumissa sisällä rahastonsa kautta tuoreella lisäyksellä. Voisi löytyä motivaatiota bulleroida lappua…

4 tykkäystä

Jahas, siellä Wuhanissa ei taas joku umpimielinen kestänyt totuuden puhumista, joten laitetaan tämä Masse-sedän julki tuoma totuus maahanmuuttajayhteisöissä tavallista enemmän esiintyvästä Covid-epidemiasta tänne kafferoomin suojiin:


Masse
Foorumin aatelinen

5 t

Eihän Halla-Ahon Jussille ole vaan kukaan kertonut, että tartuntatilanne on paha maahanmuuttajilla? Jos olis, niin se olis sama kuin laittais bensaa liekkeihin palopesäkkeessä nimeltä “Haittamaahanmuutto”… Huh, huh…

Sannakin tuossa jo Financial Timesissa kerkesi toteamaan, että pitkittyvä korona päästää populismin valloilleen :cold_face:

Masse-setä, FA, Pitääkö olla huolissaan???

3 tykkäystä

Ah katos, enpä huomannut. Taitaa olla kandidaatti miehekkäälle fat fingerille jota ollaan seuraavaksi peruuttamassa…

2 tykkäystä

miksi haluaisit myydä ten baggerin heti maanataina?

5 tykkäystä

Onkos nää ten baggerit tästä hetkesät vai jutellaanko vanhoista onnistujista. Mistä kohtaa aletaan laskemaan. Talenom on jo 10 bagger, Qt varmaan lähellä. uusista ehkä Kamux aikanaan, Leaddesk , herantis onnistuessaan, vai etsitäänkö kansainvälisesti?

No kohtahan sen näkee. Enersense on noussut jostain 1,2 tasolta 8,5 pelkästään vuodessa… voiko sen laskea alimmasta kurssista :smiley:

Oon melko varma että Enersenseä ei mainita videolla :stuck_out_tongue:

6 tykkäystä

mulla on salkuissa tältä vuodelta yli 20 1x baggeriä, saako siitä mitallin! Pitää varmaan tehdä naamari päällä oma video ja ladata se tänne… :slight_smile:

5 tykkäystä

Tota menoa rapakon takana kun katsoo niin Jenkeissä paikallinen Inderesen tekisi videon missä pohdittaisiin mikä tenbaggeroi ennen joulukuun alkua.

5 tykkäystä

kerromme 10 x potentiaalista 10x baggeriä vuoden lopulle, stay tuned. lähetä mulle rahaa bitcoin tililleni, niin lähetän sinulle itse kännykällä kuvatun 10x10x videon.
Noh aion katsoa videon, niin tiedän mistä puhutaan :smiley: varmaan viihdyttävä tulossa.

4 tykkäystä

Voi itku kun Mandatum ei anna laittaa myyntitoimaria noin ylös. Ois ollu kaffen paikka, ehkä XO kylkeen tai kaksi. :champagne:

5 tykkäystä

Menettää karhuiluoikeudet jos siirtyy takaisin buy & hold -moodiin. Yleensä olen muutenkin 100% osakkeissa, joten harvoin pääsee toteuttamaan näitä maukkaita niche-treidausstrategioita. Nyt jännäämään saadaanko Fodelia-hype käyntiin.

8 tykkäystä

Muistutus:
Alkoi 8min sitten

7 tykkäystä

Ekaa päivää “3-pyöräisen” Electra Meccanican kyydissä, pari tuntia ja +34% taulussa :rocket:…On tämä vaan huimaa menoa jo NIO:kin nousuihin tottuneelle :open_mouth:
Kivaa vastapainoa, kun Suomi-osakkeissa koko viime viikko oli yhtä % osien nyyhtämistä edestakaisin.

5 tykkäystä

No ei se mennyt ihan nappiin. @Aston_Livingstone sen sijaan pääsee taas naattimaan kun maanantaina Efecte jatkaa raketointiaan podihypen voimalla. Olisin kyllä pistänyt Heerosta salkkuun, jos siinä olisi riittänyt likviditeetti treidaukseen. :sweat_smile:

21 tykkäystä

Jipijipijipii

16 tykkäystä

Bittium mainittu :sweat_smile:

5 tykkäystä

Omat suosikit noista olivat Efecte ja Heeros. Minkään sortin pharmoihin en kyllä koskisi.

5 tykkäystä