Optomed - Terveysteknologiayhtiö

On myös RedEyen seurannassa. Onkohan monella firmalla molemmat?

1 tykkäys

On joitain ainakin, Suomesta muistelisin että SSH:lla ja Remedyllä on ainakin ollut. En ole nyt tarkastanut, onko muuttunut.

2 tykkäystä

Brasiliaa koskien: Kopsalan haastiksessa kiinnostava tieto oli, että jos laite (Aurora IQ) on saanut myyntiluvan, niin sitä voi myydä myyntiluvan saaneen AI-palvelun kanssa. Veikkaanpa, että Kopsalan nimeltä mainitsematta jättämä AI-palvelu on Optomedin kumppani Eyriksen Selena+, jolla on jo Brasilian myyntilupa.

https://eyris.io/latest_news.cfm?id=29

7 tykkäystä

Jenkkilässä on jo valmis paikallisen “Kelan” hyvityskoodi AI screenaukselle (olikohan joku 60usd/krt?). Jos Aurora IQ käytetään niin palvelun tuottaminen on ajallisesti varmaankin 5min/ potilas varsinkin kun se on integroitu johonkin muuhun kuten yleiseen terveystarkastukseen. → Kamera maksaa 9-10kusd ja AI vuosittain 1kusd.–>
Jos asiakas maksaa palvelusta 80usd/screenaus niin siitä jää omakustannus 20usd →
Palvelutuottaja investoi 11kusd joka tarkoittaa että laitteisto on maksettu 137 screenauksen jälkeen. Minusta erittäin kiinostava business case koko tuotantoketjussa :slight_smile:

15 tykkäystä

Hyvä videohaastattelu.
Tämä kohta kiinnitti huomiota

  • Kiinan jälleenmyyntikanavasta vasta 20 kanavaa 1000 auki, joten potentiaali pelkästään Kiinan osalta 50 kertainen.

Potentiaali on valtava, nyt vaan uskotaan ja toivotaan että myynti lähtee vetämään.

27 tykkäystä

Optomedin kumppanilla Eyriksellä toiminta laajenee Kiinaan, jossa on 117 miljoonaa diabeetikkoa. Ei suoraan sada Optomedin laariin, mutta edistää AI:n käytön yleistymistä.

One agreement signed on Monday was between Singapore start-up EyRIS and Beijing’s Aurora International, which will co-develop an artificial intelligence (AI) screening system for retinal diseases faced by an ageing population.

EyRIS chief executive Lai Teik Kin said: “This collaboration will not only witness the birth of EyRIS China but the delivery of our AI-powered eye-screening solutions into the second-largest economy in the world.

“This newest venture affords EyRIS the opportunity to join the fight of preventing blindness caused by diabetes in China.”

He added that in the long term, future lines of products can be introduced, which may include the detection of other eye conditions and possibly even other systemic diseases using AI.

13 tykkäystä

Korealaisen jällärin sivuilla mainostellaan näkyvästi Optomed Auroraa. Sivut päivitetty muutamia päiviä sitten.

https://www.aidrcorp.com/srvc/aifundus.do

14 tykkäystä

Eyenukin AI-ratkaisu otetaan käyttöön muutamassa sairaalassa Saksassa. Ei tämäkään suoraan Optomedille ropise, mutta edistää jälleen yleisemmin AI-ratkaisujen käyttöönottoa ja hyväksyntää.

7 tykkäystä

Tässä muuten vielä tuon korealaisen jälleenmyyjän/AI-palveluntarjoajan promovideo heidän palvelustaan. Optomed on näkyvästi esillä videossa.

13 tykkäystä

AEYE Health briiffaa videollaan AI-ratkaisustaan, videolla näkyy myös Aurora AEYE -kamera. Firman AI-algoritmejä pystynee tulevaisuudessa käyttämään 12 eri sairauden tunnistamiseen silmäkuvista. Jahka ensin saadaan FDA-lupa DR:n diagnosoinnille Optomedin kameraa käyttäen, paljon on siis vielä tulossa.

Videon katselu vaatii ilmaisen kirjautumisen.

10 tykkäystä

HAMK-pilotoinnista uusia kuulumisia. Yhteyksien ryssimistä lukuunottamatta hyvää harjoitusta laitteen käytöstä seulonnoissa.

7 tykkäystä

Sympaattinen kuvaus! Kuvannee joiltakin osin terveyskeskus todellisuutta (?); välillä osataan, harjoitellaan ja sitten menee taas hieman paremmin.

3 tykkäystä

Optomed on valittu mukaan vuoden kestävään skaalautuvan liiketoiminnan kehittämisen ScaleUp -ohjelmaan 9 muun yrityksen ohella, tästä tulee hyvät lisäeväät tulevaan kasvuun.

Ohjelman ovat luoneet ja sitä vetävät kokeneet yrittäjät, joilla on vahvaa osaamista liiketoiminnan skaalaamisesta käytännössä. Ohjelmassa käydään läpi kaikki kriittiset askeleet yrityksen kasvupolulla ja varmistetaan, että ohjelman opit jäävät pysyviksi toimintamallleiksi yrityksissä.

20 tykkäystä

Optomed on tänään mukana Keplerin sijoittajakonferenssissa. Epäilemättä isompiakin blokkeja tulee liikahtamaan tänään & huomenna. Kepler todnäk päivittää toukokuulta peräisin olevan targettinsa tilaisuuden jälkeen lähipäivien aikana.

EDIT:
Tietoa tuosta Keplerin v 2020 vastaavasta tapahtumasta, 1500 instikkasijoittajaa osallistujina.

13 tykkäystä

Optomedin esitys on lisätty Optomedin sivuston sijoittajamatskuihin. Ei sisältänyt sinänsä mitään uutta mullistavaa tietoa.

3 tykkäystä

Viesti yhdistettiin ketjuun: Kurssien ja niiden muutosten kyselyt, kauhistelut ja hehkuttelut - ketju

Tänään on Optomedin esitys Pörssisijoittajan viikko -tapahtumassa klo 16:05.

10 tykkäystä

Intiassa käynnistellään seulontoja Optomedin valmistamalla Zeiss Visuscout 100 -kameralla. Alkuvaiheessa voi olla pienimuotoista, mutta näistä versoista sitä kasvua jatkossa generoituu.

14 tykkäystä

Optomed on mukana Redeye Medtech & diagnostics sijoittajatapahtumassa huomenna.

https://www.redeye.se/events/815786/medtech-diagnostics-2

9 tykkäystä

RedEyen tallenne on katsottavissa, Optomed aloittaa kohdassa 2:46:00. FDA-lupaan tähtäävä AEYE Healthin tutkimus on loppusuoralla. Ensi vuodesta tulee kiinnostava, jahka FDA-lupa heltiää.

https://www.redeye.se/events/815786/medtech-diagnostics-2

19 tykkäystä