Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

ZIM se vetelee hyvin, oliki hyvä pompun paikka toi päältä 42 dollaria, katotaan mihin asti ponnistaa ennen kuukauden päästä tulevaa osaria. Jos tällä kertaa nauttis vähän pidempään kyydistä

5 tykkäystä

Merja Mähkän jutuille naureskeltiin taannoin, mutta täytyy sanoa että olipas vaan oikeassa. Muistaakseni Qt ja Vaisala olivat hänen suosikkejaan…

28 tykkäystä

Reilu viikko osariin, vielä olisi Evolle tyypillistä kiivetä pikkuhiljaa ja sitten osaripäivänä rikkoa kaikki ennusteet (kuten tainnut tehdä jokaisessa osarissa parin viime vuoden aikana) ja ja tehdä tyylikkäät ath:t osaripäivän päätteeksi :money_mouth_face:. Kelpaako olla kyydissä? Kyllä kelpaa :hugs:

13 tykkäystä

Katos perhana. Jostain luulin lukeneeni että tulee joskus 3.-5.11 hujakoilla mutta onkin vasta 17.11. Mutta joo kontit mukavassa nosteessa ja aika samanlaista kaavaa vetää kuin kesällä. Sinälläänhän tossa on nyt tullut bullia uutista toisensa perään että mikäs tässä istuessa. Nostelee kyllä koko shipping osio omaa salkkua melkoisin harppauksin.

2 tykkäystä

Silloin kylläkin naurettiin Merja Mähkän argumentoinnille. Kyse ei ollut eikä ole siitä, oliko oikeassa vai väärässä.

Tsemppiä, Merja!

5 tykkäystä

Ei hätää, kyllä se sieltä tippuu! Kun indeksit taas tulee pinnan alas niin tämä kymmenen. :slight_smile:

3 tykkäystä

Määrällisesti ei ollut kovin suosittu mutta merkkaajat laittoivat sitten vähän keskimääräistä isompia määriä. Annista sai vain noin neljäsosan merkkaamistaan.

2 tykkäystä

Ei pääse laittamaan järkevää myyntitoimeksiantoa Autostoreen kun hinnat vähän vielä pilvissä ja menee rangen yli :joy:

3 tykkäystä

Liputin tämän. Lue muutamia viestejä taaksepäin tuota Evon ketjua. Eihän tuolla juuri muuta olekaan kuin positiivisia asioita.

3 tykkäystä

Lisäksi viimeiset n. 8 osavuosikatsausta antavat jotain osviittaa firman suunnasta :wink:

5 tykkäystä

Ons kellää hajuu mikä nostaa vetylappui? Avaukseen Purus +6%, Nel 3% ja Powercell 3%

Kurssissa on pitkään laskua, vaikka on tullut positiivisia asioita. Mikä on muuttunut?

On nämä annit hauskoja, en merkannut Autostorea, mutta ostin aamulla avauksesta 4k€ position, ja nyt taulussa viikonlopun ruokakassi (no ehkä Kämppi-viikonlopun). Olisi taas sen yhden nollan voinut lykätä ostosumman perään :slightly_smiling_face:

11 tykkäystä

Huhtikuun lopusta lähtien ollaan sahattu kohtalaisen tasaisesti edestakaisin. Syyskuun lopusta alkoi isompi lasku, joka on nyt kiritty kiinni. Ihan normaalia liikettä. Firma porskuttaa todella vahvasti näistä heilunnoista huolimatta.

1 tykkäys

Mahotonta menoa, jokainen osto ollut oikea liike tähän mennessä. Kevennykset sitten taas…:roll_eyes::joy:ATH 179.2 ecua. @Masse valmistautuu tasalukuun :star_struck:

10 tykkäystä

On kuumottavia päiviä nämä (itselle ison) Harvia-salkun heilahtelut. Ensin kelailtiin tasaisesti ylös ja nyt taas hiljalleen alemmas ja alemmas.

Muita kohtalotovereita? Mitä ajatuksia? Onko ennen osaria ollut tapana lasketella pitkällekin vai onko tämä vain tätä aikamme kuvaa?

Tunnen käsieni kahisevan mutta tungen ne taskuuni. Ja ostan lisää.

Aika sama. Heiluu mitä heiluu. Ainoa syy harkita myyntiä on jos on ihan varma että osari pettää(*

(*“osari pettää” = alittaa markkinoiden odotukset, jotka voivat välillä olla jotain ihan kosmista… niinkuin nähtiin viime kvartaalilta, posari pohjalla ja sitten vielä odoteltiin ainakin paria boonus-yrityskauppaa tai jotain, tai ainakin siltä näytti kurssikäyrän perusteella…)

Itse en tiedä pettääkö, joten pidän lapuista kaksin käsin ja varaudun pieneen vuoristorataan kauha kourassa. Eiköhän se kurssi taas liiku johonkin suuntaan…

11 tykkäystä

Tuolla haarumissa @ChuckPeddle on hienosti laittanut nuo harvian menneet tapahtumat,aktiivisesti laitetaan kasvuun rahaa. Kovasti jengi tuntuu tekevän sijoitus (osto/myynti) päätöksiä ihan päivä/kuukausi liikkeiden perusteella.

Itse katselen liiketoiminnan kehitystä,en kurssia

11 tykkäystä

Rauhassa vain, ei mitään hätää…Kiusaus itselläkin miettiä joskus suuren Harvia painon riskejä.
Mutta, saunominen ei lopu koskaan maailmasta ja siinä vaiheessa kun loppuu, ei tätä maailmaakaan enää ole olemassa.
Markkina ei siis ole katoamassa alta, yksittäiset osavuosikatsaukset voivat heilutella, mutta jos jossakin vaiheessa markkina ei enää kasvaisi, Harviasta on tuossa vaiheessa tullut tasainen defensiivinen osingon maksaja…
Omistamalla Harviaa olet sauna-alan yrittäjä, huonompiakin yritysideoita ja sijoituskohteita voisi olla (joissa se markkina oikeasti voi hävitä alta)

29 tykkäystä

Vaatii kyllä ihan uskomatonta mielenlujuutta jos tekee päivittäin osaketutkimusta omista omistuksista sekä potentiaalisista omistuksista ja vielä entisistä omistuksista, lukee foorumia ja talousuutisia ja seuraa kiinnostavien yhtiöiden julkaisuja ja uutisvirtaa sekä keskustelua, niin sitten jättää juuri ne omat omistukset kaikin puolin tarkastamatta tai jotenkin vahingossa välttyy niiden kurssitiedoilta kokonaan koko päivän ajan.

5 tykkäystä