Ostin/myin juuri äsken -ketju (Kryptovaluutat)

Ravilauantai :money_mouth_face: voitot laitoin CROhon muhimaan :rocket::rocket::rocket:

8 tykkäystä

Tota Rich Quackia muutamaan otteeseen kanssa ostellut ja tänään vielä just ennen kunnon lentoon lähtöä. Mikäs sen luontevampi kolikko tämmöisissä karkeloissa kuin Roopen onnenlantti.

2 tykkäystä

Mukana ollaan Roopen rahojen perässä.

1 tykkäys

Kadena (KDA) uutena salkkuun. Ei mikään meemittely vaan smart contract blockchain joka pystyy hanskaamaan selvästi eniten transaktioita. Kadenalla myöskin vahva tiimi jolla taustaa mm JP Morganissa. Tässä hyvä twitter ketju jossa perusteita:

https://twitter.com/backpackerfi/status/1455677404345618434?s=21

9 tykkäystä

Tajusin vasta nyt että tällänenkin ketju Indereksellä, KDA ja ANKR lompakkoon alkuvuodelta, ainoat cryptot ikinä ja varmaan ainoat jotka koskaan tulevat olemaan :smiley:

Ei taida tuo Kadena olla aBFT? What is asynchronous byzantine fault tolerance (ABFT)? | Hedera

Itsellä salkkuun on päätynyt Hederaa teknisen ylivoimaisuuden vuoksi

1 tykkäys

Eilen illalla pikaisen tutkimisen jälkeen otin @LakeBoodom vinkistä Kadenaan avausposition 13$ pintaan. En ollut tähän päivään mennessä kuullutkaan, mutta cmoon onhan tässä nyt potentiaalia. Isommilla platformeilla Kadenaa ei ilmeisesti vielä edes saa? Crypto.com puolelta ainakin löytyi. Tämä osto rahoitettu keventämällä Cardanoa.

6 tykkäystä

Mielenkiintoisena yksityiskohtana nostaisin esille osto- ja myyntilaitojen spreadin. Crypto.comissa juuri nyt 13.09/16.09. Ostin yhden, niin ei tuolla niin väliä ole. Jos olisin ostanut vaikkapa sata, olisin mieluummin siirtänyt rahat ensin Hotbittiin ja vaihtanut vasta siellä Kadenaksi, jossa spread on nyt 14.50/14.68. Toki Hotbit on vähän epämääräisen oloinen enkä ole vielä kertaakaan kokeillut siirtää sieltä varoja pois.

4 tykkäystä

Tämä on sellainen seuraava Solana haku :+1: SEC:in ja JP Morganin ex-henkilöt foundereina ja moni muu kova taho niin veikkaan että smart money ja instituutiot alkaa huomaamaan. Toki ekosysteemi on vielä pieni mutta kurssi ottanee hyvän etukenon :grinning:

Tuossa CEO:n haastattelussa oli varma siitä, että nyt kun tietoisuus ja trading voluumit varsinkin Kucoinissa nousseet valtavasti niin KDA on hyvin pian isoissa platformeissa Binance, Coinbase. Crypto.com näköjään tullut kanssa :+1:

5 tykkäystä

Ostettu Avalanchea Nexosta koska maksavat nyt sille 17% korkoa

5 tykkäystä

Shibaa ostettu vajaalla 100 eurolla ja samalla pari Kadenaa. Ensimmäiset sijoitukseni ikinä, tiedostan riskit ja siksi pienet panokset.

10 tykkäystä

Oliko nämä siis oikeasti ensimmäiset sijoitukset yhtään mihinkään vai ainoastaan kryptoihin?

Joka tapauksessa tuo olisi varmaan standardiriskiluokituksella täysin yli asteikon.
Itsekin pääsen yli sen helposti jo pelkästään, koska sijoitan osittain velalla. Mutta mikä tahansa kryptoisjoitus menee jo lähtöjään yli skaalan - sinä ylität vielä omankin riskiluokituksnei. :wink:

Ihka ensimmäiset sijoitukset yhtään mihinkään ikinä. Yli vuoden verran tullu pohdittua että miten sijoittaa ja mihin mutta alottaminen ollu jostain syystä tuskasta, nyt päätin sitte repästä ja ostaa kryptoa heti alkuun. Nyt on ketsuppipullo sit avattu nii ehkä uskaltaa vähän perinteisempääkin sijoittamista harrastaa :sweat_smile:

8 tykkäystä

Shiba Inua myyty siivu ja hypätty aamulla Kadenan matkaan. Vakuuttavan oloinen projekti, tarkoitus olla mukana pitkään.

10 tykkäystä

Kadenaa ripaus myös tänne

8 tykkäystä

Dogelon Marssia,Kadenaa ja Shiba inua lisätty :pinching_hand: vähäsen…

6 tykkäystä

OVR tankattu , ostettu linkkia ,vchain, IOI , tower ja Velorex. Myyty menewars 50% 50x tuotolla.

5 tykkäystä

Viikonlopun lisäilyt ja avaukset:

14000kpl CRO
50kpl Kadena
1kpl ETH

6 tykkäystä

Lissää Injective protocol ja kadena pohdinnassa

5 tykkäystä

Sama täällä, Kadenan tuplaus nousevaan kurssiin.

6 tykkäystä