Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut (Osa 3)

On se ihmeellistä kun joku Kakkonen ostaa Wetterin osakkeita kahdella miljoonalla ja heti kurssi nousee 6 %. Mitään muuta ei ole tiedossa.

Juu, mukava piristys päivään, onneksi omat laput kääntyi jo viimeviikolla plussalle…

Oliskohan niin lämpimät ilmat ettei kukaan osta kiukaita sisäsaunaan :rofl:

16 tykkäystä

Eikai Harvialla ole muuta kuin huomenna CMD ja joku tietää tai ei tiedä jotain ja lunastaa voittoja kun on noustu vuoden alustakin yli 50%?

4 tykkäystä

Kasvua on tullut toki vauhdilla Harvialle, mutta mistähän tämän päivän -7,12% johtuu? En äkkiseltään löytänyt mitään uutisia Harviaan liittyen.

1 tykkäys

Entie johtuisiko vaikka tuosta alkuvuoden 60% noususta, että jokusen päivän voi laskeakin.

45 tykkäystä

Näinhän tuo on, mutta harvemmin näkee yli 5% päivänsisäisiä liikkeitä näinkin isovaihtoisessa hesulilapussa, varsinkin ilman mitään erityisiä uutisia. Ellei sitten joku jo tiedä jotain huomisesta Capital Markets Daysta, tai kenties pelkää että sieltä tulee joku tiedote aamusta ennen tuota showta?

5 tykkäystä

Norrhydrolla kulkee. :sunglasses:

image

Joku myi Harviat graafin alkupään tienoilla. :cowboy_hat_face:

8 tykkäystä

Mitä täällä tapahtuu?
SMLR eli Semler Scientific nousussa yli 25% kun ilmoittivat että alkavat käyttää bitcoinia ja laittanut firman rahat likoon vähän kyseenalaiseen valuuttaan :rofl:
En omista, mutta on tuo reaktio jotenkin huvittava. Kertonee jostain epätoivosta kun pitää lähteä spekuloimaan Bitcoinilla.

Semler Scientific (NASDAQ:[SMLR] announced today that its board of directors has adopted bitcoin as its primary treasury reserve asset. In addition, Semler Scientific announced that it has purchased 581 bitcoins for an aggregate amount of $40 million, inclusive of fees and expenses.

Edit: Tuli jotenkin tämä kohta kyseisestä elokuvasta mieleen.

3 tykkäystä

Ihan hyvät perustelut , eivät keksineet parempaakaan paikkaa mihin tunkata ylimääräiset käteiset.

“Our bitcoin treasury strategy and purchase of bitcoin underscore our belief that bitcoin is a reliable store of value and a compelling investment,” said Eric Semler, Semler Scientific’s chairman. "Bitcoin is now a major asset class with more than $1 trillion of market value. We believe it has unique characteristics as a scarce and finite asset that can serve as a reasonable inflation hedge and safe haven amid global instability. We also believe its digital, architectural resilience makes it preferable to gold, which has a market value of approximately 10 times that of bitcoin. Given the gap in value between gold and bitcoin, we believe that bitcoin has the potential to generate outsize returns as it gains increasing acceptance as digital gold.

“Furthermore, we are energized by the growing global acceptance and ‘institutionalization’ of bitcoin – reflected most recently by the Securities and Exchange Commission’s January 2024 approval of 11 bitcoin exchange-traded funds. These funds have reported more than $13 billion of net inflows, with investments from nearly 1,000 institutions, including global banks, pensions, endowments and registered investment advisors. It is estimated that more than 10% of all bitcoins are now held by institutions,” added Mr. Semler.

Semler Scientific’s board and senior management have spent substantial time examining potential uses of cash, including acquisitions. “After studying various alternatives, we decided that holding bitcoin would be the best use of our excess cash,” said Mr. Semler.

In conjunction with its bitcoin treasury strategy, Semler Scientific will continue to focus on its core medical products and services. “We remain dedicated to our customers and our goal of operating a growing and profitable healthcare company,” said Doug Murphy-Chutorian, MD, Semler Scientific’s chief executive officer. “We are focused on maintaining sales of QuantaFlo® for peripheral arterial disease testing, while seeking a new 510(k) clearance from the FDA with expanded labeling for use as an aid in the diagnosis of other cardiovascular diseases.”

2 tykkäystä

Valtuus omien ostoihin on ollut vaikka kuinka kauan, mutta omia on ostettu ihan mitättömiä määriä. Jos johto uskoisi QuantaFlo:n osaisivat he omia eivätkä spekuloisi bitcoinilla.

4 tykkäystä

Ei kai siinä ole mitään ihmeellistä jos ihmiset vähän peesaavat ”sijoitusgurua”. Ja pitää suhteuttaa että Wetteri on yleensä pienivaihtoinen osake niin hinta heiluu helposti ja hinta reagoi piensijoittajien kauppoihin.

4 tykkäystä

Celsius Holdings, -18% hitusen heikon viikkomyyntitilaston perusteella :thinking:.

1 tykkäys

Tässä pari syytä celsiuksen laskuun:

Celsius’ Green Tea Extract ingredient causes “acute liver failure”
https://twitter.com/EventuallyWLTHY/status/1795461634078445881?t=XAEa5dnnAxFpIKqE4R1ptg&s=19

“Celsius Holdings shares drop 15% on Morgan Stanley comments”

9 tykkäystä

@Jukka_Lepikko ja härkäinen Nvidia :ox:

10 tykkäystä

Tätä tullut seurailtua, on nyt korjannut viikon aikana melkein 20% saavuttaen kevän antihinnan, joka on merkittävä tuki ja vastus.

Positiivinen nettijuttu linkissä, 25% lohivero ei koske maalla toimivia laitoksia, ja pikku hiljaa toimijat ovat saaneet järjestelmänsä toimimaan ja kalat kasvaa suunnitellusti. Muutama muu kilpailija on noussut jo voimakkaasti, safiiri sutii vielä. kääntäjällä tuon lukee ihan selkokielellä.

https://www.finansavisen.no/sjomat/2024/05/28/8135194/comeback-for-lakseoppdrett-pa-land

+10% eilen tuon artikkelin tultua

1 tykkäys

Sellerin eilinen +20% saa jatkoa. Vetyhuumaa, vai onko jo kiimaa. Tilauksia odotellessa, toki näillä monella on anneista kerätty rahaa sen verran ettei ihan heti ole loppumassa.

No on tämä bitcoin-sijoitus varmasti paljon turvallisempi kuin OneCoin ja luultavasti parempi kuin apinanaamat vaikkakin niitä saisi nyt käsittääkseni paljon halvemmalla kuin huipusta. Olisihan se surkuhupaisaa jos oma yritys kertoisi, että olisivat laittaneet koko kassan apinan kuviin tai Nigerian kuninkaallisille (case Sunny Car Center) tms. Semler on ollut itsellä listalla yrityksistä joita tarkkailen ja nyt kyllä tipahti pois listalta. Olisivat ostaneet omia osakkeita, maksaneet osinkoja tai ostaneet bondeja jos ei yrityskentästä löytynyt ostokohteita.
Se että ostaa kryptovaluuttaa tuntuu samalta kuin että olisivat laittaneet kassan Vegasin ruletin pyöräytykseen. Tämä saa kyllä naamani irvistämään samalla tavallla kuin kuvan apinalla ja poistumaan takavasemmalle.

6 tykkäystä

Nyt olisi hyvä aika pohtia, kääntääkö EVO weekly MA200:lta takaisin ylös…

26 tykkäystä

Valmetti laskee pikkaisen, no on muutenkin laskupäivä pördessä. Varmaan laskua auttaa johdon myynnit. :alien:

image

14 tykkäystä