Osakesijoittaminen

Nokia-ketju. Mitä ajatuksia teillä on Nokiasta? (Osa 1)

Mielenkiintoista nähdä afterHours nysessä, siitä puhutaan jo ihmeellisenä, tuollahan ei periaatteessa ole ollut Hkiin vaikutusta, mitäs jos siellä vedetään 10+$

3 tykkäystä

Harkitsin kovasti, mutta jäi tekemättä, kun piti tankata - autoa.

Täytynee siis odottaa huomenna Nysen avautumiseen ennen kun panee Nokiaa markkinoille Helsingissä. Ettei kotimaiset karhut pääse pilaamaan juhlia.

3 tykkäystä

Toki. Hyvä huomio. Miten noi Nokian BEAR lappuset? Tuleeks niissä päivittäinen knock out vastaan jos osakkeen hinta lähtee liikaa rytiseen? Kattelin että ainakin joku BEAR vivutuslappusista oli “kiinnostavilla” tasoilla. Nordnetin x4s:ssa knock out oli 22%. (voin toki kaivaa vastauksen myös toisaalta)

No jos on pelimies, niin voi ostaa lisää Noksua huomisen Helsingin kuopista iltaa varten :slight_smile: Jos meininki on 1 miljardia lappua (tilanne just nyt, alla), niin voi hyvinkin nousta siihen 10 euron pintaan 16:30 jälkeen.

image

21 tykkäystä

Uuuuuh, onpa sitä volyymia kertynyt. Yli keskimääräisen kuukausivaihdon verran päivässä? Näyttää kyllä vähän jumittuneen tuohon 6.50$ yläpuolelle. En ihmettelisi jos yhtäkkiä “smart money” pinoaisi shortteja kaksin käsin koska tietenkään NOK ei voi olla 40% kalliimpi yhtäkkiä…

Jenkkiclose: 6.63$ (+40,17%) eli noin 5,48 euroa.

8 tykkäystä

Eiköhän tuulipuvut ole aika myyntilaidalla Nokian kanssa. Kun lehdissäkin on sanottu, että arvostus ei perustu mihinkään… matkapuhelinmyyntikin sakkaa… ja se iphoun vei markkinat

Oikeesti, ei tämä WSB ilmiö ole vielä levinnyt juurikaan sijoitusfoorumeilta. Pari uutisia seuraavaa tuularia voi pitää sitä pian puhkeavana kuplana, eikä näe siinä vaurastumisen mahdollisuuksia. Olen tehnyt tätä varten omakohtaista tutkimusta, joten tämän voi ottaa totena.

Nokia alkaa olemaan yrityksenäkin jo niin high tech, että liiketoiminta ei normaalille ihmiselle aukea. Enkä usko, että monikaan tietää, että Nokialla on Suomen suurin liikevaihto.

Edit: ei ollut tarkoitus sanoa, ettei WSB:llä ole Nokiaan vaikutusta, vaan ennemminkin, että suomalaiset ei sitä osaa välttämättä käyttää hyväksi.

2 tykkäystä

Tämä on Suositus, olkaa varovaisia jos lähdette vastapalloon vetämään siinä pitää olla nilkka jäykkänä, muuten käy huonosti…

Huominen ja perjantai tulevat olemaan kyllä mielenkiintoisia 10$ calleja erääntyy 200.000 ( Edit:t aamulla niitä oli jo 250.000) joka vastaa 20m (eli 25m) osaketta 9$ 50.000, jne noille pitää löytyä vastinetta jos kurssi painetaan 10$ päälle

#Call-Squeeze
#CallVortex

Hauskaa iltaa kaikille, vaikkei helposti kyllä uni tule ensi yönä :joy:
Ja loppuun

To the moon $NOK :rocket::rocket::rocket:

26 tykkäystä


Weekly chart fibonaccilla - normiviikko NOK:illa NYSE:ssä?

  • seuraavat vastukset: fibon extension 10.41 ja 11.75 vuodelta 2011
  • vaihto 1.2B (lienee kaikkien aikojen suurin kappalemäärinä, en ehtinyt tarkistamaan)


15min kertoo päivän sisäisen liikkeen hyvin, alun rajusta noususta laskettiin päivän loppua kohti.

Se joka sanoo, että tässä ei WSB:llä ole vaikutusta, ei ole seurannut markkinoita pitkän aikaa.
Kysehän ei ole 3M treidaajasta, vaan koko maailman laajuisesta verkostosta, joka seuraa tuon ryhmän toimintaa tällä hetkellä. Kyse on kymmenistä miljoonista ellei sadasta miljoonasta. Jokainen voi laskea, jos jokainen niistä ostaa vaikka 1kusd summalla, mitä se vaikuttaa.

Huomenna on kuitenkin uusi päivä ja siihen, miten Nokia Suomessa avautuu, vaikuttaa moni asia. Ei vähiten se, miten SP500 futu etenee yön aikana. Onnittelut hodlaajille!

42 tykkäystä

https://www.nokia.com/about-us/investors/stock-information/biggest-shareholders/

Nokian omistusrakenne on sangen hajaantunut, listaa katsoessa voi sitten pohtia mitä pääpelurit tuumaavat. Oletan että aktiiviset fenno-ugrilaiset-sijoittajat on ihan kärpäsen jätöstä tässä kuviossa.

Ja mitä kurssi-veikkauksiin tulee, niin siihen tarvitaan perinteisten mittarien lisäksi tueksi meemi-mittatyökaluja. Esim. jos käynnistyy ilmiö missä sijoittajat luopuvat vanhoista sijoituksistaan päästäkseen ratsastamaan Nokialla.

1 tykkäys

@DayTraderXL kiitos tästä näkemyksestäsi. Ja toki myös kaikille muille aktiivisille ja uusille jne.

TA -avaintasot kiinnostavat erittäin paljon, ja ei ole kivaa pähkäillä niitä yksinään.

Itse näen niin että 6-7 saavutetaan omissa ajatuksissani fundamentillakin muutamassa vuodessa. Näin ollen itse haen ekstraa ennen kuin painan myyntinappia. Ja kun liikkeen voimakkuutta eteenpäin on vaikea arvioida, näkisin että pakko ottaa huomattavasti hajautusta myynteihin.

Tosiaan volyymi on häkellyttävä, ja huomioiden esimerkiksi ostettujen optioiden tasoja, monien ajatuksissa on ettei liike jää vielä tähän. Mielenkiintoisia päiviä edessä.

17 tykkäystä

Eläkerahastot omistavat lähes 10 % Nokiasta.

Ehkä jo mainittukin täällä, mutta kaikkihan me tässä ollaan joka tapauksessa voittajia.

@ruuki

Millä yhtiöillä on oikeus asettaa Nokia optioita? Voisi kuvitella, että hyötyäkseen myös noususta, optioita tullaan asettamaan lisää? Call optiot kun menevät Robbareiden salkkuun kuin kuumille kiville, luulisi optioita asetettavan lisää, ja entistä spekulatiivisimmilla hinnoilla. Ja tässähän se itseään ruokkiva kierre ylöspäin juuri piileekin.

5 tykkäystä

Market Makerit (ne yhtiöt, jotka on saanut tämän statuksen) tai sitten osakkeen omistajat. Jos sinulla on osakkeita, voit myydä call optioita niitä vastaan.

5 tykkäystä

Ei noista nousuistakaan ole hyötyä eläkejärjestöjen tai valtion kautta jos niitä voittoja ei osaa kotiuttaa tai jos ei saa osinkoa.

1 tykkäys

Joku sanoi että lukekaa analyysiä. Tässä olisi kilpailevaa WSB-tuotosta haastamaan Inderesiä :smiley:

(Hämmentävästi vain yksi :rocket: ja sekin otsikossa. Tavoitehinta hitusen Inderesiä korkeampi… hitusen… ihan vähän vaan)

16 tykkäystä

Jep. Tuhannen taalan kysymys onkin, mitä isoimmat omistajat päätyvät tekemään. Toivottavasti ovat pöydissään tätä edes miettineet.

1 tykkäys

Solidium palkkasi WSB-konsultin neuvomaan, miten call optioneita ostetaan

20 tykkäystä

Saa saa, tottahan sitä spekuloida saa, mutta tankki se on.

Osakevaihdon määrä voisi viitata siihen, ettei tässä ole kyse USA:n yksittäisten Robin Huudilaisten tai vastaavien jutusta, vaan isot pojat ovat pelissä mukana.

Osa isoista pojista harrastaa pelaamista jo muutenkin. Olisiko käynyt niin, että osa instituutioista haisti veren ja lähti peliin lyömään lisää löylyä. Sehän on heidän työ. Voittoa hinnalla millä hyvänsä?

Tai entäpäs jos Joe-setä säikähti markkinoiden häiriötä ja pyysi niitä isompia isoja poikia ottamaan homma haltuun, ettei luottamus järjestelmään olisi uhan alla?

Tai entäpäs jos jollain tahoilla on tietoa jostain tulevasta, kuten Nokian julistamisesta USA:n kansallisen turvallisuuden kannalta prioriteetti 1:n firmaksi, jonka omistuksen hajautus ulkkiksille on epäisänmaallista?

Saa saa, ainahan sitä spekuloida saa, mutta onko se tankki, ei ole vielä selvinnyt. Se on tuhannen miljoonan taalan kysymys.

Jospa kuitenkin pysyttäisiin siinä, että Nokia on ollut pitkään aliarvostettu.

15 tykkäystä

Yllä olevan viestin jättämisen jälkeen alareunan viestikenttä oli muuttunut englanniksi. You have 1 message jne. EDIT There is 1 unread and 1 new topic remaining tai jotain.

Kävin monessa viestiketjussa, mutta sama juttu. Outoa. Nyt Juurikki menee katselemaan agentti 86 -unia.

Siispä hyvää yötä. Saa liputtaa.

2 tykkäystä

Tämä viestiketju suljettiin automaattisesti sen saavutettua vastausten maksimimäärän 10000. Continue discussion at Nokia-ketju. Mitä ajatuksia teillä on Nokiasta? (Part 2).