Ostin/myin juuri äsken -ketju (Kryptovaluutat)

Ostettu GMX nyt kun saatavilla Binancessa. Myös aiemmin viikolla ostettu Sushiswappia.

GMX on noussut ryminällä kärkipaikoille tulojen listalla, P/S on selvästi alhaisempi kuin muilla tällä listalla:

2 tykkäystä

Myin Cronosta pois.

13 tykkäystä

Lokakuussa ostettua

-Bitcoin
-Ethereum
-BNB
-Solana
-Tezos
-Velas
-Telcoin
-Cosmos
-Dogecoin

5 tykkäystä

Pakkohan se oli ostaa lisää BTC, sekä ETH:ta lisää, niin jaksaa mielenkiinnolla seurata FTX:n kuolinkamppailua.

5 tykkäystä

Vaihdettu lauantaikarkit SHIB ja CRO x 5 shortteihin. Todennäköisesti näidenkin ”tuotteiden” takana on pelkkää ilmaa, jos näitä edes muistan myydä :smiling_face_with_tear: :balloon:

5 tykkäystä

Elämäni ensimmäiset bitcoinit tuli ostettua. Katotaan meneekö nolliin vai lähteekö nousemaan. :slight_smile:

12 tykkäystä

Ihan mielenkiinnosta. Onko avaimet omassa hallussa vai kauppapaikan?

2 tykkäystä

Kauppapaikan eli tapauksessani coinmotionin. Täytyy toivoa, että pysyy pystyssä.

4 tykkäystä

Itse ostin ensimmäiset kryptot coinmotionista vuosi sitten, sitten coinit ja ostot siirtyi coinbaseen, sieltä binanceen ja nyt avaimet on omassa säilytyksessä Ledgerissä. Binancen kaupankäyntikulut SEPA-siirrolla on moninkertaisesti pienemmät kuin coinmotionilla tai coinbasella, avainten omalla säilytyksellä taas poistan kolmannen osapuolen riskin konkurssista tai petoksesta.

2 tykkäystä

Itsenikin hieman yllätti coinmotionin korkeat kaupankäyntikulut. Pelkästä rahojen tallettamisesta lähti jo huomattava maksu.

Edit: ilmeisesti tuolla sepa siirrolla olisi ollut ilmainen talletus coinmotionillekin. Oppirahoja.

1 tykkäys

En kyllä tosiaan muista tänne raportoida näemmä mutta ostan joka päivä BTC:tä ja ETHiä automaattisesti - yhteensä varmaan n. 50 eurolla per päivä.

CROta haksahdin hankkimaan hieman lisää, kun se dippasi yleisessä FTX-syöksyssä - ei tosin ole siitä hirveästi noussut.

Muuten on aika hiljaista ollut paitsi että välillä myyn LTCtä käteispulassa.

Automaattisijoitukset teen deltabadgeriltä (saat alennuskoodin pyydettäessä).

7 tykkäystä

Ostettu tontti metaversumista hintaan 75$.

3 tykkäystä

BTC ja ETH ostot eilen. Viikko sitten ostot Algorand ja Cosmos.

10 tykkäystä

Viime huhtikuun kurssisyöksyssä 0.38usd myydyt Cronokset ostettu pari päivää sitten takaisin hintaan 0.056usd. Katsotaan, kauanko tulee tällä kertaa pidettyä…

10 tykkäystä

Täällä jatkettu taas ostoja. Näköjään viimeksi pienet satsit kesällä. Hieman pyrin lisäämään painoa Ethereumissa ja MATICissa, mutta muilta osin tasasuuruiset ostot:

  • BTC
  • ETH
  • MATIC
  • Atom
  • Cosmos
  • ADA
  • LINK
  • AAVE
  • VET
  • Tezos
  • SOL (tämä on jokseenkin epätoivoinen arpalippu)

Harkinnassa Solanan ohella lottolapuiksi myös LUNC (koska hypekerroin ja valtava kommuuni) ja DOGE (koska Musk). Molemmat kohtalaisen houkuttelevia shitcoineja - paljon tuntematonta, mutta hypeaallon iskiessä saattavat lähteä maata kiertävälle radalle.

Lisäisin myös ERGOa, mutta ei tarjolla Binancessa, joten ei jaksa nähdä vaivaa siirrellä hiluja muihin pörsseihin, kun tuntuvat menevän nurin varsin ahkeraan tahtiin tätä nykyä.

Tarkoitus olisi laskun jatkuessa muutamia kertoja vuodessa lisäillä näitä samoja tuttuja. Edelleen reilut 50 % kryptokassasta USDT:nä, joten odotan, että edessä vuosien saatossa tullaan menemään vielä nykyistä alemmas - toivon mukaan reilustikin.

10 tykkäystä

Tänään ostettu Optimism.

3 tykkäystä

Toisella foorumilla enteilty että bull markkina, tai ainakin vahva indikaattori on par aikaa koittamassa, hyppäsin sisään, en tosin ostanut kryptoja, mutta ostin Bit Digital, Inc. (BTBT).

Stop lossit laitettu dollarin kieppeille, vahvaa luottoa ei ole mihinkään maineri firmaan, mutta hypen siivillähän nää tuntuu eteenpäin menevän.

8 tykkäystä

Myyty puolet 10$ hankitut Solanat . Nyt kaikki kryptot ns ”talon rahoilla” .
Ei kirpaise sit niin pahasti jos joku firma menee konkkaan.

5 tykkäystä

+80% viikossa ei nyt niin hirveän epätoivoiselta vaikuta.

Itse vaihdoin loput Nexot Bitcoineiksi - ja tuurilla juuri ennen tämän viikon raketteja. Ajattelin olla poissa pelistä kokonaan, jos vaikka Bulgariasta tulisi vielä lisää uutisia.

10 tykkäystä

Veno IGO osallistuttu maksimimäärällä 100usd, eli saan niitä huomenna 50usd arvosta, koska anti ylimerkittiin. Joku tarkoitus tälläkin kolikolla varmaan on, mutten nyt hirveästi jaksanut tehdä aiheesta taustatutkimusta, kun ilmaista rahaa jaetaan.

Riskejä tietenkin on: 1) 100 dollarin arvoinen läjä VVSää on nyt kiinni siellä jonkin aikaa. Sen kurssi voi odotellessa romahtaa. 2) Kyseessä onkin hyvin valmisteltu huijaus ja matto vedetään alta. 3) Venon kurssi ei heti raketoikaan ja tuli tuhlattua kallisarvoista omaa aikaa puhelinta näprätessä. 4) Jotain muuta ikävää tapahtuu, koska kryptothan on vain suuri pyramidihuijaus sekä ponzi, joka vain odottaa puhkeamistaan.

1 tykkäys