Nokia sijoituskohteena (Osa 3)

Nokia ja NL-ix (Euroopan suurimpiin kuuluva Internet Exchange Point eli IXP) ovat ottaneet käyttöön Nokian Deepfield-teknologian, joka tarjoaa yrityksille merkittävää anti-DDoS-suojausta (Distributed Denial of Service -hyökkäyksiltä). Tämä suojausjärjestelmä on suunniteltu torjumaan laajoja palvelunestohyökkäyksiä, joissa hyökkääjät yrittävät lamauttaa verkkosivustoja tai palveluja tulvimalla ne suurella määrällä verkkoliikennettä.

Tekoälyn poimimat tiedot.

Keskeiset kohdat tästä uutisesta:

  1. Deepfield-tekniikka: Nokian Deepfield on analytiikkaan ja automaatioon perustuva ratkaisu, joka tarjoaa reaaliaikaista tietoa verkkoliikenteestä. Se auttaa tunnistamaan ja neutralisoimaan DDoS-hyökkäyksiä nopeammin ja tehokkaammin kuin perinteiset ratkaisut.
  2. NL-ix****rooli: NL-ix toimii isona verkkoliikenteen solmukohtana, ja sen asiakkaita ovat monet eurooppalaiset yritykset ja organisaatiot. Ottamalla käyttöön Nokian Deepfieldin, NL-ix voi tarjota asiakkailleen laajamittaista ja korkeatasoista suojaa verkkohyökkäyksiä vastaan.
  3. Skaala ja merkitys: Tämä on yksi Euroopan suurimmista IXP-pohjaisista DDoS-suojauksista. Se tarkoittaa, että hyvin suuri määrä eurooppalaisia yrityksiä voi suojata verkko- ja palveluinfrastruktuuriaan hyödyntäen tätä teknologiaa.

Käytännössä tämä tarkoittaa, että eurooppalaiset yritykset saavat paremman turvan verkkohyökkäyksiä vastaan, mikä parantaa palveluiden luotettavuutta ja vähentää liiketoimintaan kohdistuvia riskejä. Nokialle tämä on strateginen edistysaskel verkkoturvaratkaisuissa ja parantaa sen asemaa yritysverkkojen suojaajana.

https://www.globenewswire.com/news-release/2024/09/16/2946351/0/en/Nokia-and-NL-ix-deploy-Deepfield-for-the-largest-IXP-based-anti-DDoS-protection-for-enterprises-across-Europe.html

16 tykkäystä