Nikola Corporation

Jep. Juuri tuo. Sen perusteella mitä olen täältä ja netistä lukenut niin vaikuttaa oikein pätevältä ratkaisulta. Ja ennen kaikkea on jo valmiiksi aika pitkällä.

Tuleeko nuo osakkeet automaattisesti muuttumaan Hylioon osakkeiksi, jos Tortoisea ostaa ?

1 tykkäys

Continuing Hyliion’s long-standing partner relationship with Dana Incorporated (NYSE: DAN), the Hypertruck ERX will feature Dana’s electric motor, inverter and axle technologies, and Dana plans to provide its state-of-the-art manufacturing capabilities to support Hyliion in achieving full volume production of its powertrain systems. Initial Hypertruck ERX fleet demonstration vehicles have already been allocated to customers for delivery in 2021, with volume shipments scheduled in 2022. For more information on the Hypertruck ERX, click here.

Tulee. Tämä sama tapahtui myös Nikolan kohdalla. :+1:

1 tykkäys

https://www.instagram.com/tv/CCoSgh0IGNc/?igshid=2msp37i15faw

4 tykkäystä

Hexagonin tankit👍

9 tykkäystä
2 tykkäystä

https://twitter.com/nikolatrevor/status/1283425947199221761?s=09

4 tykkäystä

Hmm, aika tiiviisti pakattu laitos tuo (Anatoolin linkki) :smiley: Tulee mielenkiintoiset ajat mekaanikoille.

Kauppalehden keskustelusta poimittua:

"Niin siis heidän rekkojen (tai vesijettien ja minkälie mönkijöiden ja maasturien) valmistus on kusetusta, sitä ei tapahdu.

Osakkeen arvon nosto on se mitä tosissaan tehdään olemalla olevinaan vetykulkuneuvojen valmistaja.

Tuo Boschin juttuhan on molemminpuolinen pr-temppu. Oikeasti. Kuka tuollaisia julkaisee jos on kiire puskea vetyrekkoja ulos? Kun yksi ihminen menee töihin(?) niin molemminpuoliset pressijutut ja taas rekan kuvia lujasti nettiin.

Nelliltä tilattiin 30 miljoonalla tavaraa. Toivottavasti NEL saa sen 30 miljoonaa, itse en myisi mitään laskulla Trevorille.

NEL:in tilauksen ja höpöennakkotilauksien julkistaminen samaan aikaan oli loistava veto. 30 miljoonalla saatiin 10 miljardia+ lisää osakkeeseen arvoa.Kyllä Trevor osaa osakkeen arvon pumppaamisen.

Tulevaisuudessa sitten julkaistaan kuva yhdestä vetytankkausasemasta, pumpuissa on tosi makeet Nikola-logot, ehkä jopa pääkallon kuva tai jotain tosi siistii. Osake nousee. Samaan aikaan jotain tosi makeita kuvia uusista tuotteista, helikopteri jossa maailman pisin range ja kulkee äänennopeudella? Pikkupojille leikkivetyrekkoja?

Totuus on kuitenkin se, että ylivoimainen akkuteknologia on höpöä, Nikolalla ei ole mitään kiirettä TEHDÄ rekkoja (tai mitään muutakaan valmiiksi), koko aika tulee julkaisua nettiin, oli sitten vesijettiä tai ties mitä hämäystä. Miksi ihmeessä he sekoilevat joidenkin vesijettien kanssa, jos olisi kova kiire tehdä vetyrekkoja valmiiksi?
Kun jotain tulee valmiiksi, kusetus akkuteknologiasta paljastuu. Nikolalla ei ole mitään ylivoimaista tekniikkaa ja sen takia mitään ei valmistu, ettei tämä paljastu.

Tuotanto sanottu alkavan vasta 2022, toimitukset 2023. Vastuuvapauslauseke, mitään ei tarvitse tehdä. Ja tuolloinkin voi sitten tulla viivästyksiä.

Kaikki on pelkkää PR:ää.

Hyundai ja Hyliion tekevät oikeasti. Oikeita kilometrejä oikeassa käytössä. Trevor vetää PR:llä osaketta ylöspäin. Osake voi mennä vielä ylöspäinkin, mutta ympäriltä alkaa tulemaan ihan oikeita laitteita ja oikeata tuotantoa, niin kupla tulee puhkeamaan.
Kaikki muut valmistajat tekevät oikeasti Hyliion, Tesla, Nio, jne. On vain yksi joka koko ajan julkaisee suoraan sanottuna lapsellisia kuvia"tosi makeista" laitteista ja on koko ajan jossain oleellisen ulkopuolella"

7 tykkäystä
1 tykkäys

Satunnaisen henkilön satunnainen vahvalla asenteella kirjoitettu mielipide internetin kulmalta ilman lähteitä ei ole kovin hedelmällistä jakaa?

6 tykkäystä

5 pv KL- palstalla ollut trolli kyseessä tuo MarkJ. Turhaa palstantäytettä, niin KL kuin täälläkin

2 tykkäystä

https://thefly.com/permalinks/entry.php/id3126423/NKLA;TSLA;NIO-Nikola-initiated-with-a-Hold-at-Deutsche-Bank

He estimates Nikola could sell over 15,000 trucks in 2025 and generate revenue of $4.6B with EBITDA of $546M, the analyst noted.

Ei huono

2 tykkäystä

:open_mouth: :heart_eyes: :money_mouth_face:

Deutche bankin target price 54 taalaa ja suosituksena pidä

2 tykkäystä
5 tykkäystä

2 tykkäystä

Mitäs uutisia nyt on tullut, kun after hours tipautti kurssin $41 asteelle?