Ostin/myin juuri äsken -ketju (Kryptovaluutat)

ETH pieni kevennys120 kpl… Vähän voittojen ja louhinta tuottojen kotiutusta. Pörssi ostoihin hiukan lisä voimaa :slightly_smiling_face:. Verottaja hieroo käsiään taas :grin:

16 tykkäystä

Matic lisäys
Chainlink takaisin osto

7 tykkäystä

Lisätty Kadenaa vaihteeksi. Jos kryptomarkkina saisi lähiaikoina tuulta taas purjeen alle niin näkisin että Kadenalla hyvä sauma ottaa seuraava loikkaus.

5 tykkäystä

Eilen nappasin lisä nipun cro:ta.

9 tykkäystä

Myin puolet Solana-omistuksistani. Toinen puolisko saa jäädä vielä hetkeksi katselemaan mentäisiinkö jo pian yli 200 dollarin. Lyhyen aikavälin tuottoa tällä tavoittelen jotta olisi jokunen euro enemmän osakepuolelle seuraavia ostoja varten.

2 tykkäystä

Tuli ostettua Ultrarisea. Made in Finland. N 2000% jo nousua. Alku juoksussa vasta.

Symbol: ULTRARISE
ULTRARISE Price: $0.00000000093665
BNB Price: $549.14
ULTRARISE/BNB: 586,286,127,686.03
Supply: 958,355,065,147,104.6
Marketcap: $897,648.93
Liquidity: $26,563.67
LP Value: $46.893
24Hr Volume: $36,139.857
Holders: 165

3 tykkäystä

Kyydissä Ultrarisessä muutamalla kympillä, katsotaan mitä tapahtuu.

Onko tällä tokenilla joku käyttötarkoitus vai onko tämä hypeen perustuva pyramidih… krhm keräilykolikko?

Luin tokenomicsin ja roadmapin, eikä siitä selvinnyt muuta kuin että heidän Big Vision on ”we aim high”.

13 tykkäystä

Näkyy pari melko isoa lompakkoa olevan Ultrarisessä. Pitkää punaista odotellessa.

5 tykkäystä

19.00 jälkeen tulee isommin juttua Telegramiin

"Olen myös aiemmin kertonut ennenkuin olit ryhmässämme, että suosio löi meitä ällikällä päähän. Oltiin varauduttu hieman hitaampaan menoon, jotta voidaan rauhassa rakentaa tätä.

Yksi arvonta johti ryntäykseen (kiitos henkka, tarkoitan hyvällä) ja nyt me ollaan sitten melkoisessa höyryjunassa tämän kolikon kanssa. Joten toivon, että ymmärrätte ettemme pysty vastaamaan salamannopeasti kaikkeen koska emme ole ehtineet valmistella kaikkea.

Tiimi on myös itse sijoittanut kolikkoon, itse mukaanlukien enkä todellakaan toivo, että joku “dumopaa” tämän. Siksi meillä on siirroissa rajoitukset olemassa (löytyy sivuilta). Tiimi sijoittaa myös jatkuvasti omaa henkilökohtaista rahaa tähän kasvattaakseen likviteettiä (eli lähetämme omaa palkkatyöstä tai muusta ansaittua rahaa deadwallettiin (Lp-tokens).

On luonnollista, että nyky kryptomaailmassa haetaan pikavoittoja. Omankin lompakon saldo kasvoi sievoisiin summiin mutta olemme sopineet, että näitä hodlataan"

1 tykkäys

Meinaatko näitä kahta ensimmäistä lompakkoa.

1 tykkäys

Tarkoitat varmaan sitä, että lupasivat vastata näihin erään käyttäjän esittämiin kysymyksiin kello 19 jälkeen…

Pahoittelut että tämä tulee suomeksi… Mutta muutama kysymys.

  1. Onko Ultrarisen ympärille perustettu yritystä? Jos on, niin mikä on yrityksen kotipaikka ja suhde finanssivalvontaan?
  2. Kun tämä on Suomessa ja suomalaisten perustama kolikko, niin mitä lakeja on pitänyt huomioida?
  3. Ketkä ovat perustaneet Ultrarisen ja miksi?
    Tämä ei ole fudia vaan ihan hyvällä ja mielenkiinnosta kysyn. Avoimuus johtaa suurempiin sijoituksiin.
    Toivon tälle projektille onnea! :+1:t2:
1 tykkäys

Minulle herää kysymys, että jos projekti on Suomessa, mutta ei noudata paikallisia lakeja, olenko itse pulassa, jos ostan ja myyn noita. En nimittäin tunne lainsäädäntöä enkä sen soveltamista.

2 tykkäystä

Hei vaikka vastaanotto täällä oli melko tiukan epäilevä, oli tuon aiheen esille nostaminen kiinnostavaa ja auttaa hahmottamaan kryptokenttää kaikkine lieveilmiöineen. Tarkoitus ei missään tapuksessa ollut lannistaa tiedonvälityksen suhteen. Jatkossakin näitä tällaisia tänne, kiitos. :+1:

2 tykkäystä

Eipä siinä. Kyllä itse kans varovainen. Toivotaan, että tästä jotain syntyy. Pienellä tietysti mukaan lähdin.

3 tykkäystä

Tuli ostettua elämäni ekat kryptot, CRO:ta hintaan ~0,57$ about 3% koko nuoren miehen sijotussalkusta. Ideana steikata tuo Royal Indigo -kortti ja loput Defin Earniin… alkaa käyttää korttia ostoksiin ja puskea sitten cashbackit ja muut palkkiot edelleen Earniin tai muihin kryptoihin tms. sopivissa paikoissa ja pitää sopiva balanssi rahastojen, osakepoimintojen ja kryptojen kesken. Katotaan mitä tästä tulee, mut jotenki uskon, et kun kryptoista tulee mainstreamia, ni cdc on vahva…

8 tykkäystä

Ostanut myös CRO:ta samoilla suunnitelmilla.
3500 euron panostuksella saa vuosittain 10% korkoa valuuttariskillä. Cash backkinä saa takaisin noin 16% ilman valuuttariskiä. Parempana Bitcoin korkoma earn antaa vielä 1.2% lisää. Lounge on siihen päälle extra plussaa. Eli jos sinisilmäisesti luottaa että homma toimii näin jatkossakin niin tälle voi laskea 27% vuosituoton.

7 tykkäystä

Osto oasis (rose) pieni määrä.

Terra Lunan steikkauspalkkioilla muutamia NFT:tä minttauksesta (esim. Hellcats joka möi loppuun 30minuutissa)

2 tykkäystä

Loputkin Solanat lähti luiskaan. Ehdin just tuossa 200 dollarin paikkeilla myymään. Kokonaistuotto taisi olla 15% luokkaa melko lyhyellä ajalla. Irrotettu summa olisi nyt tarkoitus käyttää osakepoimintaan mutta Solana yrittää houkutella toistamaan saman veivauksen. Jaa-a.

4 tykkäystä

Lisäys suunitelman mukaa pornrocket. 1.1 appi ulos (appia pääsee jo testaa etukenoo). Tulee eth pari tammikuussa ja uus ulkoasu/ominaisuudet helmikuu. Mcap 50milj. Todella riskinen. Tässä voit menettää kaiken oikeasti eli miettikää tarkkaa jos meenatte. Upside mahollisuus valtava mutta todennäköisyys pieni.

2 tykkäystä