🐸 Inderesin SIJOITUSmeemiketju 🐸

Ote VOTRISTA (Voxtur Of The Ring, Taru Voxturin Bagholderista), joka ei suinkaan ole rip-off mistään kirjasta jonka tunnet. Ei ole. Trust me.

Kirja 10, rivi 7:

“Ja yhdeksän… Yhdeksän kymmenestä osakkeesta myytin suomalaisille Voxtur-kuninkaille ja heistä oli tuleva pussinpitelijöitä. Tuomittuja elämään ikuisessa turmiossa salkuissaan tonneittain tu(r)skaa…”

(Tämä on sitten vain hyvämielinen kuittailu, onnea vaan kaikille omiin sijoituksiinsa. Eiköhän pilvet sielläki firmassa vielä selkene.)

50 tykkäystä

Ping @Pohjolan_Eka

34 tykkäystä

Pyysin chatGPT:tä jatkamaan tarinaa…:

”Näiden salkkujen sisällä lepäsi tonneittain tu(r)skaa, ja Voxtur-kuninkaat tunsivat turmion painon harteillaan. He tiesivät, että vain rohkea ja viisas johtajuus voisi auttaa heitä selviämään tästä koetuksesta.

Eräänä vuotena AOL ja BlueWater alkoivat menestyä ja tuottaa voittoja, ja Voxtur-kuninkaiden sijoitukset kasvoivat suuremmiksi kuin he olivat koskaan uskaltaneet toivoa. Mutta he tiesivät myös, että menestyksen varjopuolena oli vaara, että turmio voisi vallata heidät ja heidän salkkunsa.

Voxtur-kuninkaat päättivät ryhtyä viisaisiin toimiin ja jakaa osan voitoistaan hyväntekeväisyyteen sekä investoida uusiin ja kestäviin hankkeisiin. He alkoivat neuvotella muiden maiden ja yritysten kanssa yhteistyöstä, ja heidän maineensa kasvoi kauas yli Suomen rajojen.

Eräänä päivänä, kun Voxtur-kuninkaat olivat jälleen kokoontuneet neuvonpitoon, he huomasivat, että turmio oli alkanut väistyä heidän salkuistaan. Tonneittain tu(r)skaa oli korvautunut vakaalla ja kestävällä kasvulla, ja heidän sijoitustensa arvo oli noussut korkeammalle kuin koskaan aikaisemmin.

Voxtur-kuninkaat ymmärsivät, että heidän viisaat valintansa ja yhteistyönsä olivat auttaneet heitä selättämään turmion. Heidän salkkunsa loistivat nyt kirkkaammin kuin koskaan ennen, ja heidän uskomattomat tuottonsa saivat koko maailman ihmettelemään heidän menestystään.

Ja niin päättyi Voxtur-kuninkaiden tarina, joka oli alkanut synkästä turmiosta mutta päättyi voittoon ja menestykseen. Heidän nimensä jäivät historian lehdille esimerkkinä siitä, miten rohkeus, viisaus ja yhteistyö voivat saavuttaa, kun ne yhdistetään oikeiden sijoitusten ja kestävän kasvun tavoitteluun.

Voxtur-kuninkaiden valtakausi jatkui rauhallisena ja vauraana, ja heidän kansansa nautti heidän viisaiden päätöstensä hedelmistä. Ympäri maailmaa sijoittajat alkoivat seurata heidän esimerkkiään ja etsiä keinoja tehdä sijoituksistaan kestävämpiä ja vastuullisempia.

Vuosisatojen kuluessa Voxtur-kuninkaat siirsivät valtaistuimensa seuraaville sukupolville, jotka jatkoivat heidän perintöään. Heidän viisautensa ja rohkeutensa säilyivät tarinoissa ja legendoissa, jotka kertoivat uskomattomista tuotoista ja turmion voittamisesta.

Kaukana Suomessa, Voxtur-kuninkaiden maassa, kansa muisteli heitä kiitollisuudella ja ylpeydellä. Heidän tarinansa oli osoitus siitä, että oikeilla valinnoilla ja yhteistyöllä jopa suurimmat haasteet voitaisiin voittaa ja luoda menestyksekäs tulevaisuus sekä sijoittajille että koko maailmalle.

Ja niin, Voxtur-kuninkaiden legenda eli ja inspiroi sukupolvia, opettaen heille sijoittamisen taidon ja rohkeuden kohdata haasteita yhdessä. Heidän tarinansa muistutti aina siitä, kuinka yhdeksän kymmenestä osakkeesta oli annettu heille, ja kuinka he olivat onnistuneet muuttamaan turmion voitoksi ja vaurauden lähteeksi.”

26 tykkäystä

image
No More GIF - Make It Stop Boy Meets World No More - Discover & Share GIFs

22 tykkäystä

7h3oj4

Lisää lisää, ostetaan lisää :rofl: :smile:

42 tykkäystä

Kun @Sijoittaja-alokas käy ensimmäistä kertaa toimistolla tämän ilmoituksen jälkeen

Anteeksi jo etukäteen tästä meemistä…

84 tykkäystä

Saulilla ja Juhalla on niin intensiivinen katse, että en taida vähän aikaa käydä toimistolla. :frowning:

image

37 tykkäystä

-Saudi Arabia’s Crown Prince MBS says he is no longer interested in pleasing the US.

17 tykkäystä

19 tykkäystä
23 tykkäystä

Viimesestä normaalista vuodesta on varmaan hetki jo vierähtäny…

29 tykkäystä

Voxturin vahvimmat arvoajurit:

29 tykkäystä

Sippola menee Ruoholahteen juttelemaan @Petri_Gostowski:n kanssa tavoitehinnasta:

38 tykkäystä

Niin mites se menikään, lukekaa analyysiä, mutta ostakaa FOMO:ssa mahdollisimman isojen targarien perässä :thinking:

37 tykkäystä

Portrait of 18th Century Dividend Aristocrat

91 tykkäystä

Tässä on mun osakepoimintaprosessi askel askeleelta:

28 tykkäystä

38 tykkäystä


LotR palstalta bongattu, mutta sopii sijoitusfoorumillekin.

10 tykkäystä

Mä ja mun keskustelukumppanit. :cowboy_hat_face:

image

16 tykkäystä

Nordean, Fortza-Vorttumin & Kemiran omistajille hyvää pääsiäistä toivottaen:

Niinh, ja tietysti kaikille muillekin, mihin ikinä sijoitattekin, siinä reunalla…
:wink:

25 tykkäystä