Osakesijoittaminen

Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju

Toiseen hullutteluun mukaan 25$ kieppeillä halttia haltin perään.

Se on paha kun tykkää uhkaplaamisesta

5 tykkäystä

Ai että, hulluttelu osakkeita alkaa tulla uudelleen, aikun mukava muistella vanhoja hyviä aikoja ennen vuodenvaihdetta kun viimeeksi oli näitä kunnolla. Tuli hyvät rahat taskuun. Pitää vaan olla nopee näppinen ettei jää laukut käteen.

2 tykkäystä

Tuossa on taas tehty monta uutta ja hidassormista bagholderia :smiley:

kuva

17 tykkäystä

Huhheijaa. Pakko myöntää että @Seppa1 viestiä katsoessani pään sisäinen ääni sanoi “hmm, pitäisikö jotain tuollaista vielä kuitenkin koittaa”. Toisen kuvakaappauksen jälkeen ääni vaimeni.

Päivän sisällä lähes 15-baggeriksi ja sieltä yli 70% alaspäin. Huhhuh.

5 tykkäystä

Kannatti koittaa ja ottaa reilu tuntiin +5k, hyvä oli uloshyppy hetkeni. Sanotaanko ettei kyllä kaukana itselläkään kassit olleet.

9 tykkäystä

Jaa-ah. Oli stop loss CDON:ssa 405 SEK tasolla ja jostain syystä OP:n paska ei osannut aktivoida myyntiä. En tiedä mistä johtuu, mutta liekö syy niin yksinkertainen että kauppoja ei ole tapahtunut juuri tasan 405 SEK vaan 406 ja 404. Tuntuu höpöltä ottaa nyt turskaa tämän takia :heart::heart::heart:

Miksi §@#!%:ssa ei Suomessa ole yhtään kunnon välittäjää. Nordnet on yksi vitsi välityspalkkioidensa kanssa. OP:n digiosaaminen samalla tasolla kun meikällä 90-luvulla 10v uutena perunana.

En tiä. Ei ole eka kerta kun OP:n takia tulee meikälle turskaa. En muista mikä edellinen case oli, mutta pistin silloin palautetta. Nyt mietin että taitaapi vaihtua pankki.

E: Aivan… Edellisen kerran kun OP:n takia tuli turskaa niin joku salkkuni yhtiöistä järjesti annin, eikä merkintäoikeuksia pystynyt tuolloin lunastamaan tai edes myymään netissä, joten jäi antiin osallistuminen välistä. Sentään tähän on saatu korjaus ja nykyään ei tarvitse kirjeellä hoitaa :poop: :love_letter:

Aktivointihinta oli 405 SEK ja myyntihinta 400 SEK. Yhtään kauppaa ei tosiaan tehty 405 SEK enkä keksi mitään muuta syytä miksi tuo ei toiminut. Lähetin palautetta kun isoin kiukku laantui. Mahtaa pankilla tietoturvakin olla kunnossa kun tämmösiä bugeja löytyy softasta.

1 tykkäys

Voisiko syy olla vaihto? Jos kauppoja ei ole tehty riittävästi haluamallasi hintaa…

edit. paitsi että hintahan on edelleen alle asetun…

1 tykkäys

Nordnetillä ainakin aktivointihinta ja myyntihinta pitää olla tarpeeksi lähellä toisiaan, oli eri rajoja riippuen osakkeen yksikköhinnasta mutta noin 5% muistaakseni, muuten ei toimi

Totta tosiaan, pre-market keulii jo :space_invader:

image

image

MINI L CORSAIR GAMING AVA 3 ainakin kiipeää kovaa.

EDIT: tai siis, mennyt halttiin 13:37.

Saa nähdä minne Oroco aukeaa :sunglasses:

13 tykkäystä

Pressä Luokung melkoisessa myötätuulessa.

2 tykkäystä

Saa nähä mitä tapahtuu ruotsalaisen peliyhtiön Osakkeelle jenkkien avauksessa…

7 tykkäystä

Panoro noussut viikossa 17%. Kiitos @Pohjolan_Eka kattavasta postista, joka sai tähän sijoittamaan :slightly_smiling_face:

11 tykkäystä

Älähän nyt vielä kiittele, kun Q3-Q4 tehdään tutkimusporauksia ja jos molemmista tulee vettä niin markkinat varmaan säikähtävät ja tiputtavat tämän takaisin alle 20 NOK :wink: . Toki onnistumisesta tietty voidaankin palkita varsin avokätisesti :sunglasses:

Vaikka pakko se on toki myöntää että kyllähän tämä hyvältä tuntuu kun joka päivä noustaan se 3-4% :joy::partying_face:

13 tykkäystä

Oha se Brenttikin 73,37 taalaa tänään, YTD +43%!

Golar LNG:llä on myös tosiaan tällanen maukas vipu siihen:

The contractual Brent Oil linked component of Hilli’s currently contracted production generates incremental cashflows equivalent to approximately $3.0 million per annum for every dollar the Brent Oil price is above $60/barrel, up to an agreed but undisclosed ceiling.

Tätä menoa se kattohinta loppuvuoden osareissa jo selviää :partying_face:

1 tykkäys

Ei näytä olevan mitään vaikutusta. Olis se varmaan pompannut jo ennen klo 16.30 jos jotain rakettia olis tulollaan :slight_smile:

1 tykkäys

Suuri osa WSB-apinoista ei varmaan edes pysty sijoittamaan Ruotsin pörssiin :thinking:

3 tykkäystä

Kupari korjaa taas…

3 tykkäystä

Ehang julkaisi kauan odotetun 20-F:n…

7 tykkäystä