Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju (Osa 1)

Masse-setä (ja @timontti, toim.huom) taas tykkää kun Efecte tänään kyykkää vähän ylöspäin :champagne: :clinking_glasses: :champagne:

ATH nyt yli 18 rahaa, YES!!!

Masse-setä, FA, Sen verran old school -sijoittaja, että voitto ja ATH maistuvat aina :sweat_smile: :sweat_smile: :moneybag: :moneybag:

11 tykkäystä

Masse-setä, FA, Mikä … tin “korona-dippi”?? :laughing: :laughing:

4 tykkäystä

Incap on ollut kyllä mukava osake. Pitkän nousun jälkeen tyhjensin torstaina possan 39,5€, perjantaina otin puolet takaisin 36€ ja tänään toisen puolen takaisin aamun dumppausdipistä 34,6€ ja nyt ollaankin noustu tuosta tämän päivän pohjasta jo n. 15% ja ollaan taas 39,5€ :smiley:

Joskus menee nää veivailutkin niin kuin elokuvissa :muscle: :partying_face:

24 tykkäystä

Kyllä, kyllä, ATH maistuu tottakai. Mutta kun firman positio minulla jäi alkuvuonna hieman vajaaksi. Eipä sillä, mennään vajaalla jos vauhti on tällainen. Ei kai sitä bensaakaan tartte jos auto muuten kulkee. No, alamäessä ainakin mutta Efecte ei näytä menevän alamäkeä.

Upeaa kertakaikkiaan, vaikken nyt noita kursseja jaksakaan hehkutella.

3 tykkäystä

Harvinaista, mutta hienoa, että NON ostaa ilman uutisia ja näkee Harviassa siis edelleen oston paikkaa (enkä sitä kiellä) :blush:

1 tykkäys

Yllättävän luja liputuskuri tässä ketjussa siihen nähden, että koen tämän sisällön kovin vapaamuotoiseksi. En esimerkiksi ymmärrä @Telemaster in viestin liputusta.

10 tykkäystä

Wou nyt on kova veto wulffilla menossa, kiitoksia!

2 tykkäystä

Joko foorumi on kerännyt positiota sen verta että hurraa Wulffin mukana, tasaeuron ATH:t taulussa :rocket:

9 tykkäystä

image
:norway: PSKY tarjoustasoissa hieman näköeroja.

2 tykkäystä

Oli kyllä ihan päinvastaisen näköinen, ennen kuin toi pörssi meni kiinni

2 tykkäystä

Dermtech muistuttelee olemassaolostaan taas… Ajattelin että kurssi ottaisi hieman nousua kun pääsi uuden tahon seurantaan mutta ei, 6-7% punaisella… Otin hyvien uutisten nousukurssiin 70usd kohdalla ja sehän tuli teknojen ja osarin myötä pian 40d nurkille. Ehti välillä kipuamaan yli 60d mutta en myynyt “josko se tulisi omilleen”. Takaisin 40 nurkille. Nousi viime viikolla 50d, en myynyt “josko se nousisi vielä 60 dollariin”… Ja taas ollaan alle 40usd :face_with_symbols_over_mouth:

9 tykkäystä

Wulff oli salkun isoin positio jo ennen uutista (tosin mulla on melko hajautettu salkku et vain n. 15% painolla) ja uutisen jälkeen vielä pienet lisäykset tohon niin kyllähän salkku kiittää. :partying_face:

Tällainen vähäriskinen hajautettu salkku harvoin näkee >+5% päivänousuja, joten kyllä nyt vähän hymyilyttää :blush:

Varsinkin kun uskon, että saadaan huomenna vielä nousulle jatkoa Inderes-efektin nostamana :chart_with_upwards_trend:

29 tykkäystä

Mikäs se ehangia painaa taas? Tänään - 16% taulussa kirjoitushetkellä.

1 tykkäys

Tänään olisi ollut hyvä mahdollisuus rahastaa Luokung Technologylla kohtuu tuotot, mutta sus siunakkoon, jää nyt vain taivastelun asteelle tuo 2,96usd kurssipiikki.

2 tykkäystä

Tosin ylin oli vain 1,96 mutta aika kipakka nousu meni ohi, kun ei ollut koneella :slight_smile: No keskiviikkona sitten ehkä päätöstä lakituvasta, josko saataisiin uusi noste taas sen myötä.

4 tykkäystä

No näinhän se tietenkin oli, kiitos melko huomattavan virheen oikaisusta. Kohtuullisen rivakkaa menoa suuntaan ja toiseen lähiaikoina voi olla tarjolla.

Tuo piikkin lopahti ymmärtääkseni siinä vaiheessa kun tuli tieto, että varsinainen päätös siirtyy keskiviikolle (vai oliko tämä valmiiksi tiedossa? Itse en ainakaan löytänyt sellaista tietoa etukäteen). Jos päätös on positiivinen keskiviikkona, niin eiköhän se tuonne 2 dollariin nouse kepeästi. Riski negatiivisestä päätöksestä on toki yhä olemassa. Päätöksen pitäisi tulla vasta pörssipäivän jälkeen.

Onneksi olkoon Wulffiin sijoittaneille! Hieno erikoistilanne!

12 tykkäystä

Saako hehkuttaa jo etukäteen eilen ennustamaani kurssinousua :smiley: (Inderes nosti Wulffin tavoitehinnan 3,5€->5€ ja eilen kurssi sulki 4€). Eiköhän sitä tänään(kin) nähdä Wulffissa kaksinumeroiset nousuprosentit :chart_with_upwards_trend:

16 tykkäystä

@viljo 4,5 paremmalle puolelle avattiin.

3 tykkäystä