Osakesijoittaminen

Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju

Haluatko avata miksi toivot AMC:n tulevan tonttiin ja miljoonien retail investorien menettävän rahansa shorttien kanssa hyvin kyseenalaisesti pelanneiden talojen voitoksi?

Itse nautin suuresti katsellessa näitä lukemia :face_with_hand_over_mouth:

9 tykkäystä

Ironisesti, mitä enemmän ne printtaa uusia osakkeita → niitä ostetaan → sitä paremmalla taloudellisella pohjalla firma itse on, ja sitä isompi valuaatio on oikeutettu. :rofl:
:popcorn: :kangaroo:

5 tykkäystä

Miksi AMC ei tekisi anteja jos kurssi raketoi järjen vastaisesti? Tämähän olisi yhtiön edun mukaista. Jos retail tekee tappioita sen takia että yhtiö takaa rahoituksensa niin ei kovin tukevalla perustalla sijoituspäätös ole ollut.

5 tykkäystä

Hahahahah NAKED ROUND 2!! :rofl::raised_hands::fist::sweat_drops::sweat_drops::rocket::rocket::beer::face_with_hand_over_mouth:

7 tykkäystä

En kysynyt miksi AMC ei tekisi antia, kysyin miksi sinä toivot AMC:n tekevän jättiannin, joka luonnollisesti tuhoaisi nyt käynnissä olevan shorttijahdin.

Kun ottaa kommentin kontekstin huomioon, en voi olla olettamatta, että kommentin takana on toivomus siitä, että nyt käynnissä oleva apinaralli kokisi kivisen lopun.

Eikä AMC:kään ihan joka päivä anteja voi tehdä, vastahan niillä eilen oli edellinen 8 miljoonan lapun printtaus & myyntisessio. Vaikka jäähän tuo rakasti toivotusta 10 miljardin taalan annista.

Ainakin vielä tämänhetkisellä osakkeen hinnalla :face_with_hand_over_mouth:

2 tykkäystä
3 tykkäystä

Sopinee paremmin tuonne taivastelu ja ihmettely ketjuun tämä. @Johannes_Sippola

Riippumatta siitä mitä kukakin toivoo, apinaralli tulee kokemaan kivisen lopun, sitä kivisemmän mitä enemmän tämä paisuu. Kaikkien pörssiyhtiöiden markkina-arvo palaa aina lopulta heijastamaan yhtiön todellista arvoa, eli sitä, kuinka paljon se pystyy tienaamaan rahaa omistajilleen. Käsittääkseni AMC on rapakunnossa oleva firma, joka ei tule olemaan tuottoisa kassavirtakone tulevaisuudessa.

Mitä kauemmin tämä jatkuu, sitä enemmän tulee mielivaltaisia tulonsiirtoja uusilta sijoittajilta kokeneemmille pumppaajille. On lyhytnäköistä ajatella, että vain shorttaajat olisivat lopulta kärsijöitä – kurssin romahtaessa kärsijöitä ovat monet rookiet, jotka päätyivät ottamaan riskiä enemmän kuin olisivat ikinä voineet kuvitella. Jos välittää heistä, toivoo tämän päättyvän mahdollisimman pian, jotta vahingot olisivat edes vähän pienempiä verrattuna siihen, että kurssi vaikka vielä kaksinkertaistuisi tästä.

21 tykkäystä

Tämmöiset massiiviset pumpit aiheuttavat epävarmuutta markkinoille. Enkä halua ylimääräistä epävarmuutta markkinoille. Joukkoistettu markkinamanipulaatio on ihan yhtä väärin kuin hedgefundien tai muiden toimijoiden. En näe mitään jaloa tässä toiminnassa, vaan puhtaasti ahneutta. Koitetaan pumpata osaketta tappiin tyhmempien kustannuksella.
Edellinen Gamestop saaga loppui minusta harmillisesti Robinhoodin ja muiden toimijoiden riskienhallinnallisista syistä jonka johdosta rajoittivat kaupankäyntiä. Tämä jätti liikaa varaa jossitteluun joten toinen näytös oli odotettavissa. Pumppikohteen massiivinen anti opettaisi mikä on se oikea ja todennäköisin riski kun toivoo short squuzea.

14 tykkäystä

Mitäs mitäs Arocellin suunnalla tapahtuu?

1 tykkäys

Kattokaa tota arocell :rofl::rofl:

14 tykkäystä

On kyllä melkoista menoa Arocellilla. Joku tietää jotain isoa tai sitten kyseessä samanlainen pomppu kuin reilu kuukausi sitten

5 tykkäystä


Näyttäs olevan jenkeissä vähän joka lapussa tammikuu all over again. Melkein harmittaa etten lähtenyt mitään meemeilemään, mutta vähän tuli puskan takaa tää kakkoskierros joka lapulla.

5 tykkäystä

Toi WKHS taisi komeilla shortatuimpien listan ykkösenä, eli sitä jenkkilän heinäsirkkalauma on lähtenyt käymään ylhäältä alas. Vielä saattaa olla luvassa loppuviikosta nousua, jos uskaltaa tuolta listalta ottaa osakkeita, jotka ei tuota kunnon pomppua ole vielä kokenut. Toivotaan, että Triterras ottaisi myös kivan pompun, vaikka ei enää shortatuimpien top10 ole :slight_smile:

4 tykkäystä

Just meinasin tätä kysellä, että ootko seurannut Tritin shortti tilannetta kun itsekkin otin spekulatiivisen potin tossa joku vko sitten. Josko tarttuis raketit matkalla siihenkin.

3 tykkäystä

Tämän eilisen ZeroHedgen jutun jälkeen vaikutti vauhti kiihtyneen

3 tykkäystä

Tänään tosiaan taas mennään apinajunalla ja kovaa :crazy_face:

2 tykkäystä

Sofi ja ttcf 30% shortti float, lisäksi fundat kunnossa joten ei voi mahdottomasti pudotakaan, kummatkin olivat alkuvuonna kovemmissa hinnoissa.

1 tykkäys

Tommonenkin keulii: (bongasin ZeroHedgen shorttilistalta)
Screenshot 2021-06-03 at 13.42.33

2 tykkäystä

Jaahas pientä takaiskus AMC-ralliin näemmä:

2 tykkäystä