Nikola Corporation

Itsellä kaikki kunnossa Nordnetissä “vanhalla” tilillä.

1 tykkäys

Joo, yksi toinenkin osake on “kadonnut” kokonaan siitä etusivulta. Näkyy kyllä kun menee selailemaan alasivuille. Nordnet kikkailee vissiin.

sama täällä. Korjausta odotellessa…

Ei helv… olin sitten koko ajan luullut, että se “rajaa nimellä” on nimenomaan tarkoitettu yksittäisten osakkeiden hakuun ja, että se pienempi hakuboksi sivun reunassa on jonkinlainen yleishaku. Kyllähän tässä itsensä nyt hetken aikaa aika idiootiksi tuntee, mutta toisaalta kyllä nuo OP:n verkkopankin osakevälityssivut voisivat selkeämmätkin olla. Nikola-juna meni jo, mutta ehkä sitten ensi kerralla ehtii lähtökuopissa olevan lapun kyytiin ajoissa, kun tietää miten sitä saa ostettua.

Nyt näkyy Nikola sekä Nordnetissa että sharevillessa. Rauha maassa, pre-marketin avautumiseen asti :joy:

2 tykkäystä

Mulla näkyy Nordea Investorissa Nikola ja sillä näyttäis pystyvän tekemään kauppaa. Nikolan kurssigraafissa näkyy VectoIQ aikainen kehitys. Jo eilen illalla tuolla olisi pystynyt tekemään kauppaa. Portfoliossa on sitten kuitenkin VectoIQ, jossa kappalemäärät ja ikivanha kurssi, ei kaupankäyntimahdollisuutta.

Kuinkahan sekaisin systeemin sais jos nyt alkais tehdä kauppaa Nikolalla ennenkuin Nordean systeemissä VectoIQ yhdistetään Nikolaan. Pitääköhän korjauspyyntö laittaa erikseen Nordealle vai päivittyykö tuo muutaman päivän aikana oikeaksi.

Ei olisi pystynyt. Aamulla on tullut tuo Nikola Nordeaan ja silloin sitä ostaessa tuli ilmoitus että se ei ole kaupankäynnin kohteena ja on soitettava 020xxxxx. Nyt tuolla voi käydä jo kauppaa, mutta vanhoja VTIQ osakkeita ei ole vaihdettu vielä.

^ Voi olla. Mulle ei ole tullut mitään ilmoitusta ja eilen illalla 10 jälkeen kokeilin Investorin kaupankäyntinäkymässä Nikolan ostoa lopulliseen kuittaukseen saakka ja kaikki näytti toimivan ok.

Itsellä oli aamulla näin, nyt arvo on nollassa, mutta tuottoa on muka joku plusmerkkinen summa joka ei vastaa kyllä mitenkään Nikolan arvoa salkussani.

Toivottavasti korjaantuu piakkoin.

joo toivottavasti saavat keskikurssin näkymään oikein jossain vaiheessa

Laitoin vielä erikseen eilen Nordean aspaan viestiäkin tästä ja nyt sain vastauksen, että asia on lähetetty eteenpäin selvitettäväksi. Pitääkö siellä jokainen yksitellen korjata :thinking: Edelleen on salkussa väärin, eikä voi tehdä kauppaa. Ei ole kyllä tämäkään kovin vahvaa suorittamista siellä.

Mulla sama juttu, Investorissa näyttää että VTIQ tippunut 50% siihen 13.90, ja ei voi käydä kauppaa… Vanha kaava myös näkyvillä. Korjaisivat sen jo…

Tänään kun oletettavasti ja toivottavasti ihmiset pystyvät eri välittäjiensä kautta nyt tekemään kauppaa, niin saamme suuntaa siitä että ollaanko tässä palautumassa kohti ostohintoja vai ei. Nyt premarket näyttää +5%.

Trevor tiimeineen rummutti eilenillalla ainakin Twitterin täyteen Nikolaa, joten eiköhän tietoisuus tästä lafkasta ala leviämään viidakkorummun päristessä. Toiseksi toivoisin myös yhtä-kahta sopparia tai tiedotetta lähipäiville kurssinosteen ja hypen kiihdyttämiseksi, mutta eiköhän ameriikan päässä osata strategioida markkinointi hypen ja nosteen aikaansaamiseksi.

1 tykkäys

Nordeasta tuli viesti että yrittävät korjata tänään tai mahdollisimman pian

1 tykkäys

Puhdasta omaa mutua, mutta Hexagon composites toistaa pv +10% vauhdissa… jos lähipvnä ilmestyy Nikola-Hexagon- uutisointia, niin tasa-arvoinen tiedonkulku ei ainakaan asiassa toteudu. Korostan silti tämän olevan vain omaa mutuilua

1 tykkäys

Lienevätkö ne jotka ei eilen pystyneet tekemään kauppaa vain piensijoittajia jotka ostavat/myyvät 50-200 lappua kerralla? Vaikka paljon porukkaa olisikin ollut eilen jäähyllä, niin en usko sieltä tulevan niin isoa ajuria joka vaikuttaisi kurssiin mitenkään.

Jos olisi perinteinen IPO, niin nythän se ralli kävisi kuumimpana mutta kun tietoisuus Nikolasta on levinnyt melko tehokkaasti jo maaliskuusta lähtien, niin se vähän hillitsee mahdollista reaktiota.

Noin niin kun teknisessä mielessä kurssigraafi on vähän pelottava tällähetkellä. Nouseva wedge jotka tuppaa breikkaamaan alaspäin (kuten @daytraderXL jo taisi aiemmin todeta) ja nyt tälläviikolla muodostunut tuplahuippu on vähän huono ennusmerkki. (Wedge piirretty D tason kuvaan joten ei täysin täsmää tämän 1h kuvan kanssa.)

Aiempaa pre marketin käyttäytymistä kun katsoo, niin jos ollaan selvässä nousu tai laskutrendissä, niin after+pre marketin suunta on yleensä trendin mukainen. Jos taas on ollut vähän epäselvää mihin suuntaan on oltu menossa, niin after marketin tasaisuus yhdistettynä pomppuun premarketissa, kuten nyt, on usein edeltänyt laskupäivää. Toki toivon nousua mutta TA ennusmerkit yhdistettynä tällaiseen epätavallisempaan after/premarket analysointiin ei lupaa hyvää.

Ehkä kuva selventää paremmin:

Mitä Trevorin rummutukseen tulee, niin itse olisin toivonut jotain ihan oikeaa uutta uutista eikä saman kertausta. Toki on selvää että nyt ei ollut vielä uutisten aika, vaan ne kerrotaan sitten erikseen ehkä vähän myöhemmin.

6 tykkäystä

Edelleen Nordeassa näkyy VTIQ osakkeet joille ei voi tehdä mitään. Soittakaa muutkin sinne ja laittakaa painetta. Eihän tämä nyt voi olla että menee toinenkin päivä näin! :angry: Ostot näyttäisi toimivan mutta kuinkahan sekaisin menee jos rupeaa ostelemaan kun vanhat osakkeet ovat vielä VTIQ nimellä… :thinking:

On ollut ongelmia jenkeissäkin.
https://twitter.com/nikolatrevor/status/1268651644465541120

Nordeasta tuli tieto, että maanantaina pystyy käymään kauppaa salkun VTIQ osakkeilla.

Aamulla oli kaikki kunnossa, mutta nyt keskikurssi näyttää nollaa. Ihme säätöä.