Osakesijoittaminen

Kempower pörssiin?

Kempower kasvattaa osakkaiden määrää henkilöstöannilla ja on kunnioitettavassa kasvussa. Olisikohan henkilöstöanti merkki aikomuksesta pörssilistalle? Minusta tuntuu itsestäänselvältä, että on. En tiedä henkilöstöannin ehtoja, mutta veikkaan, että uusia omistajia tulee melkoisesti verrattuna aiempaan omistajuuden jakautumiseen. Firma tekee parasta laatua maailmassa, markkinat kasvavat todella nopeasti, myynti vetänee helposti sen, mitä pystytään tuottamaan, ja tuotantoa kassvatetaan todella voimakkaasti. Vanhat omistajat saisivat tässä markkinatilanteessa varmasti mukavan hinnan osakkeista, ja kasvu voitaisiin toteuttaa uusien omistajien rahoilla. Mitäpä veikkaatte, koska Kempower on pörssissä?

21 tykkäystä

Mielenkiintoinen avaus! Olen seurannut myös Kempowerin tarinaa ja myynnin edistymistä viimeaikoina ja listautuminem on pyörinyt omassa mielessänikin.

6 tykkäystä

Noin 95,9% varmuudella sanon, ettei listaannu. Mistä näitä kuitenkaan tietää miten tilanteet muuttuu.

Saanko olla utelias: mistä moinen varmuus?

Toimin melko lähellä tuota yritystä. Tietty koskaan ei voi olla 100% varma ja onhan siinä se pieni mahdollisuus. Toki annilla voisin itsekin osallistua :grin:

1 tykkäys