Lohilo Foods - Globaalia kasvua superfoodeilla ja energiajuomilla

Kyllähän ainakin allekirjoittaneelle tuo Aasian markkinoille pääsy on aika iso asia. Uskon suurimman osan noususta johtuneen siitä. Mielenkiintoista olisi kuulla Q4 yhteydessä johdon strategiaa, miten siellä lähdetään etenemään. Kuitenkin ihan erilainen kulttuuri kuin täällä Euroopassa.

5 tykkäystä

Ruotsalaisille kelpaa? :thinking:

10 tykkäystä

Ruotsalaisille ja Inderesin foorumilla :smiley: Ehkäpä tähän kohta isommin herätään ja EV/S ei ole silloin enää ~2. Kohtahan osarissa nähdään tarkemmin vielä lukuja. Erityisesti kiinnostaa tuo Aasia kuvio ja mitä siitä mainitaan.

15 tykkäystä

Voisiko viisaammat vähän avata että millaisia lukuja me odotamme tämän viikon Q4/20 raportilta, jotta kaikki hype ja viime aikojen raketoinnit ovat ns. perusteltuja? Vai ovatko ne kenties sitä jo nyt :slight_smile: - Mä oon ihan turistina matkassa, mutta Q4 odotuksenne kiinnostaisi kovasti näin etunenään.

2 tykkäystä

Me odotamme vahvasti kalibroiduilla kristallipalloillamme n. 247 MSEK liikevaihtoa vuodelle 2020 ja 75% kasvua. Q4 siis 51 MSEK liikevaihtoa ja +43% YoY,

Miksi tämä nousee näin kovin, voi syy löytyä ennen viimeaikojen nousua vallinneesta 400 MSEK markkina-arvosta ja siten alle 2 P/S lukemista yhdistettynä koviin kasvunäkymiin.

Vertailun vuoksi meillä suomessa Fodelia maistuu monelle P/S 3.6, kasvaa jos kasvaa ehkä 20% p.a.

25 tykkäystä

Yritetään saada analyytikkoseurantaa :smile: Käykää Lohilosta kiinnostuneet antamassa peukkua Red Eye - ruotsalaista analyysiä - #239 by Badwithmoney

8 tykkäystä

Tässä vähän epäilyttää tuo XTXE kun 1750 nipuissa ostelee ja myy jatkuvalla syötöllä. Yritetäänkö pumpata hintaa ylös vai yrittääkö robotti vaan pieniä voittoja ottaa jatkuvasti.

2 tykkäystä

Tuota 1750 nippua ollut monta päivää. Veikkaan että jollain on noita osakkeita enemmän kuin tarpeeksi.

1 tykkäys

Tänään on Lohilolla aika reippaita liikkeitä. Aamupäivän ylin 69 ja alin 52,8.Meinasin jo painaa myyntinappia tuolla 67SEK tasoilla, olisi saanut tehtyä hyvin “orgaanista possan kasvatusta”, kun ottaisi nyt samalla euromäärällä uudelleen kyytiin. Ei tässä varmaan mitään uutisen tynkää ole tullut, vaan kunhan hakee uomaansa ja vähän jäähdyttelee tuon 50% nousun jälkeen.

5 tykkäystä

Ruotsin pörssissä tänään ylipäänsä reippaita liikkeitä. Kaikki indeksit hehkuu punasena. Jopa EVO painaa -7% alas tällä hetkellä. Jos käteinen polttaa niin saattaa löytyä hyviä lappuja, tai sitten vaan painaa lisää lohta pöytään :slight_smile:

2 tykkäystä

Täällä on muutamaan kertaan mainittu LOHILO:n panostukset instagramiin markkinointityökaluna.
Alla raffi otanta LOHILO-tilin insta-seuraajien kehityksestä. Kertooko nämä mitään, ja jos kertoo niin mitä. En tiedä ja en tiedä. Mutta sen tiedän että selkeä laukka on lähtenyt ja sen täytynee olla vain hyvä asia (jos ei ole ostettuja tilejä) :smiley:

17 tykkäystä

Moneltako huomenna on odotettavissa Q4 raportti? Nordnet ei kerro kuin päivän ja Lohilon sivut ovat täynnä pelkkää pinkkiä höttöä.

3 tykkäystä

Montakos rakettia huomenna laitetaan? Soiko never stop the madness iltaan asti? Kierimmekö aminohappo humalassa pitkin yötä?

Yhdellä raketilla +10% niin vahva etukeno otettu, etten uskalla yli :rocket::rocket::rocket: laittaa.

E: oli 50sek kohdalla isohko pilkki mut ei napannut perkules.

11 tykkäystä

Vähän ristiriitaiset odotukset. Toisaalta pelko, että tätä on vain yolotettu ylös ja dumppaus alkaa syystä x jo premarketissa. Kuten viikon sisällä on nähty, lohilo liikkuu aika nopeasti molempiin suuntiin. Toisaalta toiveissa, että joku oikeasti lukee sen raportin ja arvostaa yhtiön tuloksen ja tulevaisuuden näkymien mukaan.

4 tykkäystä

Tällä viikolla on nähty, että firma kuin firma liikkuu nopeasti suuntaan tai toiseen, eikä se täten ole vain Lohilolle tyypillistä. Hyvin paljon uskosin, että näkymät ovat se joka huomisen reaktion ohjaa, sillä onhan ylätason luvut jo tiedossa. Enkä usko, että liiemmin tässä on mukana nimenomaan ”yllätyksellisten lukujen” metsästäjiä mukana.

3 tykkäystä

Osavuosikatsauksessa Q4 ballpark range lienee jo aikaisemman tiedotteen pohjalta suht. hyvin tiedossa, mutta mikä itseäni kiinnostaa eniten tässä kohtaa onkin ohjeistus kuluvalle vuodelle, kasvusuunnitelmat ja etenkin toivottavasti tarkemmin avattu Aasian valloitusta functional drinks suhteen. Onkohan tästä tulossa sijoittajasuhde callia vai pelkkä raportti? Kenellä täällä on vahva toinen kotimainen? :smile:

Tänne pitäisi tulla, mutta en tiedä mihin aikaan tänään:

https://lohilofoods.com/finansiella-rapporter/

2 tykkäystä

Vanhoja rapsoja silmäili otsikkotasolla läpi, onko niin, että Lohilo ei tosiaan julkaise EN-kielisiä raportteja?

Kovin moni Tukholman First North yhtiöistä ei, valitettavasti, julkaise raportteja englanniksi. Toki olisi suotavaa ottaa englanninkieli käyttöön etenkin näillä firmoilla, joilla tahto kasvaa isosti kansainvälisesti ja potentiaalisia sijoittajia löytyy runsaasti kotimaan rajojen takaa.

2 tykkäystä

Toi on kyllä asia, joka pitäisi jopa pienillä First North -yhtiöillä laittaa kuntoon, eli julkaisut niin kotimaisin kuin myös Englannin kielellä.
Mielestäni todella iso puute, sillä englannin kielen myötä lukijakunta kasvaisi huomattavasti ja houkuttaisi myös täten helpommin ulkomaisia sijottajia. Toki tämmöisen käytännön vuoksi nämä lentääkin kauan under the radar, joka ei välttämättä huono asia.

1 tykkäys

Tähän liittyen piti aiemmin jo kommentoida, että Lohilon tuotteita pidemmän aikaa käyttäneenä, on jäänyt aika amatöörimäinen kuva lafkasta. Nimenomaan toistuvat kirjoitusvirheet englanninkielisissä uutiskirjeissä/nettisivulla. Kannattaisi ehkä erikseen palkata joku hoitamaan nuo hommat.

Tämän lisäksi mailiin tullut mm. kaksi kertaa tilausvahvistus täysin out of the blue. Ensimmäisellä kertaa luulin, että tilaustietoni ovat päätyneet vääriin käsiin, kun niin random-tuotteita oli “tilattu” sadoilla euroilla nimiini. Ei ihan ensimmäisenä olisi tullut mieleen, että tämä firma löytyy pörssistä.

Tuotteet hyviä, varsinkin muutamat BCAA-juomat. Nuo ovat yleensä pahanmakuisia, koska haaraketjuiset aminohapot saavat kaiken maistumaan kuselta. Lohilolta esim. mansikka on aivan loistava.