Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

Verkkis vetää driftissä mitä kolmannetta kuukautta eli sivuttaisliikettä. Antaa vetää, minä pysyn ruorissa ja vetelen napeista (istun käsieni päällä). Alan panikoimaan vasta jos ostetaan pörssistä ulos.

Kova luotto yhtiöön pörssissä mutta vielä kovempi luotto käsiini, joidenka päällä istun.

Ah niin kauniita maisemia, vuoria, vuoria silmänkantamattomiin.

2 tykkäystä

Mielenkiintoinen osavuosikatsaus tulossa fortumilta huomenna. Kaikki asiaan perehtyneet odottavat synkkiä lukuja vaan tuleeko vieläkin synkempi vai “löi analyytikkojen ennusteet”-tulos.
Jännät paikat :grimacing:

2 tykkäystä

Nyt lähti kyllä lopullisesti ketjut rattailta jenkki-markkinoiden kanssa. Tältä näyttää premarket, kun ennusteet ylitetään taas. Hinta on jo huomattavasti ATL alle, eli jokainen joka nyt myy, myy tappiolla. Taitaa olla aika poistua sieltä, eli kaikki myyntiin, mitä plussalla on ja loput sitten, jos nousee joskus plussalle. Paskamarkkina on vaan paskamarkkina, ei sille mitään voi näemmä.

16 tykkäystä

Itsekin totesin n. 3kk sitten ettein noitten SPACIen ja niihn liittyvien kanssa voi voittaa tällä hetkellä. Kaikki jenkkilaput lähti myyntiin ja turskaahan siitä tuli. Helpompia voittoja on muualta haettavissa. Ei itselläni riitä ymmärrys jenkkipörssiin. Hullua tuo meno siellä kyllä on.

3 tykkäystä

image
:man_shrugging:

7 tykkäystä

Samppanjaa powerbandiläisille :partying_face:. Historia on kyllä näyttänyt, että nopeasti tullaan alaskin. Useampi +10% päivä nousu kuitenkin tullut.

4 tykkäystä

Kyllä taas tätäkin päivää saanu kattoa ja ihmetellä, mm. Hyzonin osalta (muitakin jenkkiosakkeita) kun käyny -8% ja kohta +8% :rofl:

19 tykkäystä

On kyllä täydellistä arpajaista. Sama miniatyyrinä Euroopassa. Jos olis aikaa kursseja vahdata minuuttipelillä niin tuolta saattas jokunen eurokin irrota.

7 tykkäystä


Päivän alkuun NDX -1% ja takaisin lähtölukemiin :kangaroo::neutral_face:

8 tykkäystä

Hieman erikoista miten foorumilaiset laittoivat tänään yksi jos toinen Fortumin lappua laitaan kun ollaan jokainen niin varmoja että kurssi tippuu huomenna. Mietin tässä vai itsekseni että jos se on niin varmaa niin miksi kurssi ei ottanut jo tänään enemmän pakkia? Niinpä

23 tykkäystä

Kaikki ei lue Kuningas Kinnusen ennakkokommentteja. :wink:
Eikä suurin osa piensijoittajista muutenkaan jaksa tai edes kannata veivailla lappuja osarin takia jos sinne on kertynyt verovelkoja maksettavaksi.

Pienimuotoista uhkapeliähän noi osariveivit aina on ja tuo jännitystä elämään. :slightly_smiling_face:

6 tykkäystä

Hyzon motors +9,2% ja nousi salkun toiseksi isoimmaksi positioksi Evolutionin ohi. :rocket:
Salkun suurimpaan Plug Poweriin matkaa vielä reilusti. Mielenkiintoinen syksy tulossa :sunglasses:

33 tykkäystä

Hyzon on kyllä arvaamaton paperi. Hetki avauksen jälkeen -8% pakkasella. Aamulla katsoin uusiks, niin 9,2% plussalla. En oo ikinä näin möykkysen paperin kyydissä ollut, mutta kerta se on ensimmäinenkin…

12 tykkäystä

Pointti varmaan oli että piensijoittajat eivät liikuta Fortumin kurssia yhtään minnekkään.

5 tykkäystä

Sievi 2€ :flushed:

27 tykkäystä

Meno sen kun jatkuu. Red Eye otti jo pari kymmentä kruunua sitten neutraalin näkökulman mutta ei ole keventänyt Top picsistäkään. Nämä peesaus laput jännittää enemmän kun ei oikein ole mitään konkretiaa.

6 tykkäystä

Dovre kannattelee salkkua kolmanneksi suurimpana positiona näin laskupäivänä plussan puolella. Kulisseissa tapahtuu…

14 tykkäystä

ooo Boooreooooo!! Kelpaa

4 tykkäystä

Mikäs tätä Boreoo nostaa??? Päivästä toiseen pienellä vaihdolla.

2 tykkäystä

Todella hyvä kysymys. Reilu 2 vuotta sitten kun aloitin seuraamaan yleiseletroniikkaa tämä ei kelvannut kenellekään alle 10eurolla ja nyt tapellaan lapuista 100euron hinnoissa. Hämärän oloinen case :smiley:

7 tykkäystä